Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanda taki takiliyo mu?
Cok ucuk fiyatlı bisey alamiycam malesef ama kucuk ama anlamlı bisey olsun istiyorum.Bütçe?
Dugunde takida vardir o zmn takisinj takarsin madem.. butcene bagli.. iki kisilik fincan seti su çinililer oluyo ya onlar çok guzel.. ütü, su ısıtıcısı vs alabilirsin butcene uygunsaTakiliyo ama hediye almak istedim ben.
Tesekkurler.Dugunde takida vardir o zmn takisinj takarsin madem.. butcene bagli.. iki kisilik fincan seti su çinililer oluyo ya onlar çok guzel.. ütü, su ısıtıcısı vs alabilirsin butcene uygunsa
Iyi fikirmis tesekkur edrim.Nişan için uygun olur mu bilmiyorum ama bana ısrarla sana ne lazim diye soran üç arkadaşımdan tablo almalarinı istemiştim.Duvarimdalar şu an ve iki tanesinine bakarak yazıyorum hatta.Tablolar o kadar güzel ki arkadaşlarimi bana hep guzel hatirlatiyorlar..
Cok ucuk fiyatlı bisey alamiycam malesef ama kucuk ama anlamlı bisey olsun istiyorum.
Bu konuda yetenksizim malesef.
ben cok yakin bir arkadasima 2 kişilik kahvalti seti aldim ceyiz hediyesi. 80 tl falan. Musmutlu kahvaltilariniz olsun diye size ozel olsun dedim. Cok begendi. İnternetten sipariş ettim dogrudan evine gonderdim. Düğününde de altin takarim tamamdir.Cok ucuk fiyatlı bisey alamiycam malesef ama kucuk ama anlamlı bisey olsun istiyorum.
Galiba öyle yapacagim. Cok samimi değiliz evet.Bence fazla samimi değilseniz bir kahve takımı olabilir tedide çok güzel var hemde uygun fiyatlı :)