• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir akıl versem bilemedim!?

tuana_lalin

Kocasının incisi
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
1.014
0
66
Manisa
Kızlar öncelikle hepinize slmlar opuyorumnanaktan

Sorun benim sayılmaz aslında kardeşim gibi sevdiğim kuzenimin benden akıl istedi bende nasıl bir akıl versem bilemedim size sorayım dedim.

Kuzenim 23 yaşında nişanlı babasıyla(amcamla) arkadaş gibiler ama annesiyle bu şekilde değiller yani annesi daha sert yapılı bir kadın durum şudurki benim dünya tatlısı kuzenim kurban bayramında nişanlısının yanına gitmek istiyor nişanlısının aileside çağırıp duruyor ama kuzenimin ailesi buna izin vermiyor öle kızı tek başına gönderemezlermiş ee diyo kız anne birlikte gidelim bu seferde annesi diyorki benim ne zaman gideceğime onlar karar veremez görmek isteyen gelir görür (ki aynı şeyi şeker bayramındada yaşadılar oğlan geldi bayramda el öpmeye ) kuzenimde ben bişey diyemiyorum deyip aileleri görüştürdü kayınvalidesi bize güvenmiyosanız nikahını yapalım demiş düğün derseniz düğününüde yapalım ozaman demiş nişanlısı askere gidicek bu yüzden amcam askere gitmeden izin vermiyorum diyormuş yani kısacası kuzenim iki arada bi derede kaldı kaynanasıda diyormuşki ben seni sevip sevmediğini gelirse anlıcam diyomuş ben şimdi ne yapayım nasıl yardımcı olayım kuzenime birde kayınvalidesi göndermiyosanız göndereyim oğlumu gelsin alsın diyormuş şimdi aileler işi inada bindirmiş nişanlısıda diyormuşki hiç birşeyden çekinme ben senin herzaman arkandayım sen ne istersen o olur bu kadar kızlar bilemedimki ne diyeyim oda benden yardım bekliyor

cvplarınız için şimdiden teşekkürlera.s.

ayy bu ailelerin inadı mahfediyor insanları ya..arada kalmak cok kötü bende evlenecegim zamn aynı seyleri ysadım..giderse ailesi sürekli konusacak bu konuda gitmezsede nişanlısı:bbo:hangisinin gazabı daha kötüyse onu secmek kalıyor insna:tomato:yinede bir sekilde nişanlısını ikna edebilir bu konuda daha anlayıslı olabilir aileye nazaran..

ayy bu ailelerin inadı mahfediyor insanları ya..arada kalmak cok kötü bende evlenecegim zamn aynı seyleri ysadım..giderse ailesi sürekli konusacak bu konuda gitmezsede nişanlısı:bbo:hangisinin gazabı daha kötüyse onu secmek kalıyor insna:tomato:yinede bir sekilde nişanlısını ikna edebilir bu konuda daha anlayıslı olabilir aileye nazaran..

ah cnm ah bende senin gibi düşünüyorum ama kız napsın bi kere ikna etmiş ikincide edemiyor iş inada bindiği için inanin çok üzülüyorum böle durumlar olunca insan ne diyeceğinide bilemiyor:1no2:

ah cnm ah bende senin gibi düşünüyorum ama kız napsın bi kere ikna etmiş ikincide edemiyor iş inada bindiği için inanin çok üzülüyorum böle durumlar olunca insan ne diyeceğinide bilemiyor:1no2:

bu aileler varya:oklava:ne istiyorlarsa cocklardan sanki onların iktidar savası bu..canım snde haklısın birde nişanlısınn ailesi var onlarda oğlana bastırıyorsafisfisfisama kızcagız basıp gidemezki güzel olanbir cok seyde bozulck o zman.

bu aileler varya:oklava:ne istiyorlarsa cocklardan sanki onların iktidar savası bu..canım snde haklısın birde nişanlısınn ailesi var onlarda oğlana bastırıyorsafisfisfisama kızcagız basıp gidemezki güzel olanbir cok seyde bozulck o zman.

sorma cnm sağlam bi baskı var aslında haklılarda şimdi gelinlerini bayram günü yanlarında istiyolar bir önceki bayrama göndermişler oğullarını bizimde hakkımız diyorlar kızda garibim gitmek istiyor oğlanda diyormuş askere gidicem belki son görüşmemiz olcak senden tek isteğim kayınvalidesi oğluna diyormuş eğerki gelirse seni gerçekten seviyor demektir oğlan diyormuş sen bir telefon et geleyim alayım seni daha neler var neler en son restleşmiler amcam demişki benim sözümmü yoksa nişanlının sözümü kuzenimde demişki nişanlımın sözü ee ozaman git demiş (bağırarak) canım ya öyle çaresizki halini bir görseniz bir yanda diyor ömrümü paylaşacağım adam diğer yanda ailem :sinifsinif:

