Çocuk Hastalıkları napsak da bebişleri gazdan kurtarsak?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canımcım ben gaz sorununu halletmek için bazen ütüyle havluyu ısıtıp karnına ve poposunun altına koyuyorum baya rahatlatıyo. tabi elbiselerin üstünden koyuyorum battaniyeylede sarınca güzel güzel gaz çıkarıyo.

merhaba canım benim kızım ve oğlum da 3 ay gaz sancısı çektiler .büyük kızımda olmadı. bazı çocuklarda malesef sıkıntılı oluyor. çok şeyler denedim. bazı bitkisel ilaçlar (şuruplar) denedim. bir eczacı arkadaşın önerdiği gaz ilacı ve ağrı kesici fitil bebişimi rahatlattı. rezenex isimli şurup çok fayda verdi. ama 3 ayı doldurunca yavaş yavaş gazımız da bitti.

arkadaşlar benim kızımda 2008 nisan dogumlu şuanda 1 yaşında bende ilk aylarımızda ne yaptıysan gazını çıkaramadık ama butün yöntemlerri denedik ama her bebek aynı degil birine ii gelen digerine faydası olmuyor bizde çokm paylaşımlarda bulunduk ve sizlerde bunları deneyin muhakkak bir tanasi bebişinizi rahatlatacaktır. ben ilk milupanın rezene çayını kullandım. zinco damla kullandım. masajlar yaptım. hem karnına bacaklarına ayak tabanına elma yagı ama çok ama çok az bir damla elma yagı sürüp ayak tabanına masaj yapıyorsunuz. ama en etkili yöntem ilaç benim kızıma yarayan tek şey metsil damla oldu . eczaneye gittiğinizde onlarda sizi yönlendirecektir. yada en iyisi çocuk doktoruna gidip önerdiği ilacı kullanmaktır. ve karnını hep sıcak tutmaya çalışın sırtına masajlar yapın.
1: rezene çayı 2: zinco bitkisel damla 3:karnına ayak tabanına ve sırtına masaj yapmak ve sıcak tutmak 4:metsil damla bunlardan bir tanesi bebeginizi rahatlatacaktır. doktorunuzada danışarak kullanabilirsiniz. a.s.

gazlılar listesinde bizde varız.kabızlıkda cabası artık çok kötü oldu dr zeytinyağı sür poposuna dedi,biraz yaptık rahatladık uyuyoruz şimdi.

sağol arkadaşım paylaşımların için

çiçek malesef benim kızımın gaz sancısı var.ne yaptıysam gazını çıkaramıyorum.

aynen bende

gazlılar listesinde bizde varız.kabızlıkda cabası artık çok kötü oldu dr zeytinyağı sür poposuna dedi,biraz yaptık rahatladık uyuyoruz şimdi.

yazık ya el kadar şeylerin canı acıyo ve biz ne yapsak kar etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…