Nasil davranayim?

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Iyi aksamlar kizlar.. sizlere birsey danismak istiyorum.. Bu seferki derdim amcamin karisi..
Amcamin karisiyla aslinda cok iyi anlasirim..Yasca benden bi 13 yas büyük ama bi abla gibi hep iyi anlasmisizdir.. yedigimiz ictigimiz ayri gitmez, dertlerimizi paylasiriz yani arkadas, abla gibiyiz aslinda..
fakat evlendikten sonra bazi seyleri daha gözüme batar oldu.. söyleki örnek veriyorum.. evlendikten bi kac ay sonra kendini bana kahvaltiya davet etti.. Telefonda konusuyorduk niye evdesin falan dedi bende raporlu oldugumu ve 1 hafta evde oldugumu söyledim.. Ayyy tüh bilseydim sana kahvaltiya gelirdim ozaman yapti.. öyle deyince bende buyur gel ozaman madem yarin dedim... aksama bir telefon geldi aaa sey yarin bana kahvaltiya birileri gelcekte ben yarin gelemeyecegim sende artik uyursun yatarsin dinlenirsin!!! yapti... buna aslinda kizdim cünkü kendisini bana kahvaltiya davet ediyor ama hani bana birisi gelicek kahvaltiya hadi sende gel yarin demiyor.. heleki ona gelicek olan kisileri taniyorum ortak akrabamiz.. yanlis anlamayin yemede icirmede gözüm yok ama en azindan bi nezakettende olsa soramazmiydi sende gel istersen baska birgünde sende yapariz kahvaltiyi diye..
sizce?
hadi bunu gectim bugünki olayada cok kizdim.. amcam isyeri acti.. hali yikama dükkani acti.. esim issiz oldugundan neredeyse hergün esimi oraya yardima cagiriyorlardi.. aksama kadar hali yikiyordu orda.. neyse bir gün yengem geldi elinde bi t-shirt le bir is pantolonu.. ay dedi ben bunu ona aldim.. bizim orda calisiyor giysin falan yapti.. yeni almis gelmis calisirken giysin ordaki kiyafetler yani.. nasil diyeyim üstünde dükkanin adi falan yaziyor iste.. biz bunu ondan istemedik almis gelmis..
herneyse esimi bayadir aramiyorlar ama yardima gel diye falan.. halamin kizinin nisanlisini calistiriyorlar orda.. o nedenle cagirmiyorlar herhalde.. bugün bi ugramamiz icab etti halamin kiziyla oraya.. dükkana girdik geldi yengem beni öptü ve ilk cümlesi su oldu: Ay bende sey diycektim sana x.. e aldigim pantolon vardi ya onu geri verirmisin nasil olsa ona lazim olmuyor dükkandada lazim olur yani bide t-shirt ü getirirmisin geri?!
ben tuhaf oldum ne diyecegimi sasirdim..
bilmiyorum benmi abartiyorum.. esime söyledim oda cok kizdi onlarin bi pantolonuyla t-shirt ünemi kaldik dedi.. cok ayip falan dedi..
okadar gücüme gittiki ya hem kendi almis getirdi giysin diye hem simdi geri getirirmisin diye soruyo..
sizce benmi abartiyorum?
bu kisiye karsi nasil davranmam lazim bilemedim..
ne diyorsunuz kizlar? benmi büyütüyorum kafamda? normalmi böyle davranislar?
bu yazdiklarim sadece bi kac örnek.. yani daha baska seylerde oldu.. bunlari sadece örnek olarak yazdim..

Son düzenleme:
Bence cok onemsıyorsun kendı almıs gelmıs ama bı thsırt bı pantolana tenezzul edecek kısılıkte demekkı ver kurtul bı dahada esın yardıma gıtmesı
kahvaltı konusunda abartılısın ortak akrabam gelıcek dıye kocamın yegenıne sende gel demek zorunda hıssetmem kendımı ...

