Gelinbaşı ve Gelin Tacı nasıl bir saç modeli kullanmalıym?

dilca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.070
4
116
Ankara
$SDC10004.jpg
arkadaşlr iki düğünüm olcak, biri salon düğünü, diğeri kır düğünü, biraz farklı olması açısından en azından saç aksesuarlarımı farklı kullanmak istyrm, birinde bu gülü kullanmayı terch edicem, sizce hangisinde , ve nasıl bir saç modelinde kullanmalııym?

Son düzenleme:
kır düğününde kullanmanı tavsiye ederim. salon düğünü için başka saç aksesuarın varmı taç ya da toka gibi? kır düğünü yapacaksan açık bi modele bu çiçek yakışır bence

kır düğününde kullanmanı tavsiye ederim. salon düğünü için başka saç aksesuarın varmı taç ya da toka gibi? kır düğünü yapacaksan açık bi modele bu çiçek yakışır bence

haklısın ama salonda ne kullancağımı da bilmyrm :( tacım fln yok ama tac kullanmayı çok sevmyrm zaten başka ne olablr ki acaba?

kır düğününde açarsın saçlarını canlı çiçek bile kullanabilirsin.salondada derli toplu olur topuz yaparsın ne kadar şanslısın iki model deneyebilceksin gelinliğinle.mutluluklar

salondaki düğünün için saç tarakları oluyo hatta onla ilgili resimlerde buldum eklerim ole bi süslü taraktan iki tane alıp topuzunun iki yanına taktırabilirsin . bide senin için bi araştırma yaptım bi saç modeli buldum saçında üç tanede çiçek var bence kır düğünü için oyle cok güzel olabilir. :)
$images (1).jpg Eki Görüntüle 220246 $images.jpg

tıpkı benim durumum...
gecen pazar ilk düğünüm oldu.düz saçtan sert bir topuz yaptırdım. gösterişli bol taşlı falan bir taç taktım. onla uyumlu künye ,küpe ve gerdanlık. oteldeydi düğün..

bu pazar ise kır düğünüm var. inciden gelin tokaları aldım. inci de bir set takıcam ve saçım maşalı açık olacak. sadece çok az bir kısmını üstte toplatıcam,yarım olarak duvak için.
belki sana fikir verir...

Back