• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl bir renk çıkar ortaya?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lewy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lewy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
113
3
68
İstanbul
$51-Ksib-C2L._SL500_AA300_.jpg

Kızlar fotoğrafta çok koyu değil saç rengi ama 4.30 yani 4 koyu bir ton. Nasıl bir şey çıkar ortaya çok mu koyu olur? Bi fikriniz var mı yardım edin :(

Eki Görüntüle 669139

Kızlar fotoğrafta çok koyu değil saç rengi ama 4.30 yani 4 koyu bir ton. Nasıl bir şey çıkar ortaya çok mu koyu olur? Bi fikriniz var mı yardım edin :(

alttaki saç rengi önemli ama ilk boyamada bu rengi birebir elde edebileceğini sanmam ancak dört beş boyamadan sonra oturur renk

zemin saciniz cok acik kumral yahut sari degilse hele birde koyu renk boya varsa sacta asla tutmaz.. uclar ile dip arasinda ton farki varsa yine istenilen sonuc elde edilemez..sacta boya yok ama dogal saciniz koyu renkse 2 ton oksidasyonla sac rengi acilmalidir.. oksidasyonunda o sunu tavsiye etmem.. gul gibi saclarim mahvoldu bu yuzden..

saç rengin boyamak istediğin renkten açıksa her türlü oturur korkma özellikle sarı, açık kumral gibiyse kutunun tam üstündekini yakalarsın

Evet saç rengim açık baya da bu rengi 5.3le karıştırsam nasıl olur peki?

Eki Görüntüle 669139

$pr_01_408_min.jpg

Merhabalar senin o gördüğün renk aslında bu renk ne yazık ki resimlere aldanıyorsunuz :( Ne renk istediğinizi ya da foto ile yükleme yaparsanız size yardımcı olabilirim tabi birde en son hangi marka ile hangi numara renk ile saçınızı boyadınız bilmem gerekiyor :)

Back