- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi pinkfreespirit
merhaba kızlar sadece içimi dökmek için yazıyorum çünkü bunları konuşup içimi dökecek kimsem yok. yaklaşık 2.5 yıldır aynı firmada çalışıyorum ve bağlı olduğum yönetici çok tuhaf birisi. hayatımız hakkında her şeye karışıyor hepimizin hayatına çok hakim ve bunu o kadar alttan o kadar göstermeden yaptı ki hayatımıza sızarken bir şey diyemedik bile hicbirimiz. şuan hamileyim 25 haftalık. hamileliğimin başlarında çok zorlanmıştım o hormon değişimi beni çok yıpratmıştı çok depresif hissediyordum ama bir yandan bebeğimi de asla kaybetmek istemiyordum. şuanda çok daha mutluyum. bu kadın (yöneticim olan) hamileliğimin başlarında bana ''aldırsan mı acaba'' cümlesini bile kurmuştu. böyle saçma sapan hicbir sekilde haddini bilmeyen beni her seferinde şoka sokan birisi. herkes gibi işimde bir hata yaptım dün. basit bir hataydı gözümden kaçmaması gerekiyordu evet. bana kızdı, kızabilir bir şey demiyorum. ama kızarken kurduğu cümleler hiç hoşuma gitmiyor. tamam hamile olabilirsin ama işin gücün bebek konuşmak. akşama kadar bebekle alakalı araştırma yapayım derdindesin falan dedi. ya pardon da iş saatimde böyle bir şey yapmıyorum? söyledim bende iş saatimde işimle ilgileniyorum dedim ama aklın burda değil aklın sürekli bebek bilmem ne dedi. öyle değilim sürekli bebek hakkında falan konuşmuyorum. konuşsam da bence normal ilk defa anne oluyorum ve bütün gündemim bu doğal olarak yani?? ve yaptığım hatayı hamilelik üzerinden değerlendirmesi ona yorması bana çok hadsizce geliyor. iş yerimden bir arkadaşım da vardı yanımda beni azarlarken. sonra ona söylendim biraz o da böyle birisi yani ben evlenirken de bana artık evlen yeter falan diyordu hata yaptığımda ordan vuruyordu dedi. herkese böyle yapıyor yani bana özel değil. yani korkunç bir karakteri var. bu kadar hayatıma girmiş olmasından da nefret ediyorum ama öyle birisi ki sanki felç ediyor sizi hiçbir şey yapamıyorsunuz. burda çalışan herkesle bu şekilde aşırı samimi. arkadaş gibi davranıyor ama aynı zamanda müdürünüz olduğu için sizi özel hayatınızla bile eleştirse bir şey diyemiyorsunuz. başka bir iş bakıyordum ama hamile kaldım. bu kişiyi görmek bile istemiyorum hayatımdan gitsin istiyorum ama yapacak hicbir seyim yok şuanda. o kadar yoruldum ki stressiz bir hamilelik geçirmem için herkes çok uğraşıyor ama bu kadınla iş yerinde 10 saat geçirmek bütün hayatımı çok etkiliyor. keşke mesela bebeğim için aldırsan mı acaba ya dediğinde sen kimsin ne hakla hangi hadle bunu söylersin deyip istifa edebilseydim ama muhtacım da çalışmaya. bunu bildiği için bu kadar hakimiyet kurabiliyor bence buradaki herkesin üzerinde zaten. gerçekten çok psikopat bir insan bir de terapi alıyor ama o kadar garip birisi ki terapisti bile kandııryor olabilir. öyle işte allah yardımcım olsun umarım doğumdan sonra başka bir iş bulur bu kadından kurtulabilirim dua edin bana