Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl davranayım ben bunlara ,yaptıkları hak yemek değil mi ??
- Konu Sahibi ilaydahey
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
Kabahat eşinizde. Acıyıp ödemeyecek.
Korkarım yakında ödemek zorunda dediğiniz şeyler sizin başınıza gelecek.
nasıl anlayamadım nedemek istediğini
nasıl anlayamadım nedemek istediğini
Yani babasına haciz falan gelmesin diye ödüyormuş borçlanıyormuş ya onun adına.
Böyle devam ederse o üzerine aldığı borçlar yüzünden size gelebilir haciz diyorum.
insanın sabrını zorlayan hareketler yapıyormuş kayınvalide ve kayınpederiniz .anlatılanlara göre çok haklısınız. hem ağlıyosun param yok diye hem kızına gidip set alıyosun .bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ! sende az dişli sok ,laf sok ,yaptıklarını alttan alttan yüzlerine vur.anladıgım kadarıyla esin sana destek olur
O değil de bukadar miktarları ayrı ayrı nasıl aklınızda tutuyorsunuz,birbuçuk o 1.50 şu,2.800 annem,2 bin bilmem ne görümceye şu ayy ben yoruldum,konunuzda haklı olabilirsiniz ama anlatımızla paracı görünüyorsunuz
Paracı olsa sizce eşine tek kuruş ödettirir miydi ?
Konu maddiyata dayanıyo tabiki o okadar bu bukadar diye anlatıcak ayrıca bunlar akılda tutulmuycak şeyler değil sonuçta hergün olmuyo, ha siz ben tutamıyorum diyosanız bence sizde bir sorun var hafızayla ilgili
İnsanlar burda dertlerini paylaşıyo akıl istiyo fikir istiyo belkide sadece anlatıp rahatlamak istiyo böyle saçma sapan yorumlarla yermenin hiçbir anlamı yok.
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
eşin sana söylenmesin anasıyla babasıyla açık açık konuşsun, benim eşim 20 yaşında işe başladı biz 6 sene sonra evlendik o 6 sene tabi ki aynı evde yaşadığı için ailesine her ay 500-600 lira para verdi maaşından ki bu çok doğal, ama ne zamanki biz nişanlandık artık para yok dedi açık açık gelipte bana sızlanmadı yani, ayrıca kız tarafına mı erkek tarafına mı düşer demişsin benimde bebeğim olacak Allah bağışlarsa bizde ilk bebeğin tüm eşyalarını kızın ailesi alır sizi bilemiyorum, görümceyle kendini kıyaslama derim ben, yok gömlek almadılar bilmem ne bunlar küçük hesaplar, senin bu konuda dert edeceğin tek şey eşinin onların borcunu ödemesi, onuda açıkça ödemiyorum dicek yapacak bişey yok yani
- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 133
Ya acayip sinir oldum varya...
Esin acik acik konussun ana babasiyla ya siz napiyorsunuz nasil anne babasiniz tamam üstümde hakki iz cok inkar edemem ama resmen bankanatik gibi kullaniyorsunuz beni benimde bir ailem karim cocugum var sizin borcunuzdan harcinizdan onlara yetisemiyorum! Gelecegimize yatirim yapamiyorum! Biz sizin borclari öderken set almak ne
Demek ya gelin haline göre
Salin diye
Bir laf var. yok sa yoktur olmayan parala aldogınız set bize patladı yine cokmu gerekliydi sanki! Hem ayrıca damadı falan neden ben giydiriyorum? Adam olsunda kendi karısını cocugunu kendı giydirsin k.ç.. Güvenmiyosa evlenmeseydi! Bundan sonrA benden kurus yok! Yok hapis yok icra diyese gelmeyin bana yoksa
Sizin yüzünüzden ben icralık olup hapse giricem!!!!! Desin!!!
Ve kararlı olun küserlerse küssünler ne bu ya
Esin acik acik konussun ana babasiyla ya siz napiyorsunuz nasil anne babasiniz tamam üstümde hakki iz cok inkar edemem ama resmen bankanatik gibi kullaniyorsunuz beni benimde bir ailem karim cocugum var sizin borcunuzdan harcinizdan onlara yetisemiyorum! Gelecegimize yatirim yapamiyorum! Biz sizin borclari öderken set almak ne
Demek ya gelin haline göre
Salin diye
Bir laf var. yok sa yoktur olmayan parala aldogınız set bize patladı yine cokmu gerekliydi sanki! Hem ayrıca damadı falan neden ben giydiriyorum? Adam olsunda kendi karısını cocugunu kendı giydirsin k.ç.. Güvenmiyosa evlenmeseydi! Bundan sonrA benden kurus yok! Yok hapis yok icra diyese gelmeyin bana yoksa
Sizin yüzünüzden ben icralık olup hapse giricem!!!!! Desin!!!
