Nasıl bir mama sandalyesi

sebnem-08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
115
0
Kızlar bu başlık açılmış mıydı hatırlamıyorum, eğer varsa geri sileyim.
Mama sandalyesi alacağım. Boyu ayarlanan ve sırt kısmı yatan olması gerekiyor mu, işe yarıyor mu?
Yoksa basit bir şey yeterli mi? Ne dersiniz?
Arada fiyat farkı bayağı var, eğer o işlevler kullanımıyorsa boşuna para vermeyeyeim dedim..
Teşekkürler şimdiden..

canım ben kraftın bir modelini kullanıyorum çok memnunum, boyu ayarlanıyor, sırtı yatıyor iki işlevinide çok kullanıyorum, önüde açılıyor ama henüz orayı çok kullanmıyorum oğlumda alıştı önünü açmadan alıp koyabiliyorum, bence alacağın üründe en çok buna dikkat et rahat alıp koymak önemli, deniz gündüz genellikle onda uyuyor uyandırmadan alıp yerine koyabiliyorum netten bulup göstereyim istersen

:))evett neden şaşırdınki, genellikle ben iş yaparken süperme yada paspas işlemi sırasında bazende reklam izlerken mama sandalyesinde uyuyakalıyor:) bende alıp yerine götürüyorum, açıkçası işime geliyor diğer türlü ayağımda sallayarak uyutuyorum ama genellikle kaçmaya çalışıyor ve zor uyuyor böylece ikimizde yıpranmıyoruz

GeBeBe, Mama Sandalyesi, Lüks Mama Sandalyeleri, Kraft, Kraft Oyuncaklı Mama Sandalyesi şebnemcim bizim kullandığımız bu rengi farklı ama

ayy ne güzelmiş yaa.benimki yemek yeme dışında imkanı yok durmuyo onda:KK43:( yemek yeme süresincede sürekli herşeyi aşağı atıyo.ama bi masada yemek yiyebildiğimiz için ben seviniyorum yine de .başka yerde de yemek yemek istemiyo artık mızırdanıyo ,sandalyesini istiyo:))

cnm bizimkiside denizanasınınkine benziyo çok rahat kullanımı.boyu ayarlanan ve arkası açılan al bencede.ama çağan içinde hiç uyumadı daha.sadece yemek yerken ve ben yemek yaparken beni seyretmek için kullanıyo.bunada şükür ama

:))evett neden şaşırdınki, genellikle ben iş yaparken süperme yada paspas işlemi sırasında bazende reklam izlerken mama sandalyesinde uyuyakalıyor:) bende alıp yerine götürüyorum, açıkçası işime geliyor diğer türlü ayağımda sallayarak uyutuyorum ama genellikle kaçmaya çalışıyor ve zor uyuyor böylece ikimizde yıpranmıyoruz

GeBeBe, Mama Sandalyesi, Lüks Mama Sandalyeleri, Kraft, Kraft Oyuncaklı Mama Sandalyesi şebnemcim bizim kullandığımız bu rengi farklı ama

Güzelmiş gerçekten..Güle güle kullan..Paraya kıy özellikli birşey al diyorsun yanii...E öyle yapacağız demek ki..sositososito

Güzelmiş gerçekten..Güle güle kullan..Paraya kıy özellikli birşey al diyorsun yanii...E öyle yapacağız demek ki..sositososito

:)) sonuçta para verilecekte hem sen hem bebişin rahat etsin diye kullanışlı bişii olmasında fayda var, çağanınkide çok konforlu bişeye benziyor:) bizim kullandığımızın fiyatı orta ayarda canım, çokkkk pahalılarda var ama o kadara gerek görmüyorum

Sağolun kızlar..Taksitle maksitle ayarlayacağız artık birşeyler:)
Cagancuk, dediğin gibi yemeğini yesin oyalansın yeter, uyuması hayal gibi birşey bence de..
Düşündüm de tekrar, ayarsız pek işe yaramaz herhalde..Yemek masalarının boyutları farklı olacak..Kendi de büyüyecek bu arada..Ayarlı şart gibi görünüyor..

bızde de chıcco polly çift kılıflı var
ben alırken oturma kısmının ve on tablasının genişliğine dikkat etmiştim
içlerinde en rahat bana chicco nunki geldi ozellikle oturma kısmının geniş olması ilerki yaşlarında da kullanılabilir rahatlıkta .

ayy ben hala almadım yaa:KK43:( şimdilik var bitane bi arkadaşınki markası kraft ama bir iki haftaya kadar almam lazım sevmedim bunu,chicco polly magic alıcam kararımı değiştirmezsem varmı kullanan arkadaşlar

piroşcum polly magic 0+ dan itibaren kullanılanlardan bahsediyorsun sanırım canım
ben çok inceledim bu mama sandalyelerini
bende başta ondan istiyordum hatta 2. bebek olursa onunla oyalanır ana kucağı olarak da kullanırım falan diye düşünmüştüm ama gel gör ki gidip incelediğimde aslında oturma kısmının çok küçük ve dar olduğunu fark ediyorsun. tamam ilk yaşına kadar falan bir şekilde kullanılır ama sonrasında oturma kısmı ve sırt kısmı o kadar dar ki iç kısımlarını kaldırsan bile diğer koltuklar gibi olmuyor genişliği. o yüzden ben chicco polly çift kılıflılardan aldım .. eğer hanfendi itiraz etmezse uzun süre oturabilecek genişlikte içi. ayrıca ön tepsinin büyüklüğü ve çift tepsi oluşu da büyük rahatlık .. aklında olsun tatlım .

ben çok araştırdım mama sandalyesi..

yalnız bizim küçük canavarın içinde 5-10 dk. dan fazla imkanı yok durmayacağına emin olduktan sonra gittim ikeadan basit bi mama sandalyesi aldım..

iyikide öyle yapmışım diyorum çünkü imkanı yok daha fazla durmuyo içinde..anca koşturacak..

sağolun kızlar
lelacim evet içi biraz daha küçük galiba 2 -3 tane minderi vardı sanırım içinde bende 2.bebekte doğumdan itibaren kullanırım diyorum ama bakalım yine incelerim

Ben de chicco polly aldım ve çok memnunum..ama baya irice bişey çok yer kaplıor.polly magice göre çok çok kullanışlı ve geniş. tavsiye ederim.

Alırken kompakt bitişlerin olmasına da dikkat edin kızlar. Tatile giderken malum aracın bagajı bebişlerin malzemeleri ile dolup bizimkilere yer kalmıyor. Katlandığında en az yer kaplayan özelliğini de göz önünde bulundurun derim.

X