• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nası bişeym ya ben

RRRrrr13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
26
1
1
Ankara
Arkadaşlar sürekli aklımda intar etme istegi var sanırım yaşadıgım sıkıntılardan dolayı ölüm bnm için yeni bi başlangıç ölümden korkmuyorum ama bi türlü ölemiyorum sanki bi güç beni geri itiyo sizce normalmiyim

psikolojik yardım alın .. :53:
normal değilll .. :19:

Psikolglardan nefret ederm ve hçbişey anltamm onlara çnkü neyi soylememeye söz verirlerse hementüm ailem duydu =) psklog bna çözm degl

neden psikolog paylasmaz ki kimseyle :37:
senin doktor değişikmiş aslındaaa :52:

canım burada sadece nicini biliyoruz,aşılamıycak diye düşündüğün sıkıntıların neler mesela..15,16 yaşında bende öyle hissediyordum ama yanılıyormuşum:)
aile içi geçimsizliğimi,maddi şeylermi..

canım burada sadece nicini biliyoruz,aşılamıycak diye düşündüğün sıkıntıların neler mesela..15,16 yaşında bende öyle hissediyordum ama yanılıyormuşum:)
aile içi geçimsizliğimi,maddi şeylermi..

abla onlar hıkaye yaa. Yaşadklarm çok uzn ama bilki öyle basit şeyler degl emn oln. Tbi hepsi bnm eşeklıklerm yuznden yasanms seyler

abla onlar hıkaye yaa. Yaşadklarm çok uzn ama bilki öyle basit şeyler degl emn oln. Tbi hepsi bnm eşeklıklerm yuznden yasanms seyler

anlatmazsan sana yardımcı olamayız ama değilmi..bir yazını daha gördüm arkadaşlarım için yaşıyorum diye..önce kendin için yaşamalısın..

anlatmazsan sana yardımcı olamayız ama değilmi..bir yazını daha gördüm arkadaşlarım için yaşıyorum diye..önce kendin için yaşamalısın..

Ablam işte kendimi düşnseydm şimdye kadar 50 keredaha intar etmştm we kesn ölmüştm çnkü ben çok skldm bu hayattan artk

Bızdıkk daha genceciksinn bu gencecik yaşında yılların seni yormasına şaşırdım doğrusu ne olur herşeyden önce kendini sevmeyle başla kendine güvenn bu hayata gelmişsek mutlaka bir sebebi var ailenle arkadaşlarınla dertlerini konuşamıyorsun sanırım lütfen genelleme yapma profesyonel yardım mutlaka almalısın çok çok iyi doktorlarımız var ve sen istemediğin sürece kimseyle paylaşmazlar önünde çok güzel yıllar var geleceğini şekillendirmek senin ellerinde sahip olduklarının bir listesini yap seni mutlu eden herşeyin sonrada üzenlerin listesini ve sahip olamadıklarının emin ol bu listeleri yaptıktan sonra hayata daha pozitif yaklaşacaksın :29:

mesela...............

Mesela abla ailEmden gördgm şiddet . Surekli dışlanma . Sonra bıdefa ewden kaçtm birsuru iftira attlar bna ve ailembnm yerme çewereye guvendi halada onlara ınanıyolar. Ve bu hytta encok sewdgm insann yani kardeşmn gozlermn önnde ölüşü. Mesela şuan okulda bile ögretmenler bnm hakkmda nelerdiyo inanamazsnz sürekli birileri iftira atyo bna ispatlayamıyorm bişey. Ailem bni okuldan alcak o iftiralar yznden. Ve Şuan abimin eve gelip beni dövmesini bekliyorum abla nası bi duygu bilemezsn..bugn intara kalkştm gene oklda gene beceremedm işte

Back