Nasıl başa çıkabilirim?

Ena2007

Tatlı ogluşumun annesi
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
182
305
31
Merhabalar,

6 aylık oğlum artık dış çıkardığından mıdır canı istediğinden mıdır bir yeri ağrısından midir uzun zamandır var olan gazını saymazsak epey huysuz ve huzursuz...Ama geçecek biliyorum buna sabrediyorum.

Oğlumun bu geçici hali beni de -deyim yerindeyse - kendimden "vazgeçirmis" bir hale getirdi...

Evle arada ilgileniyorum temizlik vs. :) Ama kendime gelince işler hiç de yolunda değil...Bazen oluyor ki üstümü bile degistiremiyorum... Ben de temiz bakımlı olmak istiyorum ama akşam oluveriyor...

Demek istediğimi anladınız özellikle aynı durumda olanlar. o yüzden uzatmayacagim...

Bu durumla da başa çıkabilmek için bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

Teşekkürler...

Babası akşamları ilgilenmiyor mu ? Benim oğlumda 4 aylık diş kaşıntısı yaşıyor ve oldukça huysuz gündüz uykusu neredeyse yok gibi 1 saat uyudumu toparlıyorum kalkınca oynuyoruz ediyoruz yine bir saatlik arada evi temizliyorum akşam eşim gelince de ilgileniyor bende kendimle ilgileniyorum. Hiç mı uyku uyumuyor ?

Eşim sağolsun ilgileniyor. Ancak gece-gunduz dönüşümlü çalıştığı için bebek o uyurken uyanıyor veya temizlik yapacağım saatler müsait olmuyor. Akşam oluyor... Baba uyurken oğlan uyanık ya da tam tersi oluyor...

Benim bebeğim de 4 aylık kolik sıkıntımız yeni bitti diyorum ama gene de huzursuz gün içinde 1 saat uyuyor ama kucakta. yatağa koyunca uyanıyor temizlik yemek hiçbirşey yapamıyorum kimse yok yardım edecek akşam eşim gelince yemek yapıyorum sadece. Inşallah bugünler de geçecek tavsiyeleri dinlemek isterim ben de

Eşim sağolsun ilgileniyor. Ancak gece-gunduz dönüşümlü çalıştığı için bebek o uyurken uyanıyor veya temizlik yapacağım saatler müsait olmuyor. Akşam oluyor... Baba uyurken oğlan uyanık ya da tam tersi oluyor...
evi temizleme. süpür. wc banyo temizle. aceleden yatakları toplasan. bir yemek kalır.
eger imkan varsda hafta bir biri gelebilir. sepet gibi yataklar varya portatif oyun sepeti gibi.. onlardan al cocugunu içine koy döne döne oynar durur. içinde cıkamazda baya derin cunku.

evi temizleme. süpür. wc banyo temizle. aceleden yatakları toplasan. bir yemek kalır.
eger imkan varsda hafta bir biri gelebilir. sepet gibi yataklar varya portatif oyun sepeti gibi.. onlardan al cocugunu içine koy döne döne oynar durur. içinde cıkamazda baya derin cunku.
İşte her şeyi acele yapıyorum o yüzden tam olmuyor.yarim yamalak hep.evi hallediyorum da kendim?

Oyun halısı , dönence gibi şeyler var mı oynaması için ben son çare öyle yapıyorum 1 saate yakın oyalanıyor en azından mizmizlanma olmuyor o da mutlu bende huzurlu :)

10.ayına yeni girdi ben hâlâ aynıyım. Uykusuz ve huysuz bebek çok zor. Ama şimdi yeni yeni oyuncaklarıyla oynuyor yarım saat ben de kk bakarak stresimi atıyorum.

X