- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Öğretmenim. Çok sevdiğim beyaz bir tuniğimi giyerek okula gittim nasıl oldu anlayamadım üstümü kontrol ettiğimde tükenmez kalem izi vardı sizce bu leke nasıl geçer en sevdiğim tuniklerimden biriydi yardım lütfen ??
Genelde normal makinede yikayinca çıkıyor ama çıkmayınca ben saç spreyimle cikartiyordum ise yariyodu. Saçı sabit tutmak için kullandığım bir sprey sıkıp citileyince çıktı. Ya da wd 40 diye bir çözücü var çok etkili o da olmadı sentetik tiner kullanabilirsiniz leke yapmıyor kumaşlarda da rahatlikla kullanılabiliyorÖğretmenim. Çok sevdiğim beyaz bir tuniğimi giyerek okula gittim nasıl oldu anlayamadım üstümü kontrol ettiğimde tükenmez kalem izi vardı sizce bu leke nasıl geçer en sevdiğim tuniklerimden biriydi yardım lütfen ??
Geçen yıl benim de pudra pembesi tuniğim tükenmez kalem lekesi olmuştu. Asetonla çıkardım ben bolca döktüm.Öğretmenim. Çok sevdiğim beyaz bir tuniğimi giyerek okula gittim nasıl oldu anlayamadım üstümü kontrol ettiğimde tükenmez kalem izi vardı sizce bu leke nasıl geçer en sevdiğim tuniklerimden biriydi yardım lütfen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?