• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bi hediye almaliyim?

sognatore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
602
793
53
Arkadaşlar. Bi arkadasimin yakında nişanı var. Ona hediye almak istiyorum ama ne alacağım konusunda hiç bir fikrim yok. Oneri de bulunursanız cok sevinirim. :KK200:
Malesef hediye konusunda yaratıcı değilim.
Insallah konuyu doğru yere açmışımdır.

Nişanda takı takılmayacak mı?
Hediye olarak çeyizinde eksik birşey alabilirsin.

Nişan için uygun olur mu bilmiyorum ama bana ısrarla sana ne lazim diye soran üç arkadaşımdan tablo almalarinı istemiştim.Duvarimdalar şu an ve iki tanesinine bakarak yazıyorum hatta.Tablolar o kadar güzel ki arkadaşlarimi bana hep guzel hatirlatiyorlar..

Nişan için uygun olur mu bilmiyorum ama bana ısrarla sana ne lazim diye soran üç arkadaşımdan tablo almalarinı istemiştim.Duvarimdalar şu an ve iki tanesinine bakarak yazıyorum hatta.Tablolar o kadar güzel ki arkadaşlarimi bana hep guzel hatirlatiyorlar..
Iyi fikirmis tesekkur edrim.

Cok ucuk fiyatlı bisey alamiycam malesef ama kucuk ama anlamlı bisey olsun istiyorum.
IMG-20180109-WA0005.webp

El beceri varsa söyle birşey yapabilirsin yoksa da sipariş edebilirsin.

Cok ucuk fiyatlı bisey alamiycam malesef ama kucuk ama anlamlı bisey olsun istiyorum.
ben cok yakin bir arkadasima 2 kişilik kahvalti seti aldim ceyiz hediyesi. 80 tl falan. Musmutlu kahvaltilariniz olsun diye size ozel olsun dedim. Cok begendi. İnternetten sipariş ettim dogrudan evine gonderdim. Düğününde de altin takarim tamamdir.

Bence fazla samimi değilseniz bir kahve takımı olabilir tedide çok güzel var hemde uygun fiyatlı :)

Back
X