Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Nasıl korunabilirim
- Konu Sahibi taazeanne
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim
Zaten şu durumda bağlatma mümkün olmuyor vee inanır mısın ben şuan üretmek istemiyorum o korkutuyor benibi daha üremek isterse?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Ay bende denediler regl olmadan. Kalktım yaptıramadım.Baglatmak degil o, spiral taktırmak ve adet gormeden yapilmaz.
Su an en iyi yontem prezervatif.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Her şey çok yeni ve prezervatife güvenmelisiniz. En başta takarsa sorun olmaz.Teşekkür ederim
Zaten şu durumda bağlatma mümkün olmuyor vee inanır mısın ben şuan üretmek istemiyorum o korkutuyor beni
- 16 Mayıs 2024
- 1.030
- 326
- 38
Spiral az önce biri yazmış açıklamaya ben bilmediğim için onun sayesinde korunuyormuş çünkü bazıları prezervatif falan sevmiyor ama kişiden kişiye değişebilir yani ben şimdi herkes için yorum yapamam ismi buymuş adet günü olduğunu biliyorum takılma şeyi sağlık ocağında takılıyor zaten dediğim gibi o koruyor diyorlar ama araştırmakta fayda var tabi şimdi ben kullanmadığım bir şeyi pek bir şey söyleyemem ama bu da benim etrafımda duyduğum bir şeydiNasıl?
Teşekkür ederim
bi daha üremek isterse
Teşekkür ederimHer şey çok yeni ve prezervatife güvenmelisiniz. En başta takarsa sorun olmaz.
- 2 Temmuz 2023
- 9.220
- 25.942
- 468
Aaa bana direkt yapilmaz demislerdi, rahmin yumusak olmasi gerekiyor gibi biseyler anlatmislardi.Ay bende denediler regl olmadan. Kalktım yaptıramadım.
Ben alt muayenesinde cok rahatsiz hissettiğim halde spiral takilirken hic canim acimadi ama cok konforsuz birsey kendisi tum siklusu darma duman ediyor ki ben hormonsuz taktirdim.
- 20 Ocak 2021
- 1.420
- 1.715
- 83
- 27
Prezervatif kullan en sağlıklısı. :)3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
- 17 Ocak 2020
- 28.020
- 1
- 40.677
- 548
Bı cılgınlık yapıp prezervatif+ emziren annelere ozel dogum kontrol hapı yutabılırsın hergun duzenli.3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Peki önerebileceğiniz bi ürün var mi doğum kontrol hapı içinBı cılgınlık yapıp prezervatif+ emziren annelere ozel dogum kontrol hapı yutabılırsın hergun duzenli.
- 11 Şubat 2023
- 9.723
- 1
- 21.267
- 268
Spiral.3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
- 17 Ocak 2020
- 28.020
- 1
- 40.677
- 548
CerazettePeki önerebileceğiniz bi ürün var mi doğum kontrol hapı için
Teşekkür ederimCerazette
- 8 Ağustos 2023
- 5.791
- 6.598
- 118
O nasil bisey ilk kez duydumDeri altı implant ı da bir araştırın isterseniz
- 8 Ağustos 2023
- 5.791
- 6.598
- 118
Instagramdan bir doktor kadın doğum uzmanını takip ediyorum. O paylaşıyordu ordan biliyorum.O nasil bisey ilk kez duydum
Eklentiler
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
BAna da şart değil takarız dediler ben tam 17 ay regl olmadım. Ben de öyle duyduğumdan bi sene bekledim 15. Ay filan denediler. Yandı yani canım. Ki ben bin kez muayene olmuşumdur tedaviler filan...Aaa bana direkt yapilmaz demislerdi, rahmin yumusak olmasi gerekiyor gibi biseyler anlatmislardi.
Ben alt muayenesinde cok rahatsiz hissettiğim halde spiral takilirken hic canim acimadi ama cok konforsuz birsey kendisi tum siklusu darma duman ediyor ki ben hormonsuz taktirdim.
- 2 Temmuz 2023
- 9.220
- 25.942
- 468
Ay cok ilginc 17 ay nasil regl olmadin yahu, erken menopoz falan mi yasiyorsun?BAna da şart değil takarız dediler ben tam 17 ay regl olmadım. Ben de öyle duyduğumdan bi sene bekledim 15. Ay filan denediler. Yandı yani canım. Ki ben bin kez muayene olmuşumdur tedaviler filan...
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Evet amh düşük ama çok düzenli regl olurdum. Tekrar başlayınca da çok düzenli başladı. Gerçekten aşırı emzirdim ona bağlıyorum.Ay cok ilginc 17 ay nasil regl olmadin yahu, erken menopoz falan mi yasiyorsun?