Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl Hamile kalabilirim ? Benim gibi olan var mı tek miyim bu dünya da ?
- Konu Sahibi Aysegl34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ocak 2024
- 286
- 64
- 13
Senın durumundayım ama ben 76 kiloyum yınede kalamıyorum. Aslında direncin kırılması lazım özeldeki doktorum glifor vermişti ben kullanmayı bıraktım keşke bırakmasaydım. Ben inferrilite bölümüne gidiyorum orda tedavi görüyorum ama zayıflamak için değil bebek sahibi olabilmek için ve orda bana zayıfla vs hiç demediler sen gitmedinmi infertilite bölümüneMerhaba arkadaşlar
Ben pcos+insülin direnci olan biriyim kilom oldukça fazla 120 üstü diyeyim diyetisyenlere gidiyorum bir türlü kilo veremiyorum ben kilo veremezsem hiç çocuk sahibi olamicak miyim lütfen benim durumumda olanlar bana yardımci olsun napmaliyim ?
Sizin kilonuz zaten çok az olur Allah'ın izniyle ama benimki baya fazla ben bı kaç kere kadın doğuma gittim iki kez çatlatma iğnesi oldum tutmadı kilo ver öyle gel dedi ama ben bı turlu veremiyorum çok stresliyim stres yaptıkça veremiyorumSenın durumundayım ama ben 76 kiloyum yınede kalamıyorum. Aslında direncin kırılması lazım özeldeki doktorum glifor vermişti ben kullanmayı bıraktım keşke bırakmasaydım. Ben inferrilite bölümüne gidiyorum orda tedavi görüyorum ama zayıflamak için değil bebek sahibi olabilmek için ve orda bana zayıfla vs hiç demediler sen gitmedinmi infertilite bölümüne
- 26 Ağustos 2017
- 2.890
- 7.568
- 158
Diyetisyenden destek alıyor musunuz?Sizin kilonuz zaten çok az olur Allah'ın izniyle ama benimki baya fazla ben bı kaç kere kadın doğuma gittim iki kez çatlatma iğnesi oldum tutmadı kilo ver öyle gel dedi ama ben bı turlu veremiyorum çok stresliyim stres yaptıkça veremiyorum
- 16 Ağustos 2024
- 1.013
- 997
- 38
- 33
Canım zaten kilo verirsen, düzenli, doğru ve dengeli beslenmeyle insülin direnci ve pcos iyileşme gösterir.Merhaba arkadaşlar
Ben pcos+insülin direnci olan biriyim kilom oldukça fazla 120 üstü diyeyim diyetisyenlere gidiyorum bir türlü kilo veremiyorum ben kilo veremezsem hiç çocuk sahibi olamicak miyim lütfen benim durumumda olanlar bana yardımci olsun napmaliyim ?
- Meyve suyu
- Patates, mısır ve bezelye gibi nişastalı sebzeler
- Beyaz ekmek, makarna, pirinç, beyaz unla yapılmış ürünler (hamur işleri vb.), şekerli tahıl gevrekleri
- Şekerli içecekler
- Şeker içeren ürünler: kurabiye, kek, şekerler (marshmallow, jelibon, lokum vs.)
- Patates cipsi
- 16 Ağustos 2024
- 1.013
- 997
- 38
- 33
- 18 Ocak 2024
- 286
- 64
- 13
Kilom az değil bu benim 7. Tedavim. Allah ol demedikçe olmuyor maalesef. Etrafımda kilolu insanların da hamile kaldığını gördüm çok zayıf insanlarında hamile kalamadığını gördüm. Vakti zamanı ne zamansa o zaman olur bize çaba göstermek düşer. Çok iyi bir kadın doğumcu veya dahileye doktoru bulmanı öneririm. Direnci kırmak zor kıramadığın için stres yapıyorsun aslında her şey bizim elimizde. Diyeti sporla desteklemk gerekiyorSizin kilonuz zaten çok az olur Allah'ın izniyle ama benimki baya fazla ben bı kaç kere kadın doğuma gittim iki kez çatlatma iğnesi oldum tutmadı kilo ver öyle gel dedi ama ben bı turlu veremiyorum çok stresliyim stres yaptıkça veremiyorum
Evet alıyorum ama bende fayda etmiyorDiyetisyenden destek alıyor musunuz?
