Paradan haber ver canım,paran var mı?Merhaba arkadaşlar. ben 30lu yaşlarında hala kendine bakım vermeyi öğrenememiş bir kadınım malesef. Anneden görmeyince, içinden de gelmeyince bu güne kadar olmadı ama ben bundan sonra birşeyleri değiştirmek istiyorum. Şöyle Işıl Işıl parlayan, bakımlı, kendini seven güzel kadınlar benimle paylaşacağınız sırlarınız neler?
Merhaba arkadaşlar. ben 30lu yaşlarında hala kendine bakım vermeyi öğrenememiş bir kadınım malesef. Anneden görmeyince, içinden de gelmeyince bu güne kadar olmadı ama ben bundan sonra birşeyleri değiştirmek istiyorum. Şöyle Işıl Işıl parlayan, bakımlı, kendini seven güzel kadınlar benimle paylaşacağınız sırlarınız neler?
Anneden görmeyle bir alakası yok. Kaç tanemizin annesi oturup kendine rutin olarak bakım yapmıştır ki?Merhaba arkadaşlar. ben 30lu yaşlarında hala kendine bakım vermeyi öğrenememiş bir kadınım malesef. Anneden görmeyince, içinden de gelmeyince bu güne kadar olmadı ama ben bundan sonra birşeyleri değiştirmek istiyorum. Şöyle Işıl Işıl parlayan, bakımlı, kendini seven güzel kadınlar benimle paylaşacağınız sırlarınız neler?
Bence ayda bir (en azından ben ayda bir gidiyorum) düzenli profesyonel cilt bakımı yaptırılmalı iyi bir klinik bulup. İyi bir araştırma gerektirir bu da.Ciddi bir bütçe ayırdım aslında ama nereden başlamalı, ne yapmalı bilemiyorum
Önce ruhtan başlayacaksınız! Kendinizi seveceksiniz veya sevmeyi değer vermeyi öğreneceksiniz.Ciddi bir bütçe ayırdım aslında ama nereden başlamalı, ne yapmalı bilemiyorum
Önce psikoloji kesinlikle katılıyorumÖnce ruhtan başlayacaksınız! Kendinizi seveceksiniz veya sevmeyi değer vermeyi öğreneceksiniz.
Sonra psikolojinizi ele alacaksınız.
Bu ikisi temel. Bunlar tamamsa içten gelen ışıldama olur.
Dişler! Dişleriniz güzel olsun
Terapist,spor salonu(illah zayıflamak için değil,kaliteli vücut sağlıklı yaşam dinç kafa için)
Cilt bakımını alışkanlık haline getirin.30 yaşındaysanız kolojen,cilt deri altı vitaminler alın.
Saç tırnak temiz,bakımlı,kısa tırnaklar.Manikür pedikür.
Epilyasyon,lazer(zorunluya sorun)
Gardrop yeniliği.Kendinize yakışan baz kıyafetler alın trend kıyafetler almayın. 1 sezon sonra modası geçiyor.
Yediğiniz içtiğinizde dikkat edin.
Lüx segment bakım ürünleri almaya çalışın. Gratisten bi sepet ürün alacağınıza tek tük kaliteli ürünleriniz olsun. Cilt bakımı nemlendirici,tonikler vs.
Mutlaka güneş kremi kullanın! Dışarı çıkmayın sürmeden bakkala gidiyor olsanız bile.
Özgüvenli olun! İçinizdeki aura ile Çalışma yapın. O tamamsa her şey tamam.
Kozmetik ürünlerini çözersiniz. Az olsun kaliteli olsun
Bence de öncelikle cilt ve saç çok çok önemli, diğerleri teferruat olsa da diş ve kaş in da bunlardan sonra 3. olarak geldiğini eklemeliyim.Cildin guzelse cuval bile giysen yakisir kil tuy vs varsa onlardan kurtulun iyi markalara serum temizlik tonic krem gunes kremine akitin da akitinen son ayda bir yada 2 ayda bir klinik bulup yüzünüzü derinlemesine bakim alin derim
Öncelikle, kesinlikle kıl tüy sorununu gidermek lazım (varsa tabii). Lazere gidin mutlaka.Merhaba arkadaşlar. ben 30lu yaşlarında hala kendine bakım vermeyi öğrenememiş bir kadınım malesef. Anneden görmeyince, içinden de gelmeyince bu güne kadar olmadı ama ben bundan sonra birşeyleri değiştirmek istiyorum. Şöyle Işıl Işıl parlayan, bakımlı, kendini seven güzel kadınlar benimle paylaşacağınız sırlarınız neler?
Yani kendimce bakımlıyımdır ama süslü değil. Zaten bakımsız bir kadının süsle güEl olması zor gibi. Nerden başlamalı dersen kendimce şöyle sıralarım:Merhaba arkadaşlar. ben 30lu yaşlarında hala kendine bakım vermeyi öğrenememiş bir kadınım malesef. Anneden görmeyince, içinden de gelmeyince bu güne kadar olmadı ama ben bundan sonra birşeyleri değiştirmek istiyorum. Şöyle Işıl Işıl parlayan, bakımlı, kendini seven güzel kadınlar benimle paylaşacağınız sırlarınız neler?
Çok teşekkürler ederim ayrıntılı paylaşımınız için. Aslında asıl derdim kilo. Bir türlü kilolardan kurtulamadığım için giyinmek, bakım yapmak vs de canım istemiyor. Kilo için çözüm diyetisyen değil artık ona eminim ama nasıl çözeceğim onu bilemiyorum. Biorezonansla iştah kapatma diye birşey gördüm instagramda deneyen var mı?
Çok teşekkürler ederim ayrıntılı paylaşımınız için. Aslında asıl derdim kilo. Bir türlü kilolardan kurtulamadığım için giyinmek, bakım yapmak vs de canım istemiyor. Kilo için çözüm diyetisyen değil artık ona eminim ama nasıl çözeceğim onu bilemiyorum. Biorezonansla iştah kapatma diye birşey gördüm instagramda deneyen var mı?
Çözüm diyetisyen değil demek? Ne diye okuduk bizÇok teşekkürler ederim ayrıntılı paylaşımınız için. Aslında asıl derdim kilo. Bir türlü kilolardan kurtulamadığım için giyinmek, bakım yapmak vs de canım istemiyor. Kilo için çözüm diyetisyen değil artık ona eminim ama nasıl çözeceğim onu bilemiyorum. Biorezonansla iştah kapatma diye birşey gördüm instagramda deneyen var mı?
Kilonuzu vermediğiniz sürece ne yaparsanız yapın olmayacaktır.Çok teşekkürler ederim ayrıntılı paylaşımınız için. Aslında asıl derdim kilo. Bir türlü kilolardan kurtulamadığım için giyinmek, bakım yapmak vs de canım istemiyor. Kilo için çözüm diyetisyen değil artık ona eminim ama nasıl çözeceğim onu bilemiyorum. Biorezonansla iştah kapatma diye birşey gördüm instagramda deneyen var mı?
Biraz boğazdan kesin biraz da spor yapın verirsiniz spor şart sıkılaşmak içinÇok teşekkürler ederim ayrıntılı paylaşımınız için. Aslında asıl derdim kilo. Bir türlü kilolardan kurtulamadığım için giyinmek, bakım yapmak vs de canım istemiyor. Kilo için çözüm diyetisyen değil artık ona eminim ama nasıl çözeceğim onu bilemiyorum. Biorezonansla iştah kapatma diye birşey gördüm instagramda deneyen var mı?