• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl birşey almalı?

Siyahzambak6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
286
508
103
Hemen konuya giriyorum

Annemle aramizda anne kiz iliskisinden cok arkadas iliskisi vardir. Bu notu dustukten sonra;

5 6 kisilik grupta butun arkadaslar bi konu da annemi kirdik biraz ustune gittik

Bende diyorum ki bu arkadaslarla (ben dahil 3 kisi)

Soyle ince fikirle dusunulmus, anlamli, bozulmayan, bakinca tebessum ettiren birsey olsun. Olsun da ne olsun.

Maddi durum acisindan pek butcemiz yok. Maddi degeri dusuk manevi degeri yuksek birsey bulmak lazim. Bana yardim eder misiniz

Herkese simdiden tesekkurler

Kullanıyorsa eşarp veya fular olabilir. Bi meyve sepeti de olabilir. Ne bileyim, süslü küçük havlular olabilir. Aslında ne hediyenin ne oldugu degil, uzerine yazacağınız özür notu onemli

Resim cerçevesi hatta resiminizi çıkartın hepiniz olsun resimde onu çerceveye koyup verebilirsiniz.

Hemen konuya giriyorum

Annemle aramizda anne kiz iliskisinden cok arkadas iliskisi vardir. Bu notu dustukten sonra;

5 6 kisilik grupta butun arkadaslar bi konu da annemi kirdik biraz ustune gittik

Bende diyorum ki bu arkadaslarla (ben dahil 3 kisi)

Soyle ince fikirle dusunulmus, anlamli, bozulmayan, bakinca tebessum ettiren birsey olsun. Olsun da ne olsun.

Maddi durum acisindan pek butcemiz yok. Maddi degeri dusuk manevi degeri yuksek birsey bulmak lazim. Bana yardim eder misiniz

Herkese simdiden tesekkurler

Anneniz çiçeklerden hoşlanır mı?
Kızım beni kırsa sonra elinde şöyle güzel bir saksı çiçeğiyle gelse, o saksı çiçeğinin üstünde de kocaman kocaman yazılmış esprili bir özür mesajı olsa o saksı çiçeği ve özür notuna baktıkça kızımın sıpalığı aklıma gelip gülerim.
Hatta size duruma uygun anlamlı bir saksı çiçeği önerebilirim.
Türkçe adı Barış Çiçeğidir:
IMG_1615.webp

Ya da Kış mevsimin en dayanıklı ve çiçekli bitkisi Sıklamen de olabilir.

IMG_1616.webp

Back
X