Ve kararlı olun küserlerse küssünler ne bu ya
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Ben anlamadım şimdi siz kaç senelik evlisiniz ve bu ne borcu böyle 300 tl askerden geldiğinden beri kesiliyor? yani emeklilik parası mı, ev parası mı en parası bu açıklık getirseniz. Ayrıca sizin bir konunuz vardı evet görümceniz oğlunu sünnet ettirecekti siz de hamileydiniz özellikle yapıyorlar filan demiştiniz size hak vermeyen çok kişi olmuştu. Ama o konuda hiçbir şekilde işte sünnet şekeri yaptırıyor bilmem ne yapıyor ama biz babasının borcunu ödüyoruz diye bir cümle kurmamıştınız. Sadece eşinizin sürekli onların işine koşturmasına, arabası var diye sünnet kıyafeti almaya bile onu çağırdığını ve hatta kıyafeti kaynananızın alacağını eşiniz almış gibi söyleyeceğini filan hepsini anlatmıştınız ama askerden geldiğinden beri borç ödüyoruz hiç dememiştiniz ki özellikle de baktım. Yine başka konularınızda vardı görümce kaynanayla ilgili. Orada da böyle bir cümle geçmiyor. O kadar konu açmışken bunu atlamanız enteresan. Çünkü mutlaka yaptıkları şeyler anlatırken ilk aklınıza gelen onların ödediğiniz borcu olurdu. Şimdi konu açıyorsunuz onların borcunu ödüyoruz diye. Benim inanasım gelmiyor kusura bakmayın bence bir şey bulamıyorsunuz sürekli kaynana görümce konu açıyorsunuz sünnet olayı bitti doğurdunuz gitmediniz vs. şimdi bu çıktı. Siz nasıl geçiniyorsunuz. Eşiniz tek maaşla nasıl bunu ödüyor? Ha tabii yine sizin tarafınızdan aforoz edilicem ama düşündüğümü söyledim ben. Kaynanızla kayınpederinizle ilgili öbür konularda herşeyleri sayıp döken birinin bunu atlamış olması ve şimdi demesi garip geldi o kadar.
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Ha bir de 2 gün küvözde kalmış bebeğiniz ne kadar alıyorlar iki gün küvöz parasına çok mu fahiş fiyatlarda hastanenin parasının yarısını ödeyip yarısını ödeyemediniz anlamadım doğum paranız yok muydu. Doğum paranız yoksa 300 tl her ay nasıl ödeniyor. Ayrıca para ödenmeden sizi nasıl çıkardılar hastaneden senetle mi. Hem çok şükür durumumuz iyi diyorsunuz hem de doğum ve iki günlük küvöz parasını ödeyemiyorsunuz. Yani işte yukarıda da bahsettiğim gibi o kadar konu açtınız eşinizn ailesiyle ilgili herşeyi söylediniz hatta düğüne gitmeme konusunda çoğu kişi sizi haksız gördü sizde haklılığınızı ispat etmeye çalışıyordunuz ama nedense herşeylerini sayıp dökerken eşimi kullanıyorlar arabayla her yere götürülmek istiyorlar düğünde bana şöyle böyle ypacaklar derken ama bizde onların borçlarını ödüyoruz demediniz ben eğer anlatacak olsa aklıma ilk önce o gelirdi diğer konularda da öyle. Bence siz elti, görümce, kaynana ne bulsam söylesem diye arıyorsunuz. Ayrıca varsa da öyle birşey einiz o kadar sözünüzü dinlemiyor muydu ben bebek doğurdum onunda masrafları var nereye kadar ödeyeceğiz deyin ne borcuysa bu kadar anlamadım ya. Gerçi sözlerin ve davranışlarınızla yani eşinizin arabayla onların işi için gitmeine bile laf söylerken para ödemesine nasıl karışmadın hayret ettim yanii.