• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmak Gerek ?

Rabiaddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
4
0
1
28
Öncelikle Hayırlı Akşamlar. Benim üç yıllık bi ilişkim vardı. Bi sebepten dolayı bitti iki gün içinde tekrar barıştık sonra aramalarıma cevap vermedı defalarca arayınca da engel yedım sadece wpden engellemedı aradan bi kaç gün geçince yazdım neden böyle yaptın diye senin yüzünden dedi. Sonra bılet aldı yanına gıdecektım bıletı ıptal ettı ertesı günü bana başkası var dedi, bende Allaha emanet ol o zaman dedım daha da yazmadım. 10 gün sonra yazdı bana napıyosun hala kızgın mısın cevap verdım neyse bu başka bırı yok sınırler olur öyle şeyler dedı tekrar kavga ettık yazmadı ben umudumu kestım aradı yanına gelıyorum dıye konuştuk biz evlenecek mıyız diye sordum neden olmasın evlenmemız için sebep yok falan sevgım azaldı evet ama duzelmeyecek seyler degıl dedi neyse bir hafta güzel konuştuk sonra ne o yazdı ne ben dün aradım bekleyeceksin dedı bana ben senı arayacam ama bu arada wpsınde mavı yazmıs kalp koymuş profıl de mavıyle alakalı papatya var sordum keyfimden koydum dıyor ayrıca aynı şeylerı niye konusuyoruz dedı halletmedık cunku dedım oda zamanla halledılır dedı napmam gerek hiç bilmiyorum.

Canım biri var demiş
10 gün sonra napıyorsun demeler, senden habersiz kalpler bunu gösteriyor
Boşver onu takılma bir şey de yazma bence artık..

Son düzenleme:
Hayatinda biri var tabii ki.
Sizi de yedekte tutmaya calisiyor.
İpini salın gitsin.
Mesajlarina filan da cevap vermeyin.
Hem adam size hayatimda biri var diyor, siz daha biz evlenicekmiyiz diye soruyorsunuz.

Başkası var. Sevgim azaldı. Bu sözleri sindirecekseniz buyrun. Tahminim başkası vardı ama hayal kırıklığına uğradı. Yine yazdı.

Evet başkası var ama kesinlik yok, kesinlik olmadığı içinde sizinle konuşmaya devam ediyor arada sırada, of o kadar saçma ve çocukça ki, böyle saçma sapan karışık ilişkiden hayır gelmez böyle aptal saptal ne istediğini bilmeyen adamlardan da hayır gelmez, adam da değil çocuk bu davranışlarına bakılırsa. Kaçarak uzaklaş.

Derdiniz evlenmekse sokaktan birini çevirin şansınız daha yüksek.
Evlenmeye odaklısınız diye düşünüyorum yoksa bu kadar şeye rağmen niye konuşasınız bu adamla.
Kendi değerinizi düşürüyorsunuz.

"Evlenecek miyiz" nedir ya?
"Başkası var sevgim azaldı" diyen, kafasına göre bir arayıp bir engelleyen adama şu soruyu sorarken ne düşündünüz çok merak ediyorum.

Yapılacak şey çok belli değil mi?
"Eeh seninle mi uğraşacağım" deyip gitmek varken terk edilmek için bekliyorsunuz resmen.

Daha adam ne yapsın başka biriyle görüştüğünü belli etmek için.
Kusura bakmayın ama bende sizi anlamadım.

Ay kusura bakmayın ama çokmu safsınız yoksa saçma bir şekilde fazlamı seviyosunuz? Bide gurursuz gibi hep siz yazıp aramışsınız oda sizi cepte gorup her seferinde sallamış.artik bırakmanın zamanı gelmemismi sizcede?

Off bunu soran olmak istemezdim ama yaşlar kaç?
Kendinize kastınız mı var, ne diye yıpratıyorsunuz kendinizi?

adamin hayatinda baskasi var belli siz de pacalarina yapismissiniz. Biraz gururlu olun, hala evlenmeyecek miyiz falan diyorsun, valla ilginc kafalar..

Öncelikle Hayırlı Akşamlar. Benim üç yıllık bi ilişkim vardı. Bi sebepten dolayı bitti iki gün içinde tekrar barıştık sonra aramalarıma cevap vermedı defalarca arayınca da engel yedım sadece wpden engellemedı aradan bi kaç gün geçince yazdım neden böyle yaptın diye senin yüzünden dedi. Sonra bılet aldı yanına gıdecektım bıletı ıptal ettı ertesı günü bana başkası var dedi, bende Allaha emanet ol o zaman dedım daha da yazmadım. 10 gün sonra yazdı bana napıyosun hala kızgın mısın cevap verdım neyse bu başka bırı yok sınırler olur öyle şeyler dedı tekrar kavga ettık yazmadı ben umudumu kestım aradı yanına gelıyorum dıye konuştuk biz evlenecek mıyız diye sordum neden olmasın evlenmemız için sebep yok falan sevgım azaldı evet ama duzelmeyecek seyler degıl dedi neyse bir hafta güzel konuştuk sonra ne o yazdı ne ben dün aradım bekleyeceksin dedı bana ben senı arayacam ama bu arada wpsınde mavı yazmıs kalp koymuş profıl de mavıyle alakalı papatya var sordum keyfimden koydum dıyor ayrıca aynı şeylerı niye konusuyoruz dedı halletmedık cunku dedım oda zamanla halledılır dedı napmam gerek hiç bilmiyorum.

:D Kız bu kadar olay sonunda ne yapacağını bilmiyorsan biz ne diyelim sana :D
Senin halen bir ümidin mi var bu adamla evlenip mutlu olacağından ?

Back
X