• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nar Kızılı - Evde Boyama Hakkında Bir Soru

ymd

Oğlum.. kızım.. canlarım...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.362
12
108
Arkadaşlar merhaba,
Saçlarım şuan açık turuncuya benzer bir renkte. Dipteki kendi saçım ise koyu kahve.
Saçlarımı Nar Kızılı isimli bir renk ile evde boyayacağım. Acaba boyayı önce diplerine mi uygulamalıyım? Yani dipler daha mı çok açılır, daha mı az açılır emin olamadım. Alttaki saçlarım daha önce rengi açıcı ile açılmış ve şuan Hürrem'in saç rengine benzeyen açık turuncu bir saç. Dipler ise boyasız kendi saçım.

nar kızılıyla diplerin kızıl olur sanki canım tarçın bakırla boyasan daha iyi olmaz mı :S

Doğal saçların boyalı yerlere göre daha koyu olduğu için diplerden başlaman gerekiyor merak etme ton farklılığı olmaz :)

Tarçın bakırı uçlarda tam istediğim gibi olurdu ancak dipleri açmazdı maalesef. Bu yüzden nar kızılı aldım. Bu renk de güzel bir renk ama sanırım ben bakır tonu renkleri daha çok seviyorum. Saçımı daha yeni boyadım. Diplerle uçlar arasında ciddi bir fark olmadı. Bir parça fark var tabii..

Şimdi merak ettiğim şu. Palette'nin yoğun bakır isimli boyası var. Acaba kızıl saç benim evde kendi boyamamla bakır tonlarına çevrilebilir mi? Şuan palettenin facebooktaki sayfasına bakıyorum da. Yoğun bakır rengi çok ama çok güzel. Aslında esas almak istediğim renk oydu ama bulamamıştım. Bir iki hafta sonra o renge boyasam tutar mı sizce? :5:

tutabilir ama tam rengini verir mi belli olmaz, nar kızılı, ona göre daha koyu bir renk tam akmazsa tutmaz.

bence de çok hoş bir renk yoğun bakır, ben de bayılmıştım ama tutmamıştı:97:

Son düzenleme:
Kuaförde boyatsam olur mu acaba?

Back