Sizde hata durumum yok ödeyemiyorum benim de bi'evladım var kalan parayla nasıl geçinicez desin resti çeksin.
Gerekirse konuşmasınlar böyle ana baba mı olur:44:
Allah yardımcınız sabrınız da bol olsun..ama sessiz kaldıkça elinize bir şey geçmez hatta bu olaylar artarak devam eder bence.Hangi bir gün öyle devam edeceksiniz düşünemiyorum.
ki bu insanların kışın yediklerinin ısındıklarının parasını eşim ödüyo cebine harçlığını koyuyo babasının bukadar nankör gelinirmi ,ben bu insanlarla arama mesafe koymak istiyorum çocuğu bahane edip evime çatkapı gelmesin istiyorum oa ayrı mevzu herşeyimi sahipleniyor istemiyorum kalmasını neyse ...kızlarıyla artık zaten muhattap olmam ama ailesiyle ipleri tamamen koparmakta istemiyorum ama mesaede koymak istiyorum en basiti kışın görümcem kalmak isterse bende nasıl ne diyipte çevireyim bahane uydurmadan ,yüzsüzler
babasının hiçbi geliri yok yazın ne eker biçerlerse ,mahkemelik durumu oluyo ,kalbide var acındırıyo kendini ,eşim zaten ödemez artık bişeylerini zaten ödücek durumda yok
eşin nasıl para yetiştiriyor acaba o kadar şeye
Yahu iyi güzel hoş da neden eşin ödüyor her şeyi? Baba çalışmıyor mu? Bilezik bilmem ne alabiliyolarsa önce borçlarını kapatacaklar.
Böyle sessiz durursanız tepenize çıkan çok olur. Malesef her anne baba yürekten anne baba olamıyo nedense eli ekmek tutunca gözleri direk para görüyo. Sizin durumda da o durum var yoksa bi'aile önce evladının yuvasını düşünür sonra kendi keyfini, ödeyemeyeceği borcun altına da elini sokmaz. Lafın özü eşin hatalı.
İyi de ozaman evli barklı kızını damadını düzmeyecek.
O değil de bukadar miktarları ayrı ayrı nasıl aklınızda tutuyorsunuz,birbuçuk o 1.50 şu,2.800 annem,2 bin bilmem ne görümceye şu ayy ben yoruldum,konunuzda haklı olabilirsiniz ama anlatımızla paracı görünüyorsunuz
suçlusunuz,alıştırmışsınız çünkü.
ödemeyin olur biter,mağazadan aldıkları kıyafetleri niye siz ödüyorsunuz??
niye borçlara kefil oluyorsunuz?
daha bir sürü şey...kapatacaksınız muslukları,başka yolu yok.
bir de maşallah eşiniz çok iyi kazanıyor demek ki,nasıl para yetişir bunca şeye?
ek iş yapmasın, ya da yaptığını ailesine söylemesin.
onlar devletin malı deniz hesabı yaklaşıyorlar olaya anlaşılan,ne koparırsak kar.
müsade etmeyeceksiniz,olacak bitecek.
ah madem kızlarına o kadar masraf ettiler azcıkta enişte beyin parasını yesinler.. bu ne pişkinlik ya.. töbe töbee... Allah yardımcınız olsun.
ağlayarak telefon açıp daha önce acımasızca yaptıkları bi harcamadan dolayı bi yerde bi borç kalıp ödenmemesi sebebiyle katlayarak çooook büyük bi meblaya ulaştığını ve eve icra geldiğini söyleyin borçları ödemeye yetecek miktarda eşyanızın bulunmadığı gerekçesiylede eşinizi tutuklayacaklarını ancak halinize acıyıp 5 10 gün falan mühlet verdiklerini ödeyecekte beş paranızın olmadığını söyleyin hep onlar acıtasyon yapcak değilya birazdan onlar tutuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?