- Konu Sahibi mavi_siyah
-
yaklaşık 2 ay önce saçlarımı akaju kızıl kestane ile boyamıştım normalde pek belli olmadı ama güneşte çok kötü parlıyor kötü bir kızıl ! kozmetiğe sorup boya aldım koyu kumrala falan boyadım olmadı neyse kalsın dedim alışmıştım ta kiii geçenlerde güneş altında bi resim çektirinceye kadar ! resmen kızıldı hem de çok kötü bi kızıl. sonra yine bi hafta önce kumrala boyadım belki bu defa olur diye ama gitmedi yine aynı.nasıl gidecek bu kızıllık bilmiyorum ya.aslında direk siyah yapsam gider heralde ama istemiyorum siyah ben =( n'apabilirim kızlar yardımcı olun nasıl çıkcak bu renk saçımdan =( açık kahve istiyorum ben yaaa =(
cnm merhaba benim kuaförlük deneyimlerime dayanarak söyleyeyim
kızıl hiçbir boya ile gitmez sen ne renge boyarsan boya o boya akar ama kızıl yine ortaya çıkar onu yok etmen için dekolore yaptırman gerekiyor yani açıcı ile saçının açılması gerekiyor sonra istediğin renge boyayabilirsin ayrıca bu işlemin saçını yıpratacağındanda haberin olsun saçlarının yıpranmasını istemiyorsan kızıllarınla yaşamaya devam et ve ayda 1-2 cm kestire kestire kurtull................
başka sorun olursa özelimden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışayımm ...........
kızılı ancak küllü renkler kapatıyor bir nebze olsun...küllü mango arkadaşımız var ona mesaj at o sana yardım eder bu konuda uzman o..
kızlar selamlar ilk defa yazıyorum ama bu kulupte en çok gezdiğim sayfa saç bakımınedenı ise merinos gibi saçlara sahip olmamdı taki geçen seneye kadar şimdi çok rahatım strait yaptırdım yıkayıp çıkıyorum 45 dak.süren fön şimdi sadece 5 dak.alıyor gelelim boya meselesine karestasenin ve goldwellin geliştirmiş oldugu boya siliciye artık saçınızda istemediğiniz boyayı bu bitkisel işlemlerle saça hiç zarar vermeden çıkartabiliyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar
yaklaşık 2 ay önce saçlarımı akaju kızıl kestane ile boyamıştım normalde pek belli olmadı ama güneşte çok kötü parlıyor kötü bir kızıl ! kozmetiğe sorup boya aldım koyu kumrala falan boyadım olmadı neyse kalsın dedim alışmıştım ta kiii geçenlerde güneş altında bi resim çektirinceye kadar ! resmen kızıldı hem de çok kötü bi kızıl. sonra yine bi hafta önce kumrala boyadım belki bu defa olur diye ama gitmedi yine aynı.nasıl gidecek bu kızıllık bilmiyorum ya.aslında direk siyah yapsam gider heralde ama istemiyorum siyah ben =( n'apabilirim kızlar yardımcı olun nasıl çıkcak bu renk saçımdan =( açık kahve istiyorum ben yaaa =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?