sorma cnm sağlam bi baskı var aslında haklılarda şimdi gelinlerini bayram günü yanlarında istiyolar bir önceki bayrama göndermişler oğullarını bizimde hakkımız diyorlar kızda garibim gitmek istiyor oğlanda diyormuş askere gidicem belki son görüşmemiz olcak senden tek isteğim kayınvalidesi oğluna diyormuş eğerki gelirse seni gerçekten seviyor demektir oğlan diyormuş sen bir telefon et geleyim alayım seni daha neler var neler en son restleşmiler amcam demişki benim sözümmü yoksa nişanlının sözümü kuzenimde demişki nişanlımın sözü ee ozaman git demiş (bağırarak) canım ya öyle çaresizki halini bir görseniz bir yanda diyor ömrümü paylaşacağım adam diğer yanda ailem :sinifsinif:

anlıyorum canım ben bunlrın coğunu yasadım..arada gerginlik olunca bu zmanlada düzelmiyor ailem ve eşim de böyle oldu ve hala araları limoni:2:iki tarafta dediğim dedik olunca sonuc ailenmi ben mi nişanlın yada biz oluyor..ben eşimi sectim ama ailemi secseydim daha kolay düzelebilirdi bence..sende ona göre bir fikir ver istersen..eşş tercih edilince aile ısınamıyor daha sonra:olmaz:

ya kusura bakmayın ama ne kadar evlenecklerı kesın olsada baska sehıre gondermek ıstememesı bana dogal geldı. ya allah korusun ama neler var. bır aılenın bunun endısesınde olması dogal. ha bu kadar ınata bındırıp bu kadar konusulmasına ızın vermesı hatalı. erkegın gelmesı ayrı kızın gıdıp evlerınde kalması ayrı bısey.

vaaala bizimkiler ööle tek başına kızı evlenmeden başka şehire göndermezler nişanlısı bile olsa der kesip atarım bir dahada öyle bir teklifle gelmezler bende erahat ederim :D:D

ama doğruda yani beni ailem hayatta göndermez öyle yok nişanlım gelsin alsın falan imkaanı yok :) ayopl bende kızım olsa bende de göndermem nişanlısı olursa olsun banane evlenip gittikten sonra ne yaparsa nereye giderlerse gitsinler evlenmeden olmaaaaz :)

vaaala bizimkiler ööle tek başına kızı evlenmeden başka şehire göndermezler nişanlısı bile olsa der kesip atarım bir dahada öyle bir teklifle gelmezler bende erahat ederim :D:D

ama doğruda yani beni ailem hayatta göndermez öyle yok nişanlım gelsin alsın falan imkaanı yok :) ayopl bende kızım olsa bende de göndermem nişanlısı olursa olsun banane evlenip gittikten sonra ne yaparsa nereye giderlerse gitsinler evlenmeden olmaaaaz :)

bende aynı fıkırdeyım. kocası olmadan olmaz :)

yazık ya gençlerin hayatını daha başlamadan zehir ediyorlar........gitse o değil gitmese o değil böyle işmi olur ya bende bilemedim şimdi...

ya kusura bakmayın ama ne kadar evlenecklerı kesın olsada baska sehıre gondermek ıstememesı bana dogal geldı. ya allah korusun ama neler var. bır aılenın bunun endısesınde olması dogal. ha bu kadar ınata bındırıp bu kadar konusulmasına ızın vermesı hatalı. erkegın gelmesı ayrı kızın gıdıp evlerınde kalması ayrı bısey.
evet haklısınız cnm benim ama şöylede bi durum var oğlan geldi 20 gün kızın evinde kaldı kızın aileside çalışıyor yani evde başbaşalardı artı kız da diyorki birlikte gidelim anne e onada yok oğlan evi diyorki tmm nikahını yapalım gelsin onada yok (ha nikahı yapalım bizde kalsın yok gene sizde kalsın diyor) şimdi bu kız napsın
ahahha demişler cnm demişler ama iş inada binmiş kaynanası hala arayıp bayramda gelsin diyomuş

bende aynı fıkırdeyım. kocası olmadan olmaz :)
sempatiksalakcinni
yazık ya gençlerin hayatını daha başlamadan zehir ediyorlar........gitse o değil gitmese o değil böyle işmi olur ya bende bilemedim şimdi...

