Nasıl hamile kaldım. Soğan kürünün mü etkisi..

Teşekkürler Bende 12. Haftadan önce gitmiyorum ama merak etmiyo değilim kalp atışını gördük evet canım hayırlısı bakalım inşallah fetal dna ya gerek kalmaz canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz

Allah miniğinizi sağ salim bağışlasın inşallah

boşver bu ilk zamanlar belirgin değil zaten fazladan ultrasona gerek yok :)

boşver bu ilk zamanlar belirgin değil zaten fazladan ultrasona gerek yok :)
Evet zaten bi sorun olsa doktor çağırırdı sanırım İnşallah bir sorun olmaz korkmuyo değilim bazen okuyorum işte 8. Hafta kalbi durmuş kaç hafta sonra öğrendik diye öyle birşey olmaz inşallah . Valla güzel duygular da işte kötüyüde düşünmeden yapamıyor insan Allah’ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Oncelikle hayirli olsun canim bende ayni sekilde hem sogan kuru yapmistim hemde gecen ay folik asidi aksatmadan kullanmistm ve suan Rabbimin izniyle hamileyim ikisinin de faydasi oldugunu dusunuyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dileyen herkese versin inşallah banada yollasın mucizemi bir an önce

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı eli ayağı düzgün bi şekilde kucağınıza alırsınız Banada dua eder misiniz Allahım benide sizin gibi sevindirsin inşallah

Soğan kürü nasıl yaptınız yediniz mi tarifi nedir

Soğan kürü nasıl yaptınız yediniz mi tarifi nedir
Ben adetin ilk günü başladım normalde adet bittikten iki gün sonra yapılıyor internetten araştıra bilirsin. Ben sabah akşam taze olmak üzere soğanı dörde böldüm kabuğuda üstünde kalacak şekilde kaynamış suya koydum yaklaşık 2 bardak su . Sonrasında beş dk kaynatıyorsunuz ocağın altını kapatıyorsunuz ılıyana kadar bekliyorsunuz ılık olunca hemen yudum yudum soğutmadan içiyorsunuz. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yemeğinden yarım saat önce içtim ben 10 gün kullandım yumurtlama ma iki gün kalası bıraktım.

Suyunu içiyorsun canım soğanı yemiyorsun

Teşekkürler bende sabah akşam yemekten önce yapayım 10 gün mu yapım yada gelecek ay adetim e 2 gün kala devam edim mi

Teşekkürler bende sabah akşam yemekten önce yapayım 10 gün mu yapım yada gelecek ay adetim e 2 gün kala devam edim mi
Canım adetin bitince 2 gün sonra 15 gün boyunca yapılıyor. Gerçeği böyle ben kendim 10 gün yapmak istedim tamamen senin isteğine bağlı

Canım adetin bitince 2 gün sonra 15 gün boyunca yapılıyor. Gerçeği böyle ben kendim 10 gün yapmak istedim tamamen senin isteğine bağlı
Sağolun benim adet dun bitti o zaman ben başlayım bugün yapmaya hadi bakalım hayırlısı deneyim

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben pcosluyum soğan kürünü adet olmak için kullandım 46 gündür adet olmuyordum
Beş gün kullandıktan sonra adet oldum bugün 2. günü adetimin
Şuan çocuk istiyorum tekrar soğan suyunu ne zaman başlamalıyım acaba bu konu hakkında bilginiz var mı bana yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…