Nasıl çıkar

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Öğretmenim. Çok sevdiğim beyaz bir tuniğimi giyerek okula gittim nasıl oldu anlayamadım üstümü kontrol ettiğimde tükenmez kalem izi vardı sizce bu leke nasıl geçer en sevdiğim tuniklerimden biriydi yardım lütfen ??

Öğretmenim. Çok sevdiğim beyaz bir tuniğimi giyerek okula gittim nasıl oldu anlayamadım üstümü kontrol ettiğimde tükenmez kalem izi vardı sizce bu leke nasıl geçer en sevdiğim tuniklerimden biriydi yardım lütfen ??

Uzerine kolonya dokun altina pecete ile emdirin bir sure sonra murekkep tamamen peceteye gecmis olacak

Migrosta dr beckman leke çıkarıcılar var hemen onlardan al her leke için farklı seri var

Kumaşın türüne göre alkol çıkarabilir mürekkep lekesini ya da dağıtıp daha beter edebilir. Çok sevdiğiniz bir şeyse kuru temizlemeye verin hiç bir şey kullanmadan onlar çıkarırlar. Yıkarsanız çıkmaz kuru temizlemede. Önce bir deneyeyim olmazsa götüreyim demeyin yani.

Genelde normal makinede yikayinca çıkıyor ama çıkmayınca ben saç spreyimle cikartiyordum ise yariyodu. Saçı sabit tutmak için kullandığım bir sprey sıkıp citileyince çıktı. Ya da wd 40 diye bir çözücü var çok etkili o da olmadı sentetik tiner kullanabilirsiniz leke yapmıyor kumaşlarda da rahatlikla kullanılabiliyor

o lekeye hıc dokunmayın kuru temızlemeye verın hallederler
dokunursanız onlar da cıkaramaz

Geçen yıl benim de pudra pembesi tuniğim tükenmez kalem lekesi olmuştu. Asetonla çıkardım ben bolca döktüm.

Back
X