- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Bir yerde mülakat şartı araniyorsa %80 torpil döner.Yani ne soruları bilmen ne de Armani suit kurtarabilir seni :)
Kendi adamlarını yerleştirmislerse sonrasında adil bir mülakat dönebilir belki..
Yakın zamanda kuzenim girdi mülakata cumhurbaşaknın yardımcısı sözcüsü ve emine erdoğanın özel işleri ile alakalı sorular sormuşlarSevgili kk üyeleri, ben yakın zamanda bir kamu mülakatına gireceğim kpss puanım iyi, önceki giren adaylardan aldığım duyumlara göre bazılarının yüzlerine bile bakmıyorlarmış mülakat esnasında ve 30 40 saniye sünüyormuş maksimum, bir insanı 30 saniyede tanımak sizce mümkün mü? bazı adayların mülakatı sohbet haline geçiyormuş, sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim? çok korkuyorumkılık kıyafete önem verdiklerini söylediler ancak zaten herkes takım elbise tarzıyla gelecek onlardan bir adım önde olmak istiyorum sizce bunu nasıl yapabilirim. Önceki alımda da soruyu kesin ve net bir şekilde bilmiyorum diyen atanmış soruyu bilen ve o bölüm mezunu kişi atanamamış.. soruyu bilsem bile ee diyerek cevaplamak yerine ( konuşma esnasında sıklıkla kullanırım) direk bilmiyorum mu demeliyim aklım o kadar karışık ki
sizce bu sebep nedirRahat olun çok stres yapmanıza gerek yok. Mülakatların o kadar kısa sürmesinin bir sebebi var çünkü.
Kimin alınacağı bellidirbiter mi ki kendi adamlarını yerleştirmeleri hiç ?
başka yere geçen hooop kendi tanıdığı ile yerini doldurtur.
bu işe çok ihtiyacım vardı yabiter mi ki kendi adamlarını yerleştirmeleri hiç ?
başka yere geçen hooop kendi tanıdığı ile yerini doldurtur.
Genel olarak usül gereği yapılıyor. Çünkü zaten sizin o işe olan yeteneğinizi o kadar kısa sürede değerlendiremezler. “Referans” larınız mülakatta gösterdiğiniz performanstan daha önemlidir.sizce bu sebep nedir
deri etek bot giyenin atandığını bile duydum önceki alımda milletten ödünç ala ala takımımı tamamladım ama sanırım olmayacakBir yerde mülakat şartı araniyorsa %80 torpil döner.Yani ne soruları bilmen ne de Armani suit kurtarabilir seni :)
Kendi adamlarını yerleştirmislerse sonrasında adil bir mülakat dönebilir belki..
hiçbir şeyim yokGenel olarak usül gereği yapılıyor. Çünkü zaten sizin o işe olan yeteneğinizi o kadar kısa sürede değerlendiremezler. “Referans” larınız mülakatta gösterdiğiniz performanstan daha önemlidir.
O iş öyle olmuyor işte..Birine adını sorar..Tebrik eder,kazandınız der.Size döner gün yüzü görmemiş bir mevzuat sorar,tesekkur eder,çıkabilirsiniz der.Alacak olsa çuval giysende alır zaten almayacaksa da manolo blahnik bile giysen fayda etmez :)deri etek bot giyenin atandığını bile duydum önceki alımda milletten ödünç ala ala takımımı tamamladım ama sanırım olmayacak
ahhhh yaaaderi etek bot giyenin atandığını bile duydum önceki alımda milletten ödünç ala ala takımımı tamamladım ama sanırım olmayacak
Allah razı olsun, inşAllah olur bu da olmazsa ne yapacağım hiç bilmiyorumahhhh yaaa
Rabbim size hayırlı, gönlünüze göre, çok mutlu olacağınız bi iş nasip etsin
ve umarım biz hepimiz yanılırız da torpil falan dönmez siz hakkınızla kazanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?