Bence cok onemsıyorsun kendı almıs gelmıs ama bı thsırt bı pantolana tenezzul edecek kısılıkte demekkı ver kurtul bı dahada esın yardıma gıtmesı
kahvaltı konusunda abartılısın ortak akrabam gelıcek dıye kocamın yegenıne sende gel demek zorunda hıssetmem kendımı ...

esime söyledim zaten bidaha yardima falan gitmeyeceksin diye..
kahvalti konusunda tabiki demek zorunda degil.. fakat benim takildigim onun bir huyu var heryere kendini davet eder baska evlerde yemeyi icmeyi sever ama hic birsekilde kendiside hadi gelin birgünde bizde yapalim kavaltimizi yada icelim cayimizi demez.. söyleki bugün bana yemege geldiyse hatta bana biraz yemek koyarmisin amcanada götüreyim veya cocuklarada götüreyim diyen bir tip.. buna takiliyorum.. yoksa ben zaten sabahin köründe kalkip kahvaltiya gitmem..

biraz görgüsüzmüş demekki.boşver ya görüş de çok samimi olma ayrıca kafana da takma.

hem sen cok abartıyorsun hemde kadın patavatsız..böyle herkesn her dediğine takılırsak ömrümüz kısalır ya..

takmak degil ama hani oluyor ya.. bir olur iki olur üc olur alttan alirsin..
bu saydiklarim örnek olsun diye.. daha neler sey yaptigini yazsam sayfalar yetmez.. benim ablam yada kiz kardesim yok malesef.. samimiyiz dedigim gibi ama böyle yapmasi ne bilim.. altdan almak karsilikli olmasi gerekmezmi? bir degil iki degil.. sadece ben sikayetci olsam yine iyi.. akrabalarin hepsi SIKAYETCI

Bence akraba ile her zaman mesafeli olmakta hayır var, özellikle de bu tip insanlarla. Eşiniz inşAllah en kısa zamanda iş bulur.

takmak degil ama hani oluyor ya.. bir olur iki olur üc olur alttan alirsin..
bu saydiklarim örnek olsun diye.. daha neler sey yaptigini yazsam sayfalar yetmez.. benim ablam yada kiz kardesim yok malesef.. samimiyiz dedigim gibi ama böyle yapmasi ne bilim.. altdan almak karsilikli olmasi gerekmezmi? bir degil iki degil.. sadece ben sikayetci olsam yine iyi.. akrabalarin hepsi SIKAYETCI

canını sıkmış işte benimde sıkardı ama zaten kadının malzemesi bu.. böyle biriyle nasıl abla kardeş olduysan şimdide olabilirsin.demekki bu özellikleri daha önce gözüne batmıyordu. artık niye batmaya başladı?bunu bi düşün bence.. alttan almak tbiki karsılıklıda .. ben hep şunu söylüyorum kimse dört dörtlük değil.. insanların bazı yönlerini tolore edemezsek cevremzde kmse kalmaz.. mesela ben ilişkilerimde çok kontrolcüyüm bunu coğu yakn arkadasım bilir ve bu durum can sıkıcı olsada bişey demezler:) yada ben mesela kibirli bi arkadasımın ben çok güzelim diyip durmasına kızmam, gülüp gecerm..bunun gibi yani anlatabildimmi? yada madem böyle bi kadın hayatndada olmasını istemiyorsan samimi olma gerek yok.. bosver..canını sıkıp duruyor madem..

Ay kız napcaksin götür ve bastir sert bisekilde kucağına pantalonla t- shortu vede insanları ihtiyacınız olduğu gibi kullanmayı bırakın de çekinme lAfini, ondan sonrada bi mesafe koy.
Neden taktığını anlıyorum benimde böyle bi arkadas vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez iki bacı gibiydik Evlenince oda böyle biri oldu bende mesafe koydum arayıp sormuyorum artık vallahi kafam daha rahat.

Ay kız napcaksin götür ve bastir sert bisekilde kucağına pantalonla t- shortu vede insanları ihtiyacınız olduğu gibi kullanmayı bırakın de çekinme lAfini, ondan sonrada bi mesafe koy.
Neden taktığını anlıyorum benimde böyle bi arkadas vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez iki bacı gibiydik Evlenince oda böyle biri oldu bende mesafe koydum arayıp sormuyorum artık vallahi kafam daha rahat.

yorumun icin sagol canim.. vallah gecen hafta babama verdim esyalari.. oraya dükkana gidecekmis zaten isabet oldu.. bi zahmet veriver dedim.. emanetiniz varmis de ver dedim..
gitmis vermis sagolsun.. amcamda babama diyormus esim icin bayadir ugramiyor buralara falan diye.. sanki ugrayacak sey biraktilar.. tepelere ciktilar dükkan actik diye kimseye muhtac degiliz derdindelerde.. insan insana lazim olur bunun farkinda deyiller...
mesafeliyim yani.. farkindalarda bakalim zamani gelince söylicem icimdekileri.. dogru zamani bekliyorum

Back