nası bi his... ?

dila08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
9
0
36
İstanbul
arkadaslar bunu yazmaya gerçekten çok utanıyorum fakat merak ediyorum ..siteye daha yeni üye oldm ve herşey "kimseye soramadığın şeyler" konuşulabiliyor bu çok güzel ve bende ilk gecede yapılan işin nasıl bi his olduunu merak ediyorum :/:fisfisfis

walla yorum yapmak isterdim ama dügünüm 17 temmuzda nası bi his oldunu o zaman yazarım kaydirigubbakcemile3

pazar günü ablamın nikahı var kuzenlerimle konusu açılınca merak ettik ama ona soramcağz .. saçlar için üye oldm ve saçlar hakknda çok şey öğrendm fakat daha başka bi çok şey yazılmış herkes rahat..siteyi çok sevdim :)

e güzel bişey ki milyonlarca insan her gün yapıyo :jeyyar:
ilerde yaşayınca sen de görürsün güzel mi değil mi.

nasıl bir his mi?... kötü diyen olacağını sanmıyorum ama yaşın küçükmüş sanırım sen böyle şeylere pek meraklanma.. :mymeka: nasıl olsa doğanın kanunu birgün sende yaşayacaksın a.s

evli değilim ben bilmiyorum ama evli olanlar nasıl anlatsın ilahi kızzz kaydirigubbakcemile3

dila daha 9 tane mesajın var ne çabuk çok şey öğrendin saçlar ile ilgili, hemde daha Lisedeymişsin bırak zamanı gelince uygulamaı bi şekilde öğrenirsin zaten

Fresa, haklısın valla yeni üyeler genelde hemen cinsellikten açıyor konuyu lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…