• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ikna edebilirim?

Ahh kardesim Aynı sorun bendede var :( ben 57 kiloydum annem şimdi hastanede olduğu için üzüntüden 20 25 günde 51 kiloya düştüm sevgilimde 115kilo boyuda uzun sayılmaz 176 felan. Herkes sen zayıfsın o kilolu düğünde nasıl olucak sen gorunmezsin onun yanında felan diye insanı yıpratıcı konuşuyorlar . Bizlik değil onların karar vermeleri lazım bu konuda bacım

Ahh kardesim Aynı sorun bendede var :KK43: ben 57 kiloydum annem şimdi hastanede olduğu için üzüntüden 20 25 günde 51 kiloya düştüm sevgilimde 115kilo boyuda uzun sayılmaz 176 felan. Herkes sen zayıfsın o kilolu düğünde nasıl olucak sen gorunmezsin onun yanında felan diye insanı yıpratıcı konuşuyorlar . Bizlik değil onların karar vermeleri lazım bu konuda bacım

Geçmiş olsun :( diyorum ya patavatsız düşüncesiz insan çok fazla bizler bir birimizi beğenip sevmişiz karekterde sorun yoksa dış görünüşü yüzünden neden yorum yaparlar hiç anlam veremiyorum

Geçmiş olsun :KK43: diyorum ya patavatsız düşüncesiz insan çok fazla bizler bir birimizi beğenip sevmişiz karekterde sorun yoksa dış görünüşü yüzünden neden yorum yaparlar hiç anlam veremiyorum

Gobegiyle sevmişim ben onu yani onlara ne diyorum ama nerde .insan ağzı torba değilki buzesin.

Pdikiyatra ve dahiliyeye goturun ,
Altinda yatan hoirmonasl sebebler olabilir ,
Ayrica o kilodaki biri fasrketmese bile bir rahatsizligi elbet vardir ,
Kendisi kilo vermek istemiyorsa boyke kalsin ,
Siz uzasklasin ,
İleride cok buyuk sorunlar yasarsiniz

Back
X