- 10 Ağustos 2022
- 34
- 30
- 3
- 24
- Konu Sahibi babyfistikyesil
-
Evet normal. Götürse iyi olurmuş ama götürmek zorunda değil. Siz istemişsiniz götürmüşsünüz o istememiş götürmemiş. İnsanlar sizin ayak işlerinizi yapmak zorunda değil ki. Yapmayınca bu derece tavır yapmak da normal değil. Kırıldıysanız “ödevi teslim etmişsin, benimkini de alabilirdin kırıldım biraz” gibi bir konuşma yaparsınız, o da açıklamasını yapar geçer gider. Bu derece pasif agresif tutuma doğru tepkiyi verip kendini çekmiş kızcağız.Arkadaşıma tavır alma sebebim okula gideceği halde ödevimi teslim etmeyi reddetmesi. Hatta kendisinin yapmayacağını söylediği halde yapıp bunu gayet önemsiyor olması. Geçen sene ben onun için bunu yapmıştım ve en fazla 3 dakikamı almıştı. Kendisi yapmamış olsaydı bile okula gidecekti yani teslim edebilirdi bu size normal mi geliyor
Kızcağız djdjdkdk siz duygusal olgunluğunuzu tamamlamışsınız tebrik ederim sizi çizdiğiniz imaj burdan çok komik görünüyorEvet normal. Götürse iyi olurmuş ama götürmek zorunda değil. Siz istemişsiniz götürmüşsünüz o istememiş götürmemiş. İnsanlar sizin ayak işlerinizi yapmak zorunda değil ki. Yapmayınca bu derece tavır yapmak da normal değil. Kırıldıysanız “ödevi teslim etmişsin, benimkini de alabilirdin kırıldım biraz” gibi bir konuşma yaparsınız, o da açıklamasını yapar geçer gider. Bu derece pasif agresif tutuma doğru tepkiyi verip kendini çekmiş kızcağız.
Konu bana neden döndü? Ben ne alaka? Konu sizin konunuz ve sizin yazdıklarınıza yorum yapıyoruz.Kızcağız djdjdkdk siz duygusal olgunluğunuzu tamamlamışsınız tebrik ederim sizi çizdiğiniz imaj burdan çok komik görünüyor
Baya bir abartmışsınız.Arkadaşıma tavır alma sebebim okula gideceği halde ödevimi teslim etmeyi reddetmesi. Hatta kendisinin yapmayacağını söylediği halde yapıp bunu gayet önemsiyor olması. Geçen sene ben onun için bunu yapmıştım ve en fazla 3 dakikamı almıştı. Kendisi yapmamış olsaydı bile okula gidecekti yani teslim edebilirdi bu size normal mi geliyor
Evet doğru söylüyorsunuz ama öncesinde bu tarz durumlarda açık olmama rağmen gösterdiği tavırdan dolayı bunu yapmak istemedimevet abes ama abartmasanız mı? utanmasanız ibreti alem diye sınıf ortasında sallandırayım mı diyeceksiniz.
sizi anlıyorum yaptığı hareket size manasız gelmiş olabilir, benim için öyle olmasa da bu sizin için arkadaşlık bitirmeye sebep de olabilir. ama öyleyse bu tavır yerine, ben fedakarlık yaptığım arkadaslarımdan da aynı fedakarlığı beklerim, birbirimize aynı değeri vermiyoruz bu sebeple seninle görüşmek istemiyorum şeklinde bir açıklamayla aranızı açmanız daha mantıklı olur gibi, sonuç olarak olgun insanlarsınız.
Çok yakınArkadaşınizin genel not durumu sizden düşük mü?
Demekki baska bir alip veremediği konu var sizinle. Sizin onun ödevini götürmenize karşılık o anlamsız bir şekilde göturmuyorsa sizin ona yaptığınız gibi o da size karşı bir tepki gösteriyor olabilir. Düzgünce sorup öğrenirim ben olsam.Çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?