• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağım bilmiyorum...

mary linda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
190
1.096
28
merhaba kk... direk konuya giriyorum...
İki gün önce eşimin eski telefonunu aldım şarza taktım..eski hattımı da takıp oğluma verecektim... telefondan rehberi msj'ları temizleyim dedim...vatsapta birisiyle msjlaşmış... şok oldum... kızın numarasını aldım... tarihe baktım geçmiş tarih... baya olmuş konuşmaları sonra kesilmiş...
akşam eşim gelinceye kadar sakinleşmeye çalıştım... eşim geldi yemeği yedik çocukları salona gönderdim... telefonu gösterdim.. msjı da.. fazla bir msjlaşma yoktu.. ''genelde msjları silmiş.. nasıl olduysa tesadüfen biraz kalmış''.. bir şey demedi ilk başta.. 'dur kıza msj atıyım dedim'... eşimin adına ben konuştum kızla...
o gün sabaha kadar uyuyamadım... eşimde uyumadı... eşim ''neden tartışmıyorsun'' dedi... '' bilmiyorum bir durgunluk var konuşmak tartışmak istemiyorum dedim..'' kızı internetten araştırdım... aradım tehdit ettim seni ailene söylerim..rezil ederim.. kızın kendi ailesinden isimler söyledim, arayım mı.. diye.. anlat bakalım nerde tanıştınız hiç görüştünüz mü...dedim..kız bana yalvarmaya başladı... abla engellerim konuşmam diye... araların da ciddi bir şey olmamış.. bana anlattı olup biteni... ama içimdeki kurt beni kemiriyor... kimseye inanasım gelmiyor...
akşam eşime söyledim.... üzerinde pek durmadı... geçmiş bir şey. benim için dedi... şuan öyle bir boşluğa düştüm ki... nasıl davranacağım bilmiyorum... kendimi değersiz hissettim...
normalde tartışmayız... eşimi çok seviyorum, her dediğimi yapar, fazla sık boğaz yapmaz beni, bende onu sık boğaz yapmam.. istediğimi alır... kimseye bir şey anlatmak istemedim..kendi aileme, eşimin ailesine, arkadaşıma anlatmayı sevmiyorum... buraya yazmak istedim lütfen eleştiri yapmazsanız sevinirim...

eşim pek anlatmadı kıza baskı yapmasam konşmayacaktı... zaten bir defa konuştum... bir daha iletişime geçmedim..

msjların hepsini okumadım silmiş zaten eşim... 3 4 tanesini okudum sadece..

Allah allah aldatma bir hayat tarzi mi olmus sizde? Niye sen ve esin normal karsiladiniz boyle?
Aldatildin farkindanisin...3 yil 5 yil ya da herneyse kac yil once olduysa misal....aldatildin...niyet ve muuhabbet oydu...sonu yatakti...

Ne zannediyorsunuz böyle işleri bilmiyorum ki...
Kızı aramak, üstüne tehdit etmek ne demek?
Anlamak zor değil, başkasının sizin evliliğinize karşı bir sorumluluğu yok, ciddi veya değil aldatılmışsınız ve bunun sorumlusu ağzınızı açmadığınız kocanız.
Tekrarlarsa bu durum şayet, umarım bir dahakine dişli biri denk gelir de sizi rezil rüsva eder.

merhaba kk... direk konuya giriyorum...
İki gün önce eşimin eski telefonunu aldım şarza taktım..eski hattımı da takıp oğluma verecektim... telefondan rehberi msj'ları temizleyim dedim...vatsapta birisiyle msjlaşmış... şok oldum... kızın numarasını aldım... tarihe baktım geçmiş tarih... baya olmuş konuşmaları sonra kesilmiş...
akşam eşim gelinceye kadar sakinleşmeye çalıştım... eşim geldi yemeği yedik çocukları salona gönderdim... telefonu gösterdim.. msjı da.. fazla bir msjlaşma yoktu.. ''genelde msjları silmiş.. nasıl olduysa tesadüfen biraz kalmış''.. bir şey demedi ilk başta.. 'dur kıza msj atıyım dedim'... eşimin adına ben konuştum kızla...
o gün sabaha kadar uyuyamadım... eşimde uyumadı... eşim ''neden tartışmıyorsun'' dedi... '' bilmiyorum bir durgunluk var konuşmak tartışmak istemiyorum dedim..'' kızı internetten araştırdım... aradım tehdit ettim seni ailene söylerim..rezil ederim.. kızın kendi ailesinden isimler söyledim, arayım mı.. diye.. anlat nerde tanıştınız hiç görüştünüz mü...dedim..kız bana yalvarmaya başladı... abla engellerim konuşmam diye... araların da ciddi bir şey olmamış.. bana anlattı olup biteni... ama içimdeki kurt beni kemiriyor... güvenim sarsıldı...
akşam eşime söyledim.... üzerinde pek durmadı... geçmiş bir şey. benim için dedi... şuan öyle bir boşluğa düştüm ki... nasıl davranacağım bilmiyorum... kendimi değersiz hissettim...
normalde tartışmayız... eşimi çok seviyorum, her dediğimi yapar, fazla sık boğaz yapmaz beni, bende onu sık boğaz yapmam.. istediğimi alır... kimseye bir şey anlatmak istemedim..kendi aileme, eşimin ailesine, arkadaşıma anlatmayı sevmiyorum... buraya yazmak istedim lütfen eleştiri yapmazsanız sevinirim...
Yatamamışlar diye mi ciddi bir şey olmadı?
Olsaydı oldu der miydi sizce?
Diğer arkadaşlara katılıyorum,kıza niye saldırdınız,aldatmada sabit olan kaynak eşiniz,diğer kızlar gelip geçici.
Hazır yanınızdayken ağzına çakmazsınız belki ama lafla bir güzel döverdiniz
Kızın eşinizi zorla ayarttığını! da sanmıyorum.
Yapmayın, siz de asıl suçlu dışındakileri kötü görmeyin.
Bir şarJ nelere kadir.

eşim pek anlatmadı kıza baskı yapmasam konşmayacaktı... zaten bir defa konuştum... bir daha iletişime geçmedim..

Evli olduğunuz süre içinde, iş ve arkadaşlık olmadığını düşündüğünüz bir mesajlaşma görmüşsünüz.
en azından az biraz tepki gösterip eşinizi de konuşturabilirdiniz.

Eşinizin bu rahatlığı nereden?

acaba normalde tartısmama sebebeiniz ona hesap sormaman veya ortada bir sorun varken bunu sorgulamaman mı .

sonucta biriyle konusmusmu konusmus

Back
X