• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl gider bu kızıllık off =(

mavi_siyah

felicita
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
189
0
96
35
İstanbul
yaklaşık 2 ay önce saçlarımı akaju kızıl kestane ile boyamıştım normalde pek belli olmadı ama güneşte çok kötü parlıyor kötü bir kızıl ! kozmetiğe sorup boya aldım koyu kumrala falan boyadım olmadı neyse kalsın dedim alışmıştım ta kiii geçenlerde güneş altında bi resim çektirinceye kadar ! resmen kızıldı hem de çok kötü bi kızıl. sonra yine bi hafta önce kumrala boyadım belki bu defa olur diye ama gitmedi yine aynı.nasıl gidecek bu kızıllık bilmiyorum ya.aslında direk siyah yapsam gider heralde ama istemiyorum siyah ben =( n'apabilirim kızlar yardımcı olun nasıl çıkcak bu renk saçımdan =( açık kahve istiyorum ben yaaa =(

kimsenin bilgiis yok mu ya=(
birisi ceviz kabuğunu kaynatıp saçına sürünce kahve oluyo demişti bi yerde benim sçaımda olur mu ki :(

saçlarını bı süre beyaz sabunla yıka ıstersen azcık akıtıo.cevız kabugunn flan yapıcanı sanmıorumm

aynı sorun bende de var kızıl 15 gün önce çikolata kahveye boyadım hala kızıl duruyo ne yapmak lazım offf

kızıl malesef kolay kolay çıkmıyor
arkadaşlar,hele de zemin açıksa.
mümkün olduğunca sabredip akmasını beklemek lazım ama
yine de tamamen kaybolmuyor.
ben genelde kızıl kullanıyorum,tecrübe ile sabit :)
ama siyah boyamak da çözüm değil,
onda da aktıkça oldukça kötü bir renk ortaya çıkıyor,
üstelik daha iddialı ve dönülmesi daha zor bir renk.
ama kızıl aktıkça, üzerine daha koyu tonlar boyandıkça,
mesela koyu kestane,
zamanla 2-3 boyamadan sonra daha güzel olabilir diye düşünüyorum.

canım,
yazdan beri her a y saçımı kızıldan kurtarmak içn boyadm..bir ton boya var saçmda.
siyyah boyasan da kızıl parlar.her turlu parlar.parlıyo.
ne renkler yapmadgm kaldııı...
smdi beyaz sabunla akıtıorm azcık turunculaştı ve küllümango'nun önerisyle küllü renge boyucam
küllü kızılı kapatıormuş.deene istersen.ama beyaz sabunu mtlaka yap.
sakın kuafre de gtme mahvederler saçını orielle.boyayp durma da.bn yaptm şmdi çok pşmanım
boya boyayı kapatmıyo neyazkkı :(

arkadaşlar telaşlanmayın ben saçıma neler yaptım duysanız önce açıktı açıcı sürdüm gri oldu sonra patlıcan moru sürdüm berbat oldu ama sonra ara ara kestane tonla boyadım şimdi mor tamamen kayboldu en iyisi saçıda yıpratmadan böyle boyamak kızıllarınız kaybolur emin olun

gitmiyor kızıllar. onunla yaşamayı öğrenin uzayıncaya kdar.. mavi-siyah ve kızıl renkleri akıtamazsınız. gidin kuaföre açtırın madem paranızla. o mavi-siyahın içinde bile kızıl zerrecikler var. boyamayın bi daha da öyle renklere

yaklaşık 2 ay önce saçlarımı akaju kızıl kestane ile boyamıştım normalde pek belli olmadı ama güneşte çok kötü parlıyor kötü bir kızıl ! kozmetiğe sorup boya aldım koyu kumrala falan boyadım olmadı neyse kalsın dedim alışmıştım ta kiii geçenlerde güneş altında bi resim çektirinceye kadar ! resmen kızıldı hem de çok kötü bi kızıl. sonra yine bi hafta önce kumrala boyadım belki bu defa olur diye ama gitmedi yine aynı.nasıl gidecek bu kızıllık bilmiyorum ya.aslında direk siyah yapsam gider heralde ama istemiyorum siyah ben =( n'apabilirim kızlar yardımcı olun nasıl çıkcak bu renk saçımdan =( açık kahve istiyorum ben yaaa =(

cnm merhaba benim kuaförlük deneyimlerime dayanarak söyleyeyim
kızıl hiçbir boya ile gitmez sen ne renge boyarsan boya o boya akar ama kızıl yine ortaya çıkar onu yok etmen için dekolore yaptırman gerekiyor yani açıcı ile saçının açılması gerekiyor sonra istediğin renge boyayabilirsin ayrıca bu işlemin saçını yıpratacağındanda haberin olsun saçlarının yıpranmasını istemiyorsan kızıllarınla yaşamaya devam et ve ayda 1-2 cm kestire kestire kurtull................
başka sorun olursa özelimden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışayımm ...........

cnm merhaba benim kuaförlük deneyimlerime dayanarak söyleyeyim
kızıl hiçbir boya ile gitmez sen ne renge boyarsan boya o boya akar ama kızıl yine ortaya çıkar onu yok etmen için dekolore yaptırman gerekiyor yani açıcı ile saçının açılması gerekiyor sonra istediğin renge boyayabilirsin ayrıca bu işlemin saçını yıpratacağındanda haberin olsun saçlarının yıpranmasını istemiyorsan kızıllarınla yaşamaya devam et ve ayda 1-2 cm kestire kestire kurtull................
başka sorun olursa özelimden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışayımm ...........

