• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu nasil ama...????

HiluuuS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
60
0
96
İstanbul
nasil ama...???? bence harika.. hayalimdeki yatak odasi diyebilirim..

$mirage_mobilya8.webp

Çok güzelmiş ama fiyatları çok komikmiş, o kadar şişirmek için çok uğraşmış mı şirket acaba :1: Neticede gayet sade bi takım, detay işçiliği yok ki, ustanın emeği için diyelim :)

Çok güzelmiş ama fiyatları çok komikmiş, o kadar şişirmek için çok uğraşmış mı şirket acaba :1: Neticede gayet sade bi takım, detay işçiliği yok ki, ustanın emeği için diyelim :)

katılıyorum:)

yatak başı dışında hiç bir farklılığı yok....evet yatağın başı çok güzel ama hepsi bu....o fiyatlar ne öyle allasen....:19:

Son düzenleme:
İllaki bu yatak odası hayalinizdeki odaysa ve fiyat yüksek gelirse aynısını bir mobilya üreticisine yaptırabilirsiniz. Patentliyse bazı yerlerinde ufak oynamalar yaptırarak hem aynı kalitede hemde daha uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.. İşin içinde olduğum için biliyorum ; maliyetinin yarısından fazla kar payı koyularak satılıyor , özellikle patentli ürünler bu tür uçuk rakamlarla satıyorlar. Halbu ki üreticiden alıp , tüketiciye satıyorlar.. Aracı olmadan daha uygun şekilde ev döşenebilir.

İllaki bu yatak odası hayalinizdeki odaysa ve fiyat yüksek gelirse aynısını bir mobilya üreticisine yaptırabilirsiniz. Patentliyse bazı yerlerinde ufak oynamalar yaptırarak hem aynı kalitede hemde daha uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.. İşin içinde olduğum için biliyorum ; maliyetinin yarısından fazla kar payı koyularak satılıyor , özellikle patentli ürünler bu tür uçuk rakamlarla satıyorlar. Halbu ki üreticiden alıp , tüketiciye satıyorlar.. Aracı olmadan daha uygun şekilde ev döşenebilir.

Bilgi icin tesekkürler canim.. düsünebilirim böyle biseyi zamani geldiginde.. sadece yatak basligi olsa yeter zaten diger mobilyalari daha uygun fiyatada bulabilirim.. :54:

Rica ederim HiluuuS . Evet oldukça şık bir yatak başı. Zamanı, huzurlu ve aşk dolu gelsin inşaallah. :71:

Back
X