Öncelikle Hayırlı Akşamlar. Benim üç yıllık bi ilişkim vardı. Bi sebepten dolayı bitti iki gün içinde tekrar barıştık sonra aramalarıma cevap vermedı defalarca arayınca da engel yedım sadece wpden engellemedı aradan bi kaç gün geçince yazdım neden böyle yaptın diye senin yüzünden dedi. Sonra bılet aldı yanına gıdecektım bıletı ıptal ettı ertesı günü bana başkası var dedi, bende Allaha emanet ol o zaman dedım daha da yazmadım. 10 gün sonra yazdı bana napıyosun hala kızgın mısın cevap verdım neyse bu başka bırı yok sınırler olur öyle şeyler dedı tekrar kavga ettık yazmadı ben umudumu kestım aradı yanına gelıyorum dıye konuştuk biz evlenecek mıyız diye sordum neden olmasın evlenmemız için sebep yok falan sevgım azaldı evet ama duzelmeyecek seyler degıl dedi neyse bir hafta güzel konuştuk sonra ne o yazdı ne ben dün aradım bekleyeceksin dedı bana ben senı arayacam ama bu arada wpsınde mavı yazmıs kalp koymuş profıl de mavıyle alakalı papatya var sordum keyfimden koydum dıyor ayrıca aynı şeylerı niye konusuyoruz dedı halletmedık cunku dedım oda zamanla halledılır dedı napmam gerek hiç bilmiyorum.