Nasıl alışacağım böyle yaşamaya

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
34
Dertlendim yine buraya yazayım dedim... Lazer mağduru olarak artık ben bir goril kadın oldum. 34 yaşındayım ömrümde vücudumda bu kadar kıl görmedim , yanlış cihaz sonrası her yerimden kıl çıktı, omuz, sırt, üst kol üst bacak , yüz bir tek gözümün içinde yok desem doğru olur.. alışamıyorum bu duruma, çözüm bulamıyorum, gecen seneye kadar kısa kollularla gezen ben şimdi evde dahi uzun kollu giyiyorum resmen kendi kendimi yaktım , iğneliye başlayacağım yüzüm ve kollarım için ama tekrar mağdur olmak istemiyorum hala içime sinen bir yer bulamadım böyle böyle deliricem sanırım cok kıllı olup onlarla barışık yasayaniniz var mı?
Edit: Yanlış anlaşılma olsun istemem ben lazeri kotulemiyorum bundan benim elime geçecek hiçbir şey yok sadece kendim iyice araştırmadan gittiğim için yapılan yanlış uygulama sonucunda yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak istedim , doktor gözetiminde doğru kıla doğru cihazla elbette iyi sonuçlar almış olanlar vardır.

Son düzenleme:
Dertlendim yine buraya yazayım dedim... Lazer mağduru olarak artık ben bir goril kadın oldum. 34 yaşındayım ömrümde vücudumda bu kadar kıl görmedim , yanlış cihaz sonrası her yerimden kıl çıktı, omuz, sırt, üst kol üst bacak , yüz bir tek gözümün içinde yok desem doğru olur.. alışamıyorum bu duruma, çözüm bulamıyorum, gecen seneye kadar kısa kollularla gezen ben şimdi evde dahi uzun kollu giyiyorum resmen kendi kendimi yaktım , iğneliye başlayacağım yüzüm ve kollarım için ama tekrar mağdur olmak istemiyorum hala içime sinen bir yer bulamadım böyle böyle deliricem sanırım cok kıllı olup onlarla barışık yasayaniniz var mı?
İlk önce bir doktora gitseniz belki farklı birseyler önerir.
Alex. miydi kullanılan cihaz ?

Evet :KK43: yarın kadın doğuma gideceğim tahlil için
Gittiğiniz yerde hiç mi bakmadılar mi kıl köklerinizin durumuna?
5 yıl önce gittim bende . Gittiğim yerde 3 cihaz vardı. Alex. , buzlu cihaz birde iğneliydi galiba. Oradaki kadın hemen baktı kıl köklerimin durumuna ve “sana alex kullanmayacağım tüylerin de köklerinde çok açık renk çoğaltır dedi” ve buzlu olan cihazı kullandı. Çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
İşlem yaptırdığınız yer bunu hiç mi bilmiyordu ?

Vücudum kılllı değilde .bende yüzümden çekiyorum. Hayat enerjimi alıyor . Lanet ediyorum . Psikolojim bozuluyor . Ve daha bir sürü şey 😀
Düşün bir de benim yüzüm ve tüm vücudum, sanırım artık hayatıma evde devam edeceğim

Gittiğiniz yerde hiç yani bakmadılar mi kıl köklerinizin durumuna?
5 yıl önce gittim bende . Gittiğim yerde 3 cihaz vardı. Alex. , buzlu cihaz birde iğneliydi galiba. Oradaki kadın hemen baktı kıl köklerimin durumuna ve “sana alex kullanmayacağım tüylerin de köklerinde çok açık renk çoğaltır dedi” ve buzlu olan cihazı kullandı. Çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.

Neresi burasi, klinik ismi alabilir miyiz?

Gittiğiniz yerde hiç mi bakmadılar mi kıl köklerinizin durumuna?
Bilmiyordu sanırım ki bu duruma getirdi beni parayı iade etti ama neye yarar ki ne yapacaksam o parayla

Yuzde kil koklerini uyariyormus sanirim, bende de benzer bir etkisi oldu. Yaptiriken suraya uye olsaydim yuzumde kesinlikle yaptirmazdim. Neyse, ben IPL yaptirdim biraz, Lumea aldim kaymak gibi yapiyor. Luemayi tavsiye ederim hepsini temizliyor.
Ben yüzüme yaptırmadım ama yüzümde tetiklendi , sırtım, göbeğim, omuzlarım belim , göğüs aram her yerim ama buralara dogrudan atış yapmadı

X