- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi madameblack
-
Geçmiş olsun canım inşallah miniğin tutunur sana... Sağlıkla sıhhatle doğar büyür bugünleri hatırlamazsın bile inşallahAdetten iki gün spnra başladım, amacım kisti eritmekti ama reflüden dolayı devam edemedim. Bir faydası olacağını düşünmüyordum çünkü yarım bırakmıştım. Ama hamd olsun.
daha çok yeni düşük tehlikem de var, henüz durumum belli değil ama inşallah Allah size de bir çocuk nasip eder hayırlısıyla.
Ben yanlış yapmışım demek ki bu zamana kadar ben hep adet olunca bırakıyodum adetimin üzerinden geçen 4. Günüm bugün başladam mesela yatmadan önce içsem doğru zamanda başlamış olur muyumAdetten iki gün spnra başladım, amacım kisti eritmekti ama reflüden dolayı devam edemedim. Bir faydası olacağını düşünmüyordum çünkü yarım bırakmıştım. Ama hamd olsun.
daha çok yeni düşük tehlikem de var, henüz durumum belli değil ama inşallah Allah size de bir çocuk nasip eder hayırlısıyla.
Amin inşallh herkese yarın sabah ilk idrarla yapayımVallahi ben gördüm ikinci çizgileri ibence kan ver canım hadi hayırlısı maşallah darısı bana inşallah
Yapınca cevap olark ta paylaş bildirim gelsin bana da merak ettim yaaaAmin inşallh herkese yarın sabah ilk idrarla yapayım
Ben reglimden iki gün sonra başladım, sabah kalkınca, akşam uyumadan içiyordum.Ben yanlış yapmışım demek ki bu zamana kadar ben hep adet olunca bırakıyodum adetimin üzerinden geçen 4. Günüm bugün başladam mesela yatmadan önce içsem doğru zamanda başlamış olur muyum
Tamm canımYapınca cevap olark ta paylaş bildirim gelsin bana da merak ettim yaaa
Dün gece ilkini içtim diğerini de birazdan içicem bakalımBen reglimden iki gün sonra başladım, sabah kalkınca, akşam uyumadan içiyordum.
Ayni yapmisiz canim Bende adetle basldim iltihabida atayim diye boyle daha iyi olduNormalde adet bitince iki gün sonra başlanıyor 15 gün sabah akşam taze olmak şartıyla 5 dk kaynatılıp içiliyor . Ama ben adetin ilk günü kullanmaya başladım adetle birlikte temizlensin diye böyle yapanlarda çok Muş sancılı adetede iyi geliyormuş ben 10 gün içtim sadece adetin ilk günü başlayıp yumurtlamaya 2 gün kalası bıraktım . Normalde herkes adet bitince yapıyor
Az önce yaptım silik çıktıDün gece ilkini içtim diğerini de birazdan içicem bakalım
Sağdakinde ikinci çizgi var otekinde yokKızlar sizce pozitif mi bu testler
Az önce yaptım yine silik çıktıSağdakinde ikinci çizgi var otekinde yok
Silik cizginiz beş dakika içinde değilde 6-7-8-9 dakikalar gibi uzun süre sonra çıkıyorsa aldanmayinAz önce yaptım yine silik çıktı
En fazla 7 dk içinde zaten en fazla 10 dk denirSilik cizginiz beş dakika içinde değilde 6-7-8-9 dakikalar gibi uzun süre sonra çıkıyorsa aldanmayin
Yaa fotosu varsa atsana bir yaa ayy hadi birimizin yüzü gülsün inşallah bu ay yaaAz önce yaptım silik çıktı
Al canımYaa fotosu varsa atsana bir yaa ayy hadi birimizin yüzü gülsün inşallah bu ay yaa
Evet çizgi görüyorum sanki burda okumuştım bende bikaç damla su damlat, eğer çizgi gitmezse kuruma çizgisi vs. Değilmiş.. Hadi hayırlısı yaa pazartesi ilk iş kan ver senAl canım
İnşallah ya canım yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapayımEvet çizgi görüyorum sanki burda okumuştım bende bikaç damla su damlat, eğer çizgi gitmezse kuruma çizgisi vs. Değilmiş.. Hadi hayırlısı yaa pazartesi ilk iş kan ver sen
Hadi merakla bekliyorum sonucunu sabah inşallah daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsınİnşallah ya canım yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?