Nasıl Birikim Yapıyorsunuz?

Mayıs Haziran gibi başladım.Ben baya sıktım kendimi ama ek ders de aldım.9/10 bin aralığında oldu şu an dolar altın hesabında.Borcum da bitti şükür.Ne güzelmiş, borçsuz birikimli olmak.İnsana bir güven geliyor.

şu an birikiminiz ne durumda sorması ayıp :) yada neler aldınız ? bunları bizlerle paylaşırsanız belkinim bende kendimi gaza getirebilirim diye düşünüyorum :)

şu an birikiminiz ne durumda sorması ayıp :) yada neler aldınız ? bunları bizlerle paylaşırsanız belkinim bende kendimi gaza getirebilirim diye düşünüyorum :)
Çünkü sıkıldım, yazlık kıyafetim yok zara senin mango benim aldim da aldim:)Ama yine de eski halime nazaran cok iyiyim mesela kartimin limiti 2000 onu doldursam da asla limiti girip mobil bankaciliğa yükseltmiyorum.Eskiden olsa 8 binlere cikardi o:)Ya da ödüyorum öyle aliyorum.Sürekli sürekli kismaya caliştikça bunaliyosunuz.Ama mesela ilk başladiğimda otobüs parami su poğça kaş saç lazer bilimum masraflarimi hesaplar üstüne cikmazdim..Bir yerden sonra harcamaya başlasaniz bile yine o bilinci koruyorsunuz.Mesela aman o polyester bluza zara diye 170 lira verilir mi ya da bloggerlar süs diye ufacık cantaya 200 verdi diye sen vermiyorsun:)

X