- 22 Şubat 2025
- 79
- 28
- 3
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
-
ya iki ucu da …. gibi bişey benimkisi ama cidden burada huzurum hiç yok müdürüm ve yalakaları huzurumu cok bozuyor. kavgacı tipler zaten her an kavgaya meyilliler.Ay ben sizi hatirladim bence tayin olmamasi hayriniza
belediye değil cok şükür ama bizim müdürün de sağlam bi torpili var ki adam kendi memleketinde 10 yıldır müdür kalmış. oysa ki yer değiştirme olayları var herkes değişti bi bizimkisi değişmedi. ha bir de dediğim gibi lojöanı işgal ediyor evleri olmasına ragmenBelediyeyse vay haline. Çok deşmek istemiyorum ama -siyasi- sebeplerden dolayı zaten -1 malesef.
amin inşallahkendimde doğuluyum batıda büyüdüm ama 6 yıl doğunun minik ilçesinde öğretmenlik yaptım.
Aynı şeyleri yaşadım.
Birebir.
nefret ettirdiler.
Doğu bürorisi malesef böyle
ben kurtuldum darısı size
Buranın düzeni bu şekilde maalesef. Ben olması gerekeni yaptığım için benden çok haz ettiklerini düşünmüyorum. Tek fark bana bulaşamıyorlar. 1 kaç personel harici geri kalanı beni pek sevmez sıkı tuttuğum için.zaten çoğu müdüre sırtını dayayan personeller hiçbir iş yapmayıp kaos cıkartan tipler oluyor. evlerden ırak huzur bozucu.
Malesef resmi kurumlar içler acısı. Terlikle gelen memur gördüm ben. Aşırı rahatlık verilmiş. Değiştirmeniz çok zor şikayet falanda pek işe yaramaz. Arkadaşların dediği gibi insani olarak kendinizi ifade etmeniz lazım ama bu kez hem sizi kayırırlar, hem onlar gibi olman beklenir. Allah yardımcınız olsunbelediye değil cok şükür ama bizim müdürün de sağlam bi torpili var ki adam kendi memleketinde 10 yıldır müdür kalmış. oysa ki yer değiştirme olayları var herkes değişti bi bizimkisi değişmedi. ha bir de dediğim gibi lojöanı işgal ediyor evleri olmasına ragmen
Ben de sizin gibi hiç beceremiyorum hatta aşırı iğreniyorum bu tip insanlardan.hiç beceremedğim şeyler ya ister istemez yaptıkları surat ifadene bile yansıyor ama dediğiniz gibi safa yatayım biraz
amin cok teşekkürlerMalesef resmi kurumlar içler acısı. Terlikle gelen memur gördüm ben. Aşırı rahatlık verilmiş. Değiştirmeniz çok zor şikayet falanda pek işe yaramaz. Arkadaşların dediği gibi insani olarak kendinizi ifade etmeniz lazım ama bu kez hem sizi kayırırlar, hem onlar gibi olman beklenir. Allah yardımcınız olsun
evet her yerde aynı kişiler olacak ama bu sefer hic olmazsa müdür hem oralı olmaz hem dd bu kadar mobbingci olmaz belkiBen de sizin gibi hiç beceremiyorum hatta aşırı iğreniyorum bu tip insanlardan.
Müdürün etrafında iki kelam edemeyen asalaklar gördükce onlara yapılan bu pohpohlanma eşitsizliği gördükçe ayıya dayı demeden işleri halledemedigimizi bu denli gözümüze sokulduklari için maalesef başka yol olmadığı ortada.
Umarım çok fazla cizginizden çıkmadan işinizi kolaylikla halleder bu yalaka yuvasından bir an önce kurtulursunuz. (Not gideceğiniz yer de insanların davranislarida bunun benzeri olacaktır)
iş arkadaşlarım beni sever ama müdür sevmiyorsa tam tersi yollamaz gercekten sıkıntılı bir adam o mutlu değilse kimse mutlu olmasın kafasındaSizi sevmiyorlarsa hemen gitmeniz için imzalar belki
Sendikanız yok mu? Tayin sizin hakkınınız. Müdür imzalamadan nasıl tayininiz olmuyor. Müdürün de üstü var. İlçede üstü yoksa ildeki üstüne o da yoksa bakanlığa yaz. Sendikanız yoksa yol göstermesi açısından sendika arayışına girmenizi tavsiye ederim.kızlar 4 yıldır aynı yerde memurum ,küçük bir doğu şehrinde. müdürüm de oralı hatta çoğu iş arkadaşımda oralarılılar. müdür ise 10 yıldır orada torpilden vs olsa gerek yerinden kımıldamamış ayrıca lojmanı da işgal ediyor evi olmasına rağmen. yetmezmiş gibi kurumda sadece kendi hemşehrililerine ayrıcalıklı davranıyor. mesela onlar izin bile almadan hastaneye, araba bakımına, misafirliklerine vs gidebiliyorken bize izin konusunda sıkıntı çıkartıyor. yaptığım işi beğenmez,küçümser. özel hayatıma karışır tepki gösterince daha da kızışır ortalık.mesela lise mezunu adam mevzuata uymamasına rağmen bana emrivaki konuşur çünkü arkasında müdür var. öyle lanet bir adam. resmen mobbing yapar.hemşehrileri de bi o kadar sıkıntılılar kendileri bir olup bizi dışlarlar ,hakimiyet kurmuşlar iyice.
şimdi benim tayinim bu adamın elinde yani mevzuat bu şekilde maalesef. tayin dilekçemi onaylaması lazım. henüz bu konuyu açamadım büyüı ihtimalle onay vermeyecek. ama gercekten bu durum beni aşırı geriyor kurtulmak istiyorum buradan. nasıl ikna edebilirim ?
4 yıldır aynı yerdeysen tayin için neden müdürün onayı gereksin ki 3+1 le atanmış sayalım zaten şartları sağlıyorsunkızlar 4 yıldır aynı yerde memurum ,küçük bir doğu şehrinde. müdürüm de oralı hatta çoğu iş arkadaşımda oralarılılar. müdür ise 10 yıldır orada torpilden vs olsa gerek yerinden kımıldamamış ayrıca lojmanı da işgal ediyor evi olmasına rağmen. yetmezmiş gibi kurumda sadece kendi hemşehrililerine ayrıcalıklı davranıyor. mesela onlar izin bile almadan hastaneye, araba bakımına, misafirliklerine vs gidebiliyorken bize izin konusunda sıkıntı çıkartıyor. yaptığım işi beğenmez,küçümser. özel hayatıma karışır tepki gösterince daha da kızışır ortalık.mesela lise mezunu adam mevzuata uymamasına rağmen bana emrivaki konuşur çünkü arkasında müdür var. öyle lanet bir adam. resmen mobbing yapar.hemşehrileri de bi o kadar sıkıntılılar kendileri bir olup bizi dışlarlar ,hakimiyet kurmuşlar iyice.
şimdi benim tayinim bu adamın elinde yani mevzuat bu şekilde maalesef. tayin dilekçemi onaylaması lazım. henüz bu konuyu açamadım büyüı ihtimalle onay vermeyecek. ama gercekten bu durum beni aşırı geriyor kurtulmak istiyorum buradan. nasıl ikna edebilirim ?
bizim bakanlıkta teknik sınıf değilsen idarideysen gittiğin ve gideceğin kurumların onayının olması lazım.4 yıldır aynı yerdeysen tayin için neden müdürün onayı gereksin ki 3+1 le atanmış sayalım zaten şartları sağlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?