Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları nasıl ayakkabı almalıyım?

nurdere

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
5
0
286
42
İstanbul
mrb anneler 8 aylık oğluma nasıl ayakkabı önerirsiniz yürüttüğümde parmak ucunda yürüyor normalmi

canım benimde kızım 8 aylık şu an ortepedik ilkadım ayakkabısı giydirioum arasıra..parmak ucunda yürümesi de sanırım tüm bebekler aynı.. benim yeğenimde parmak ucunda yürürdü:))bizimkide öle:)) bide yürüteç kullananlarda oluor die duymuştum..

ben bunu bebişe yeni aldım nasıl sizce 1 ay sonrada adidaslardan alıcam parmak kadar

[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
doktorlar bebeklerin ilk başta çıplak ayak (tabii kışın çorapla) basması gerektiğini söylüyorlar..ama illa ki alacaksan bence kesinlikle ortopedik bir ayakkabı olmasına özen göster,sonrasında ayaklarıyla ilgili bir sorun yaşamaması için..

doktorun seni yonlendirecektir canım... ama oncelikle ilk adım ayakkabısı kullanmalısın .. bebek normal yurumeye baslamadıgı surece spor ayakkabılar pek tavsiye edilmiyor.. cunku ortapedik değiller...

spor ayakkabısı ayak uzunluğunun çok fazla artmasına sebep oluyor. ergenlik döneminde bile spor ayakkabı kullanınımı azaltılmalıymış.
ben öğretmenin sürekli spor ayakkabı giyen öğrencilerimin ayakkabı numaraları hızla büyüyor.
165 lik kız öğrencilerde 40 numaralardan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…