- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 31
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
Arkadaşlar ben büyürken ailemin durumu pek iyi değildi daha doğrusu bir çıktı bir battı , o yüzden küçüklüğümden beri her şeyin uygun fiyatlısını seçmeye çalışan biriyim ,mesela iki ceket var almam gerek illa birini diyelim ve paramda var ,yine de elim ucuzuna gidiyor eve gelince beğenmiyorum kendimi kırıp beğendiğimi fiyatına bakmadan aldığım şeyleri uzun yıllar kullanıyorum aslında ucuz diye aldığım hiçbişeyi uzun kullanamadım öyle birikimler falanda yapamadım ona vermediysem yemeğe veriyorum birine hediye alıyorum başkasına alırken yok bu huyum mesela kardeşime hediye alırken gidip kalitelisini seçip kendime basitini alırım,kendimi içten içe değersiz görüyorum diye düşünmeye başladım çok güzel olan hiçbirşeyi yakıştırmıyorum evimizi alamadık henüz eşim tatile gidelim diyor üç dört gün için ikibin civarı paralar yahu diyorum bizim evimiz bile yok ona vercek paramız mı var diyorum hemen ben niye böyleyim bu LAYIK hissetmeme durumunu nasıl yenebilirim (Gelirimiz 8 civarı ama pahalı bir şehirdeyiz)