Nasil dengeli beslenicem?

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Merhaba arkadaslar. Bir sorum var benim. Yardimci olursaniz cok sevinirim. :16:
Simdi ben sabah 8.00 de kahvaltimi yapiyorum normal kahvaltilik seyler ve 2 dilim kepek ekmegi, sonra okula gidiyorum. Ogle yemegi 12.30 da 2 dilim kepek ekmegi tost yiyorum genelde. Okul 16.00 da bitiyo ve ben cok acikmis oluyorum. :26: Eve geliyorum biraz cok yiyorum. Mesela bugun cok kacirdim suan inanilmaz sucluluk duygusu icindeyim. Bu arada 1 ayda 5 kilo verdim 90'dan 85 e indim ama bu kilolari almak istemiyorum tekrar. Almayacagim da. Sadece bugun kendime soz vermistim dikkat edicem diye ama yine kacirdim bu yuzden kendime kiziyorum. Bu gunlerde istahim acildi nedense :44: Ama biliyorum ki gunde 4 dilimi gecmemem gerek. Buna bazen uyuyorum ama bazen imkansizlasiyor. :26:

Zaten okulda epey enerji harciyorum sonra eve gelince odevlerimi bile yapmadan, derslerime calismadan once 1 saat yuruyorum. Yani elimden geleni yapiyorum, karsiligini da goruyorum ama boyle arada bi kacirarak Temmuz'a kadar yani 4 aya kadar 70 kiloya inebilirmiyim sizce? Cunku bu yaz hic olmazsa 70 e insem yine sukredicem. Vermem gereken 15 kilo var. :;MM:: Normal evde olsam butun gun hic acikmam az yesemde ama okulda cok acikiyorum bu yuzden eve gelince kaciriyorum elimde olmadan :( Kendime soz veriyorum dikkat edicem diye ama unutuyorum verdigim sozleri kendime cok kiziyorum suan :( Ben bu sekilde kilo vermeye devam edebilirmiyim? 4 aya kadar 70 e inebiliymiyim, suan kilom 85. :43: Yardimci olursaniz cok sevinirim. Okuyan ve yardimci olan herkese tesekkur ederim simdiden.

Back