ben beyaz sabunla akıtmaya caLISıom yararı olrmu peki?açıcı ile ypranmasını ıstemıorm

kızılı ancak küllü renkler kapatıyor bir nebze olsun...küllü mango arkadaşımız var ona mesaj at o sana yardım eder bu konuda uzman o..

kızılı ancak küllü renkler kapatıyor bir nebze olsun...küllü mango arkadaşımız var ona mesaj at o sana yardım eder bu konuda uzman o..

zaten sordm ona :jeyyar: açacağm için de küllü açık sarıyı onerdı loreal bugun alcm ama tek tup boya bulamıyom 2 set boya da pahalıya gelcek:bbo:

arkadaşım küllü renkler kızıllığı kapatır o yüzden sana tavsiyem küllü koyu kumral gibi ya da daha da koyu kestane falan gibi renklere 10 15 günde bi 2 kez falan boyaman. oturması lazım rengin

çok teşekkür ederim herkese ama burdaki yorumlara bakmadan boyadım ben yine saçımı =/
koyu kakao aldım palettenin yeni serisinden kapattı kızılı ama siyah gibi oldu yine kapkara oldum ya =/ aynaya bakmak istemiyorum =(
arkadaşım da boyamıştı saçını siyah gbi olmştu şimdi açıldı kahve gbi bişi oldu benm de umudum o yönde beyaz sabunla yıkıcam şimdi sürekli saçımı.alttan sırıtrlar yne ama napayım artık onlardan da kestrerek kurtulurum.1 hafta önce falan da kestrmştm zaten saçımı yine kestrircem ara ara.1-2 ay sora falan da istediğim renge boyarım heralde.bi ton boya var saçımda ya herkes saçınla bozdun kafayı diyor.adam gbi bi renk tuttrsam içim yanmayacak...

kızlar selamlar ilk defa yazıyorum ama bu kulupte en çok gezdiğim sayfa saç bakımı :D nedenı ise merinos gibi saçlara sahip olmamdı taki geçen seneye kadar şimdi çok rahatım strait yaptırdım yıkayıp çıkıyorum 45 dak.süren fön şimdi sadece 5 dak.alıyor gelelim boya meselesine karestasenin ve goldwellin geliştirmiş oldugu boya siliciye artık saçınızda istemediğiniz boyayı bu bitkisel işlemlerle saça hiç zarar vermeden çıkartabiliyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar

kızlar selamlar ilk defa yazıyorum ama bu kulupte en çok gezdiğim sayfa saç bakımı :D nedenı ise merinos gibi saçlara sahip olmamdı taki geçen seneye kadar şimdi çok rahatım strait yaptırdım yıkayıp çıkıyorum 45 dak.süren fön şimdi sadece 5 dak.alıyor gelelim boya meselesine karestasenin ve goldwellin geliştirmiş oldugu boya siliciye artık saçınızda istemediğiniz boyayı bu bitkisel işlemlerle saça hiç zarar vermeden çıkartabiliyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar

canm nerde satılıo bu dedklerın bnm sacımda bisürü boya var ve istedgm renk tutmuyo bana işler mi bu dedign nerden alabılrm bunları

canım ilk önce internetten bir arama yap saçtan boya siliciler diye ama benim bildiğim lorealin bayileri olan kuaförler yapıyor bu işi eğitimde seminerini almış olan ve yeni çıkan yerli malı olan goldwell de böyle bir ürün çıkartmış ben kullanmadım ama kuaförüm kullanmamda hiç bir sakınca olmadığını söyledi çünkü daha öncede bahsettiğim gibi strait var saçımda yani senin saçından daha çok yıpranmış haldedir buna emin ol ama yaptıracak yeri buldun zaman saçının küçük bi kısmında denet garanti olması için yada saçını oreal le kustur iyice daha sonra istediğin renge daha rahat kavusursun umarım yardımcı olmuşumdur

cnm kahve tonlarında boyarsan kesinlikle siyah gibi duuruyo...kumral içindede kızılık var..küllü kumral dene derim bu sefer..onda kızılık yok..kutu üzerindeki resimdende koyu tutcagı için kahve tonlarında olur..bi kaç kez küllü kumrala boyarsan kurtulursun cnm..

tatlım bende 3 kere kızıl kullandım.. 2.sinde çok sıkıldığım için siyaha boyattım siyahta aktığı halde yine de kızıl çıktı ortaya tabii güneşte belli oluyodu cnm.. sonra saçlarımı turuncu yapmak istedim açtırdım kızıllar ortaya çıktığı için mecbr şimdi yine kızıl kullanıorumm. açık kahve için birazcık beklemen lazım.. ama sana güzel bi önerim; bnm bi arkadaşım kızılın üzerine koyu kahve yaptı saçı akınca görünen kızıllar çok hoş bi ışıltı sağladı saçta.. sonra bi süre boyatmadı daha sonra kolayca açık renklere döndü.. güzelim bence biraz sabret istediğin renge kavuşucaksın.. yerimseniben

Back