- 11 Aralık 2016
- 238
- 76
- 30
-
- Konu Sahibi peembe_papyon
Arabayi verin bence. sen gitmeyeceksen gitme. erkekler simdi bisi demezler bu durumlara ama ilerde senin bu tutumundan da bunalir.ailesine yaklasir. arabayi ver gitsin esine iyi davranHerkese iyi geceler
İlk açtığım konumda eşimin ailesiyle ilgili sorunlarımızı dile getirmiştim.
Sorun şu ki uzaktan bi akrabanın yakın zamanda düğünü var eşimin tarafından kv dem bir kaç hatta bir ay önceden gitcekmisiniz gidelim diye söyleyip duruyor bende o gün gelsin tatilimiz olursa geliriz söz vermiyoruz dedim ve son zamanlarda yaşanılan tatsızlıklardan dolayı eşime geçen gün onlardan önce davranıp gitmek istemediğimi söyledim oda tamam dedi.
Kp im eşimi aramış işteyken düğüne gidiyomusunuz demiş eşimde ben çalışıyorum demiş aslında o gün tatilimiz bana gitmiycez dediği için öyle konuşmuş. Kp imin arabası yok biyere gideceği zaman bizden ister bende hem bana kötü davranıp hem arabayı istediği için rahatsız oluyordum eşimde bu yüzden araba bana lazım demiş kp im tersleyip trip atıp telefonu kapatmış.
Bunun üzerine eşim beni aradı durumu anlattı çok morali bozulmuş napalım gidelim mi ? Arabayı verelim mi ? Diye bana sordu .
Bende arabayı ver yada verme diyemem ama hem bana kötü davranıp hem arabamızı alması hoşuma gitmiyor dedim. Baya bi konuştuk konu başka yerlere gitti ben seninde onlarında üzülmesini istemiyorum dedi bende ama üzülen benim napıyorum ki ben bunları hakedicek ne yanlışımı gördüler zoruma gidiyor artık babanın tavırları her gittiğimde surat asması dedim. Biliyorum ama neden yaptığını anlamıyorum seni üzdükleri için bende arayıp sormak istemiyorum gitmek istemiyorum daha da sinirleniyorlar dedi.
Ve daha birsürü şey konuştuk kafası karışık napacağını bilmiyor aynı şekilde benimde öyle eşimi üzüp evimin huzurunu kaçırmak istemiyorum ama aynı zamanda kv ve kp de boyun eğmek istemiyorum.
Kafam çok karışık umarım anlatabilmişimdir siz olsanız napardınız nasıl davranırdınız ?
Destek olmaya çalışıyor ama çok arada kalıyor hep üzülen taraf fedakarlık yapan taraf ben oluyorum şimdi ver arabayı desem kp mutlu eşim mutlu ben mutsuz.Esinin sana destek olmasi guzel.
Tamam dediğiniz gibi yaptım ama ilerde nolacak hep mi her istediğinde arabayı vermelimiyim?Arabayı versin bu seferlik böyle atlatin bu durumu, eşinin de içi biraz olsun rahatlamış olur. Sen kazanırsın bu durumda.
Belki haklısınız ama konforu kaçtığında da çok daha asabi olup daha çok kalp kırabilir eşimde bende bundan korkuyoruz yani eşim bundan korkuyor ben kp den değil sadece eşimin üzülmesinden korkuyorum.Ben olsam geri adim atmam. Konforu kacmazsa tavirlari surer kp nin.
Sen esine iyi davrandikca o farki anlar. yeri geldiginde onlarada gereken cevabi verir. onemli olan senin esinle iyi gecinmen degilmi. sen surekli bidi bidi edersen adamida sogutursun kendind3bDestek olmaya çalışıyor ama çok arada kalıyor hep üzülen taraf fedakarlık yapan taraf ben oluyorum şimdi ver arabayı desem kp mutlu eşim mutlu ben mutsuz.
Verme desem kp mutsuz eşim huzursuz ben mutlu ama eşimin huzursuzluğu benide yer bitirir.
Kızdığım nokta neden onlar üzüldüğünde bana yansıtıyor huzursuzluğunuda ben üzüldüğümde onlara yansıtmıyor.
Haklısınız ama kafam çok karışık nasıl davranmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum akıl alacak bana yol gösterecek kimse yok etrafımda çok çaresizim ne doğru ne yanlış bilmiyorumSen esine iyi davrandikca o farki anlar. yeri geldiginde onlarada gereken cevabi verir. onemli olan senin esinle iyi gecinmen degilmi. sen surekli bidi bidi edersen adamida sogutursun kendind3b