Nasıl davranalım vallahi bir çözüm

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
50
18
Yav kızlar. Sizin de muhakkak çevrenizde vardır. Bu işyerinde sevmediğiniz başkasına karşı ikiyuzlulugunu gordugunuz ama size de gördüğünüz kadarıyla herhangi bir kötülüğü dokunmayan kişilere nasıl davraniyorsunuz. Ben bir sogudum mu yüzüne bakasim bile gelmiyor o kişinin ya da kişilerin. Ama mecbur yeri gelince konuşmak gülmek zorunda kalıyor insan istemeyerek.bunlar nasıl hem arkasından sallayıp hem de yüzüne aşkımmm tatlımmm yapabiliyorlar.bir de böyleleri çok seviliyor her ortamda aranan kişilik oluyorlar hep. Benim gibi ifadesini duygusunu saklayamayan bir şekilde yansıtanlar da hep yalniz takılan. Nasıl davranmak lazım ortası ne bunun sevilmek için bunlar gibi anlamadım😊🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Yav kızlar. Sizin de muhakkak çevrenizde vardır. Bu işyerinde sevmediğiniz başkasına karşı ikiyuzlulugunu gordugunuz ama size de gördüğünüz kadarıyla herhangi bir kötülüğü dokunmayan kişilere nasıl davraniyorsunuz. Ben bir sogudum mu yüzüne bakasim bile gelmiyor o kişinin ya da kişilerin. Ama mecbur yeri gelince konuşmak gülmek zorunda kalıyor insan istemeyerek.bunlar nasıl hem arkasından sallayıp hem de yüzüne aşkımmm tatlımmm yapabiliyorlar.bir de böyleleri çok seviliyor her ortamda aranan kişilik oluyorlar hep. Benim gibi ifadesini duygusunu saklayamayan bir şekilde yansıtanlar da hep yalniz takılan. Nasıl davranmak lazım ortası ne bunun sevilmek için bunlar gibi anlamadım😊🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Uzak durarak, minumum sohbet ederek.

Konuşmuyorum işle ilgili konusacaksam gerektigi kadar konusuyorum onun disinda sohbet etmiyorum. İş disi bir sey sorarsa "bilmiyorum" ve benzeri şekilde geciştiriyorum.
Bu yüzden sevilmiyorum galiba aynısını yapıyorum kimseyi sallamiyorum görünüyor 🤷🏻‍♀️😄

Şimdi sevilmek derken kimsenin içten içe kimseyi ne kadar sevdiğini bilemezsiniz.
Orası bir iş yeri uzun zamandır calisiyorlarsa birbirlerine alismislardir aralarinda ortak bir dil vs vardır muhabbet akıp gidiyordur.
Siz ne kadar zamandır orada çalışıyorsunuz ?
Ve sevilme ihtiyacınız neden?
Siz nasıl kimseyi sevmek zorunda değilseniz kimse de sizi sevmek zorunda değil.

Böyle kişilere karşı aşırı nötr haldeyim, işimi yaparım asla sohbet etmem , iş dışında konuşmam ve görüşmem, benim çalıştığım kurumda böyle biri vardı, aşırı kaoslu fitneci bir kadındı, asla yüz vermedim , iş dışında kâle bile almadım, bu sene defolup gitmiş ben doğum iznindeyken , sonraları haberi geldi berbat bir yere düşmüş tayini ( yanlış tercih vermiş) kuş uçmaz kervan geçmez bir yere gitti , bir sürü kişinin ahını almıştı, herkes ohh olsun dedi arkasından...

Ben sonlarini okumamisim ya konunun. Sevilme isteginiz oldugunu bilmeden yazmişim yani yuzunu bile görmek istemediginiz insanlar neden sizi sevsin istiyorsunuz ki?
Bilmem bazen birilerinin samimiyetini sevdiğini hissetmek de motive eden şeyler sanki

Böyle kişilere karşı aşırı nötr haldeyim, işimi yaparım asla sohbet etmem , iş dışında konuşmam ve görüşmem, benim çalıştığım kurumda böyle biri vardı, aşırı kaoslu fitneci bir kadındı, asla yüz vermedim , iş dışında kâle bile almadım, bu sene defolup gitmiş ben doğum iznindeyken , sonraları haberi geldi berbat bir yere düşmüş tayini ( yanlış tercih vermiş) kuş uçmaz kervan geçmez bir yere gitti , bir sürü kişinin ahını almıştı, herkes ohh olsun dedi arkasından...
Abovvv ilah adalet 😄😄😄 herkes böyle karşılığını almıyor işte kimileri de seytan tüyü var ne kadar fitneci olsa da seviliyor dört ayak üstüne düşüyor 😄😄😄

Kimseyle muhatap olmayın. Ama biri sizce bi soru sorduğunda bişe danıştığında o kadar içten cevaplayın ve tekrar işinize dönün böyle böyle herkes sizinle yakınlaşmak ister merak eder

Bilmem bazen birilerinin samimiyetini sevdiğini hissetmek de motive eden şeyler sanki

Ikiyüzlü ve arkasindan salladigi insanlara aşkim diyen tiplerden samimi sevgi hissetmek istegini ben anlayamadim. 😬
Normal insanlarla arkadas olabilirsiniz bulursaniz. Degilse siz de aşkim askim askim diyin gecin yanj

İş ortamı böyle, böylelerini seviyorlar aynen..Ben sormuştum bir kere ortam böyle bende artık böyleyim başka türlü zaman gecmez denmişti herkes yapıyor bende yaparım denmişti..Hak verdim,iş yerinde ortamı oluyor öyle kişilerin herkes herkesi biliyor gülüp geçiyorlar birbirlerine

Yav kız.
Yav konu sahibi.
Herkes kime nasıl davranacağını kendi belirler.
Çiş saatinizi nasıl biz belirlemiyoruz, onun gibi bişey.
Robot musunuz ayol, içinizden nasıl bir tavır geliyorsa o.
Ismarlayla olmaz

Ne biçim iş ortamlarınız var yav? Kendimi bildim bileli milyon farklı yerde çalıştım hiç onun bunun arkasından konuşup, iki yüzlü davranıp sevilen bir insan görmedim. Sıradan iş ortamı geyiklerini sevmek, sevilmek olarak algılıyor olabilir misiniz?

X