kısa kestirmeni tawsiye etmem canım bi anlık hewesle kestirip sonra çok pişman olabilirsin (benim hep öle oluyo) hem bayanda uzun saç iyidie daha hawalı duruyo yakışıoda sana bikaç model ekliycem şimdi onlardan seçebilirsinyerimseniben
yeni bi konumu açsam yoksa burdamı devam etsem kızlar bilmiyorum ama benişmde saçlarım permadan dolayı çok kötü oldu kestirdim şimdi omuzlarımdan biraz aşağıda ama yinede çok kötü uçlarında hala var permalr
eşim uzun saç seviyo kestirme diyo ama benim sinirlerim ice bozuldu saçlarımdan dolayı sizce napıyım
kıskananlar kestr dio güselmm..kötükedihüso hehe kestrme ssakın ben ta kuyruk sokumuma kadar uzanan saçımı geçen yıl vikinin modeline bi heves edip tamm 1 saat içinde kestrdm şimdi nasıl pişmanm kestrdiim saatten buyana çok pişmanım şimdi işe saçlarım omuz altında ...mirmirmirmir bence avril modeli var böle önden bakınca kısa omuz hizasnda duruo arkadan bakınca saçının uzunluu nerdeyse orda baya uzun ve hoş bi model.. ben saçlarım uzadıında öle yapcam..kaydirigubbakcemile3 5 yıl sonra olur heralde
Bence de çok kısa kestirme;kırıklarını aldır;güzelce temizlet ve kat verdir arkadaşım..Hem hareketlenir hem daha çok ve gür gözükür..Senin için de moral ve değişiklik olur..
Bayan Beckham modelini ben de kullandım başlarda çok sevmiştim şimdi o fotoğraflarıma bakıyorum da yüzümü çok uzun göstermiş;yüz tipinize yakışıyorsa tavsiye ederim aksi taktirde denemeyin derim arkadaşlar
canım konuyu açalı çok oldu kestirdim ama uçlarından şimdi tekrar uzayıp kırık kırık oldu bile:) hiç boyamadım canım sadece bi ara avonun açıcı kreminden sürmüştüm