- 18 Mart 2022
- 517
- 273
- 33
- 34
Merhaba, öncelikle lütfen umutsuzluğa kapılmayın,mutlaka her derdin bir çözümü vardır. Yaşınız kaç? Kilo, insülin ve pcos gebeliği biraz zorlaştıran etkenler. Kilo veremediğinizi söylemişsiniz. Acaba mide balonu gibi bir yöntem düşünür müsünüz? Ortalama 6-8 aylık bir dönemi kapsıyor ve ciddi şekilde kilo verdiriyor. Kilo vermeye başladıkça zaten pcos ve insülinle ilgili olan probleminiz de azalacaktır. Şu düşünceyi de aklınızdan çıkartın lütfen,kilolu olup da çocuk sahibi olan bir sürü insan var dünyada. Doğru tedavi ve yöntemlerle tabi ki siz de çocuk sahibi olacaksınız. Yapmanız gereken işinde uzman bir doktorla görüşmek. Gerekirse tüp bebek doktoruyla. O zaten sizi en doğru şekilde yönlendirecektir şansınız bol olsun inşallahMerhaba arkadaşlar
- 26 Ağustos 2017
- 2.890
- 7.568
- 158
Uyguluyor musunuz listeleri ? Mide ameliyatı düşünebilirsiniz, bu durumda çocuktan ziyade sizin sağlığınız önemli obezite birçok hastalığa ön ayak oluyor.Evet alıyorum ama bende fayda etmiyor
- 6 Mayıs 2024
- 3.356
- 3.491
- 48
- 29
Kilo hamile kalmayı zorlaştırıyor ama imkansız değil. Ama sağlıklı konforlu bir hamilelik için ve bebeğin sağlığı için kilo verseniz çok iyi olurMerhaba arkadaşlar
- 17 Nisan 2024
- 247
- 172
- 18
- 27
Merhaba insülin direnciniz kaç çıkmıştıMerhaba arkadaşlar
- 6 Mayıs 2024
- 3.356
- 3.491
- 48
- 29
Canım öyle düşünme yüksel kilolarda özellikle dikkat edilince daha hızlı gider. Bak bende hamile kalmak istiyorum 85 kiloydum sıkıntı olmasın diye diyete spora başladım. 77.5 oldum 1.5 ayda. Ama çok dikkat ettim yediğime içtiğine her gün yürüyüş yaptım. Sizde kendinize inanın ve başlayın emin olun verirsinizSizin kilonuz zaten çok az olur Allah'ın izniyle ama benimki baya fazla ben bı kaç kere kadın doğuma gittim iki kez çatlatma iğnesi oldum tutmadı kilo ver öyle gel dedi ama ben bı turlu veremiyorum çok stresliyim stres yaptıkça veremiyorum
- 10 Aralık 2017
- 790
- 864
- 103
- 35
İnsülin direnci için glifor vb bir ilaca başlamanız lazım doktor kontrolünde. Kilo verememek mantıklı gelmiyor tabii ki pek çoğumuz aynı yollardan geçtik kilo da veriliyor gün geliyor hamile de kalınıyor. Biraz azimli olmak lazım sanki çabuk pes eden bir yapınız var gibi geldi. Gliforla hızlı kilo verirsiniz tabii ki diyet + sporla beraber.
Sizin kiloyla beraber stres de olumsuz etkiliyor bence. Bir de hormon tahlili yaptırdınız mı?
Sizin kiloyla beraber stres de olumsuz etkiliyor bence. Bir de hormon tahlili yaptırdınız mı?
Günlük yürü. 2 litre su iç.Merhaba arkadaşlar
Karbonhidrat komple hayatından çıkar. Yemek esnasında asla su içme meyveyi asla akşam ve geç saatte yeme. Sabah erken uyan gece geç yatma. Hayatın bir şekilde düzelmeye başlıyor. Ama eğer fazla kilom varsa yerleşmiş kilolar çok uzun soluklu ve disiplinli bir süreç gerektirir. Aç kalınmadan kesinlikle kilo verilmiyor. Ayrıca bir mide ameliyatı düşünebilirsiniz. Çevremde olan çok fazla kişi var.