Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonunasıl bir aksesuar ile renklendırebilirim
vizon rengi bir oturma odası aldım ama ben oturma odamın cıvıl cıvıl birşeyler olmasını istiyordum
ama nişanlımın ısrarlarına dayanamayarak almak zorunda kaldım sizce bunu nasıl bir aksesuar ile renklendırebilirim yada ne bileyim hangi renk yastıklarla falan ....
aslında vizon ve özellikle koyu kahve tonları uzmanlar tarafından da tavsiye edilmeyen renklerdir dekorasyonda.sıkıcılığını almak icin gök mavisi veya turkuaz renkleriyle kırabilirsin rengi.benim en çok yakıştırdığım rektir vizona.gök mavisi kırlentler,mavili vizonlu halılarla filan ferah bir ortam yaratabilirsin.aksesuarlarla da canlandırabilirsin.tarzı nedir odanın bilmiyorum ama şunlara bi bak istersen örnek olarak
Oturma odam canlasın dıyorsan mürdüm tonunda yastıklar kullan derim canım bence oturma odana sıcaklık katmış olursun bu tona uygun da bir halı dıyorum perdeler falanda cıvıl cıvıl olursa cok sıcak bır oturma odan olur....
bende mavi ve turkuaz renklerini öneririm kahverengi, vizon , bej gibi renkleri güzel açıyor duvara mavili kahveli bir tablo alırsın sehpalara ve halıyada aynı tonları oturttun mu çok hoş olur .. bu yıl bodrum mavisi turkuaz çok revaçta ..
aslında vizon ve özellikle koyu kahve tonları uzmanlar tarafından da tavsiye edilmeyen renklerdir dekorasyonda.sıkıcılığını almak icin gök mavisi veya turkuaz renkleriyle kırabilirsin rengi.benim en çok yakıştırdığım rektir vizona.gök mavisi kırlentler,mavili vizonlu halılarla filan ferah bir ortam yaratabilirsin.aksesuarlarla da canlandırabilirsin.tarzı nedir odanın bilmiyorum ama şunlara bi bak istersen örnek olarak Eki Görüntüle 275744
Eki Görüntüle 275745
Eki Görüntüle 275743
Eki Görüntüle 275748
Eki Görüntüle 275747
Eki Görüntüle 275746
kızlar koltugumun rengini belli edebilecek bir koltuk fotoğrafı bulamadım ama rengi bu ceket ile anı spor bir koltuk haklısınız aslında yeşilimsi bir mavi tonu ile uygun olabilir
bence çok fazla cırtlak kaçmayacak turkuaz tonlarında kırlentlerle ve ufak tefek çerçeve tablo çiçek (yine kırlent ile aynı renkte olan) bu tür aksesuarlarda kullanırsan hem zevkine göre hemde şık bir kombinasyon uygulamış olursun