- 8 Temmuz 2013
- 188
- 36
- Konu Sahibi KAYIPSEHIIR
Canim benim uzulme bunu diyen 24 yasinda 3 yas cocuk anasiyim ama yasannalar cogaltiyor yasimi napican, bu tecrube farki yasla alakasi da olmui iste ama dedigim gibi artik arkandan konusan arkani yesin aman diyip k.cini bi kasi at arkana ilk zamanlar zor oluo bi de savascagina he he de gec bazen an geldimi uydur bir bahane adama nie kotu gosterion kendini kv ler bunun farkinda o yuzden 1 0 onde gidiolar sen biriciksin guclusun anneKn kahramansin mucize kadinisin wvlat dogurdun cunku o sut gelecek kalanini salla kompostolar corbalar sekersiz icecwkler sut caylari icilecek o sut o cocugu hickirik tutana kadar emzirilecek o kadar de kendini doldur kiz valla bak ben ilk zmaanlar zorlandim ama insan alisinca mezhebi genislior
bundan önce çok sorun etmişti başka durumlarıda kv. ama pabuç bırakmamıştım... yatılı kalınmıyor dıye neler yaptı tınlamadım, yeni evliler gider ya buyuklere, kendi kardeşlerine ev ziyereti yapın gidin gidin diye eşimi doldurdu tınlamadım, çok burnunu soktu evime ben haddini bıldırdim tınlamadım, otuz iki yaşındaydım evlendiğimde işyerimi açıp öyle bebek yapıcaz ,evlilik otursun dedım, eşimle diye anlaştık bunada burnunu soktu tınlamadım, biz neyi ne zaman uygun görürsek o zaman olacak dedim , sınırlarımı net çizdim hep... kimse benim evime , nereye ne zaman gideceğime karışamaz, ben orda onun evinde yatılı kalmam,rahat uyuyamıyorum bıkere , dedım hep eşime... benım bi alışkanlıgım vardır , duş almadan yatamam mesela, kalamayız hayatım dedim hep eşime...
ama eşimde annesi gibi düşünüyordu,yatılı kalmak,akraba ziyaretleri, bebek konusu....
çok konuşmuşumdur,tatlı dille onu ıkna ederek, ben adamın altından girip üstünden çıkarım,ağzım iyi laf yapar yani...ama bu durum farklı işte , boşanma kararını ilk aldıgımda, ben işyeri için mekan bakarken, annesi oğlunun altına odun atmakla meşgulmuş, eşimle konuşuyoruz bız kararımızı verıyoruz ,eşim iki gun sonra fikir değiştiriyor , bebeği yapalım sonra çalışırsın...ee hani ne konuştuk ne anlaştık...
onlar neden 1-0 ondeler , kutsal olan anneliklerini kullanıyorlar..tabii bizimkilerde bu duruma dayanamıyor..bugune kadar hep savaştım korkmadım korkmamda,ama hamıleyken çok zormuş, ben doğumdan sonrada tavrımı değiştirmeyı düşünmüyorum,bebek evden oraya gıtmeyecek ,ısteyen gelır 1 saat benım evimde gorur ... he tabı ben bu 1 saatı burunlarından getırırmıyım , evet