• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nasıl bu gelinlik...yorumlarınızı bekliyorum...

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
$043.jpg

kızlar nasıl yorum yapar mısınız ? :54::54::54::54:

Beğendim ben, güzel. Ama eğer boyun uzunsa bu tarz belden oturtmalı modellerden tercih et, eğer normal bi boya sahipsen kısa gösteriyor çünkü.

bence üstü çok güzel eteği de güzel ama o aradaki bel kısmındaki çok çirkinleştirmiş sanki sonradan eklenmiş gibi beğenmedim o kemervari şeyi :26:

Teşekkür ederım kızlar hepınıze..ya ben altı ucus ucus olan modellerı sevıorum duzenlı kesımlerden hoslanmıorum ..ustu de bunun straplez oldugunu dusunun gogus arasına dogru oyuntulu hatta oırdan boncuk ıslemelı ıpler gececek yatay seklınde o tarz sevıorum...bunu o sekılde yapmak ıstıorum...belındekı kemer bana gore de cok ıtıcı...

bence kimseye bakma sen....
sen beğendikten sonra önemli değil gerisi,bende burda dikilmekte olan gelinliğimi paylaştım pişman oldum sonrasında her kafadan bir ses çıkıyor dediğim gibi kendin beğendiyesen gerisi boşşşş...
gelinliğinde gayet şık cnm.

Merhaba,
Ben pek beğenmedim açıkcası :/
Gelinlikten çok abiye tuvalete benziyor sanki,rengi de beyaz olmadığı için abiye gibi duruyor,ayrıca göğüs dekoltesini aşırı buldum :/
Üstü çok dar altı kabarık fırfırlar falan çok zıt durmuş,yumuşak kesimler barındırmıyor,bilmem ben pek beğenemedim :/

Back