nasıl doğum yaptım bende anlamadım :) meğer ne kadar kolaymış...:)

maviorman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
93
3
86
39
Muğla
selam kızlar ben 03/06/2011 de doğum yaptım,,,önceden burdan doğum hikayelerini ço okudum,,,e şimdi bende paylaşmak istedim,,,,,biz doğumu özel bi hastanede yapmaya karar vermiştik doktorumuzda dışarıdan özel bi doktordu,,,doğum yapmadan 1 gün önce eşimle başka bi hastaneye gitmeye karar verdik,,,bakalım doktor nasıl hastane şartları nasıl ücretleri nasıl diye karar verelim dedik,,,bu arada kendi doktorum doğumumun 12-13ünde olacağını söyledi,,bizde alışveriş falan tamam değil daha vakit var nede olsa diye:) neyse eşimdede tırnak batması var hem ona randevu aldık hemde bana,,,hastaneye gittik biz o kadar rahatız ki,,normal muayeneye gittik,,bu arada eşimde beni bıraktı kendi muayeneye gitti,,doktor bana çatı muayenesi yapmak istedi yapıldı dedim tamam o zaman bi nst bakalım dedi,,nst ye girdim sonuçları doktora götürdüm bana demez mi çantanız hazırmı diye? şok oldum nasıl yani dedim,,,doğurmak üzeresin seni gönderemem ya arabada yada evde doğurursun dedi,,alel acele geldik alışverişi tamamladık gece yattım sabah ka
lktım suyum geldi,,,hepsi çok komikti,,9da evden çıktık,,,hastaneye gittik 12,30 gibi 4,5 cm açılmam olmuştu,,ben epidural istiyordum epiduralim takıldı ondada zorlanmadım,,eşim yanımdaydı,,,epidural takılınca çok rahatladım sancı yok sadece ıkınma hissi var,,oda doktorların istediği bir şey yoksa doğum için ıkınamıyorlarmış,,,15,30 gibi sanırım doğuma girdim ,,,,yanlız epidural takılınca tansiyonun düşer diye beni yatırdılar zaten bebek aşağı hiç inmemişti yatıncada hiçten inmedi,,,vakumla çıktı kızım,,,16,00 da doğum bitti,,,epidural düşünenler varsa tavsiye ederim,,tabi anestezi doktorunuz iyi olmalı,,benimki şansıma geldi,,,anestezi doktoruyla alakalı hiç bir bilgim yoktu ama şansıma herhangi bi sorun yaşamadım şu anda bahsedilen ne başağrsı var nede bel ağrısı,,,aynı gün akşamı 9da hastaneden çıktım,,,ertesi gün kalktım giyindim süslendim valla:) hiç yüzüm gözüm şişmedi,,,doğum yapalı 25 gün oldu şu an doğum öncesi kilomdayım:) hamileyken dikkat ettim 11 kilo almıştım onlarda gitti,,bir tek göbüş ve çatlak kaldı malesef onada olsun diyorum ,,,,rabbim bize bir evlat nasip etti o kadarda olsun artık,,,,allah herkese kolaylık versin,,,sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah:)

Masallah canim, rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin

ve boyle kolay dogumun darisi bana ve tum hamis arkadaslara olsun insallahhh Bebegimi sihhatli saglikli kucagima alacagim gunu heyecanla bekliyorum

Ay ne güzel maşallaahh
26 haftalık olduk, korkular başladı bile..bi de ilçede yaşıyorum ki ile gitmem 4 saat filan alabilir...başından beri arabada doğurcam esprisi yapıyodum şimdi cidden korkmaya başladım. inşallah rastgelir biizimki de..size hayırlı olsun ..ayrıca moral verdiğiniz için de çook teşekkürler...

TEŞEKKÜR EDERİM KENDİ ADIMA BEBİK DÜŞÜNENLERİN İÇİNİ RAHATLATMIŞINIZ BEN DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUMDABÖYLE KOLAY DOĞUM ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN..BUARADA GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN

valla bende çok korkuyordum,,,ne hikayeler anlattılar insanlar zaten abartmayı seviyorlar,,,kabuslar görüyordum,,şimdi o insanlara o kadar öfkeliyimki korkudan hamileliğin tadını çıkartamadım,,,allah herkese kolaylık versin,,,ne zorluk yaşarsanız yaşayın bebişi gördüğünüz anda gözyaşlarına boğuluyorsunuz o kadar çabuk geçiyorki,,,bana dikiş atılırken ben kızıma bakıyordum,,,aşık olmuş gibi kalbim çarpıyordu,,,vallahi o anı dünyalara değişmem,,,bir dua söylediler bana doğurana kadar hep onu okudum,,,rabbi yessir vela teassir rabbi temmim bil hayr...( rabbim kolaylaştır zorlaştırma ,hayırla tamamla)....(umarım harf hatası yapmamışımdır),,,,iyi düşünün iyi olsun,,,korkulara kapılıp bu güzel günleri heba etmeyin,,,rabim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....

cok kolay bi dogum olmus, insallah benimde oyle olur.
Allah hayirli guzel omur versin bebeginize

ya ne kadar sanslısınız bende dogumumu epiduralle yaptım ama oldum oldum dırıldım benım sancımı 20 dak falan sadece hafiflettı Allah analı babalı buyutsun ınsllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…