How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dudak Makyajı Nar çiçeği ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Maybelline Color Sensational 422 Coral Tonic'i beğenebilirsiniz diye düşündüm:
$422 coral tonic.jpg

Evet seri hala devam ediyor. Rengi dudakta tam bir nar cicegi renginde oluyor. Ben beyaz isik altinda fotografi cektigim icin biraz pembeye donuk cikmis.

Mrb kızlar :) Yeni keşfim Beautyuk ürünleri :)) İngilizmiş, yabancı forumlarda çok okudum, bende aldım bi kaç ürününü ve acayip memnun kaldım. Sana beauty uk den ''naughty'' ruju önericem, tam istediğin gibi bi nar çiçeği, üstelik kalıcı :) Ben daha bu nar çiçeği rengini almadım, başka renkleri almıştım ama nar çiçeğinide en kısa zamanda alıcam :) Bence deneyebilirsiniz :) Fiyatlarıda çok iyi :)

Mrb kızlar :) Yeni keşfim Beautyuk ürünleri :)) İngilizmiş, yabancı forumlarda çok okudum, bende aldım bi kaç ürününü ve acayip memnun kaldım. Sana beauty uk den ''naughty'' ruju önericem, tam istediğin gibi bi nar çiçeği, üstelik kalıcı :) Ben daha bu nar çiçeği rengini almadım, başka renkleri almıştım ama nar çiçeğinide en kısa zamanda alıcam :) Bence deneyebilirsiniz :) Fiyatlarıda çok iyi :)

nerden aldıgını yazabılırmısın nettenmı...

Back