Ben de:)Ingilizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de:)Ingilizce
Ben de dolar olarak devam ediyorum.Bir ara altındayım yükselince bozup dolar aldim.Iyi gidiyor canim geçen ay 2bin biriktirdim. Bu ay ne olcak bakalim. Altin olarxk biriktriyorm
Mayıs Haziran gibi başladım.Ben baya sıktım kendimi ama ek ders de aldım.9/10 bin aralığında oldu şu an dolar altın hesabında.Borcum da bitti şükür.Ne güzelmiş, borçsuz birikimli olmak.İnsana bir güven geliyor.
Valla şu an biriktiremediğim gibi harcama modundayım:)şu an birikiminiz ne durumda sorması ayıp :) yada neler aldınız ? bunları bizlerle paylaşırsanız belkinim bende kendimi gaza getirebilirim diye düşünüyorum :)
Çünkü sıkıldım, yazlık kıyafetim yok zara senin mango benim aldim da aldim:)Ama yine de eski halime nazaran cok iyiyim mesela kartimin limiti 2000 onu doldursam da asla limiti girip mobil bankaciliğa yükseltmiyorum.Eskiden olsa 8 binlere cikardi o:)Ya da ödüyorum öyle aliyorum.Sürekli sürekli kismaya caliştikça bunaliyosunuz.Ama mesela ilk başladiğimda otobüs parami su poğça kaş saç lazer bilimum masraflarimi hesaplar üstüne cikmazdim..Bir yerden sonra harcamaya başlasaniz bile yine o bilinci koruyorsunuz.Mesela aman o polyester bluza zara diye 170 lira verilir mi ya da bloggerlar süs diye ufacık cantaya 200 verdi diye sen vermiyorsun:)şu an birikiminiz ne durumda sorması ayıp :) yada neler aldınız ? bunları bizlerle paylaşırsanız belkinim bende kendimi gaza getirebilirim diye düşünüyorum :)