- 30 Nisan 2015
- 98
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi bir hayaldi
Ablam evdeymis yani almis cekinmeden ustelik iki gun once yine almisti onu vermedenSiz yokken dolabınızdan kıyafetinizi mi almış? Kırıcı olmaktan çekinmenin sırası değil bence.
Bunuda yapamiyorum kırılır diyeBu nasıl bir komşuluk ilişkisi yahuuu! İlk defa böyle bir şey duyuyorum.
Bence kırıcı olmaktan çekinmeyin, çünkü komşunuzun yaptığı çooook yanlış. En kısa zamanda karşınıza alıp "bu şekilde davranmasından rahatsız olduğunuzu" söyleyin.
bu zamanda insanlar kendi kardeşlerinin kıyafetlerini kullanmasından rahatsız olurken siz nasıl komsunuzla paylaşıyorsunuz ? hepatit denen bi hastalık var korkmuyrmusunuz ? benim ark.kankasına hırkasını vermiş okulda oluyor tabi bu kızda hepatıtmış benim arkadasıma hırkadan bulaştı ... birde nasıl siz yokkn alabılıyor anlayamadım..?
açık açık konuşun konuşamıyorsanız evliyseniz eşinizi bahane edin hoşlanmıyor beni uyardı deyin .. evli değilseniz annem hoşlanmıyor deyin..
Bn ondan hic almadim bnde anlamiyorum
Bu aksam davet var direk dolabima dalıyo yani istwme geregi duymadan bide bn bi kac defa isteyince geri veriyoen başta o mesafeyi korumlaıydın bence samimiyette biryere kadar değilmi ama sana ilk teklif ettiğinde canım kusura bakma kıyafetlerimi ablamla bile paylaşmyı sevmiyorum diyecektin olan olmuş şimdide istediğinde kirli makinada bana lazım vs gbi bahaneler uydurarak vermeyin anlar herhalde bir zaman sonra