sorma canım ya bu kızla oğlanın günadı ne şimdi bende bilemedim sizlere sordum şeytan dürtüyor boşver kızım sen neye inanıyosan kime inanıyosan onu yap de diyorkötükedihüso ama kuzenimin yanlış bişey yapmasınıda kesinlikle istemiyorum kardeşim gibi ayırt etmem birlikte büyüdük :1hug:

anlıyorum canım ben bunlrın coğunu yasadım..arada gerginlik olunca bu zmanlada düzelmiyor ailem ve eşim de böyle oldu ve hala araları limoni:2:iki tarafta dediğim dedik olunca sonuc ailenmi ben mi nişanlın yada biz oluyor..ben eşimi sectim ama ailemi secseydim daha kolay düzelebilirdi bence..sende ona göre bir fikir ver istersen..eşş tercih edilince aile ısınamıyor daha sonra:olmaz:

hmm... canım benim umarım aradaki o limonilik en kısa zamanda tatlılığa dönüşür... Rabbim tüm herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

bizde kız evi naz evidir.nişanlılık döneminde bayramlarda erkek tarafı kızın yanına gelir
sizde nasıl bilmiyorum ama kuzeninde nişanlısına böyle desin bizde adet böyledir ailem gelmez beni de göndermez desin
boşuna da anne babasıyla didişip nişanlısı için ailesiyle bozuşmasın:olmaz:

bizde kız evi naz evidir.nişanlılık döneminde bayramlarda erkek tarafı kızın yanına gelir
sizde nasıl bilmiyorum ama kuzeninde nişanlısına böyle desin bizde adet böyledir ailem gelmez beni de göndermez desin
boşuna da anne babasıyla didişip nişanlısı için ailesiyle bozuşmasın:olmaz:

haklısın cnm da işte arada kalmış

bu kadar katı olmayın kızlar ya nişanlısı annesiyle de gelebilir demiş gayet normal bu..benim erkek kardesimin nişanlısı da aileside bizde kaldılar geldiklerinde..imkanlara göre makul olmak lzım cocuk askere gidecekmiş bu kadarını da cok görmeemek lazım bence..ama haklısınız ailesiyle bozuşmaması konusnda katılıyorum sadece..

bu kadar katı olmayın kızlar ya nişanlısı annesiyle de gelebilir demiş gayet normal bu..benim erkek kardesimin nişanlısı da aileside bizde kaldılar geldiklerinde..imkanlara göre makul olmak lzım cocuk askere gidecekmiş bu kadarını da cok görmeemek lazım bence..ama haklısınız ailesiyle bozuşmaması konusnda katılıyorum sadece..

walla bilmiyorum kızlar sizden gelen yorumları kuzenime güzel bir dille anlatıyorum bakalım neye karar vercek bir görseniz halini öyle arada kalmış bir durumdaki :çok üzgünüm: anlayamıyorum ben yani bukadar yüklenilmemeli bir kızın üstüne:olmaz:

kuzeninizin de heveslikleri vardır tabi.nişanlı nişanlısının yanına gidip görmek istiyor.üzüldüm doğrusu.ailesinin kıramayacağı aile büyükleri rica etse hani belki kıramazlarCADIARZU

kuzeninizin de heveslikleri vardır tabi.nişanlı nişanlısının yanına gidip görmek istiyor.üzüldüm doğrusu.ailesinin kıramayacağı aile büyükleri rica etse hani belki kıramazlarCADIARZU

hemde ne heves gidebileceğini düşündüğünde gözlerinde oluşan parıltıyı görmeniz lazım :teselli:

tatlım eğer ailenle sorun yaşıyorsan, bu onların ayıbı eğerki sen nişanlına aileni tercih etmişsen her zaman takacak bir sorun bulurlar. eğer ki bir anne baba kızını gerçekten seviyorsa kızının secdiği dilencide olsa saygı göstermelidir. kim bunu yapıyorki bu türkiyenin bir sorunu aslında bu tipik davalar hep vardır yinede düzelmesi dileğiyle

tatlım eğer ailenle sorun yaşıyorsan, bu onların ayıbı eğerki sen nişanlına aileni tercih etmişsen her zaman takacak bir sorun bulurlar. eğer ki bir anne baba kızını gerçekten seviyorsa kızının secdiği dilencide olsa saygı göstermelidir. kim bunu yapıyorki bu türkiyenin bir sorunu aslında bu tipik davalar hep vardır yinede düzelmesi dileğiyle

canım gerçekten çok doğru söylemişsin bu türkiyenin tipik bir sorunu bu tarz sebepler yüzünden sonra gençler evden kaçma girişiminde bulunuyorlar oysaki aile biraz anlayışlı olsa kızına destek olsa kızını arada bırakmasa sırf onun mutluluğu için alttan almasını bilse böyle sorunlar olmaz. Tamam kız evi naz evidir ama şuda bir gerçek fazla nazda aşık usandırır herşey yerinde ve ölçüsünde yapılmalı istedikleride bana göre çok birşey değil sonuçta bu kız nişanlı evlenecek insanlardaki şu mantığıda anlamıyorum hadi yüzüğü atar nişanı bozarsa ozaman şöylede düşünüp hiç evlenmemek lazım hadi birşey olurda yarın boşanırsak yanlış bir mantık yanlış bir gidişat böyle olduğu sürece daha çok sorunlar yaşanır.:olmaz:

Back