Bence cok onemsıyorsun kendı almıs gelmıs ama bı thsırt bı pantolana tenezzul edecek kısılıkte demekkı ver kurtul bı dahada esın yardıma gıtmesı
kahvaltı konusunda abartılısın ortak akrabam gelıcek dıye kocamın yegenıne sende gel demek zorunda hıssetmem kendımı ...
hem sen cok abartıyorsun hemde kadın patavatsız..böyle herkesn her dediğine takılırsak ömrümüz kısalır ya..
Bence akraba ile her zaman mesafeli olmakta hayır var, özellikle de bu tip insanlarla. Eşiniz inşAllah en kısa zamanda iş bulur.
takmak degil ama hani oluyor ya.. bir olur iki olur üc olur alttan alirsin..
bu saydiklarim örnek olsun diye.. daha neler sey yaptigini yazsam sayfalar yetmez.. benim ablam yada kiz kardesim yok malesef.. samimiyiz dedigim gibi ama böyle yapmasi ne bilim.. altdan almak karsilikli olmasi gerekmezmi? bir degil iki degil.. sadece ben sikayetci olsam yine iyi.. akrabalarin hepsi SIKAYETCI
Ay kız napcaksin götür ve bastir sert bisekilde kucağına pantalonla t- shortu vede insanları ihtiyacınız olduğu gibi kullanmayı bırakın de çekinme lAfini, ondan sonrada bi mesafe koy.
Neden taktığını anlıyorum benimde böyle bi arkadas vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez iki bacı gibiydik Evlenince oda böyle biri oldu bende mesafe koydum arayıp sormuyorum artık vallahi kafam daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?