- 2 Ocak 2016
- 121
- 31
- 13
- 39
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
Canim iliskim bitti ayrildikBak güzel kardeşim... gerçek sevgi öyle herkesin önüne çıkmaz.sonsuza kadar da ailenle yaşayamazsın..Bu insan seni gerçekten seviyor bu belli.Bence düşünme ...birgün 60 70 yaşına geldiğinde keşke dememek için..nasıl olurdu dememek için.
sevdiğin ve seni sevenin yanına git..inşallah çok mutlu olursunuz..
Canim iliskim bitti ayrildik
Yapmayınnnnn...konuşun..toparlayın
..böyle kestirip atmayın...azcık cesaretli olunnnnn...
yahu millet dayakçı deyyus adamların peşinden koşuyor..siz sizi seven için mücadele vermiyorsunuz..
yeni herşey ailenizin ağzından çıkan evet lafına mı kaldı..mezhep ayrılığı neymiş yaa..ne saçma şey..dünyada herkes eşittir ..
gidin konuşun..seviyorum diyinnnn..bırakmayın...
Canim oda ayrilmak istedi yukarida yazdigim sekilde noktaladik dunden beri de ne aradi ne yazdiYapmayınnnnn...konuşun..toparlayın
..böyle kestirip atmayın...azcık cesaretli olunnnnn...
yahu millet dayakçı deyyus adamların peşinden koşuyor..siz sizi seven için mücadele vermiyorsunuz..
yeni herşey ailenizin ağzından çıkan evet lafına mı kaldı..mezhep ayrılığı neymiş yaa..ne saçma şey..dünyada herkes eşittir ..
gidin konuşun..seviyorum diyinnnn..bırakmayın...
Canim dun telefonda tartistik yukarida yazdigim dialog gecti aramizda ve aramadi yazmadida demekki oda bitirdiYa bi tanıdıklar vardı kızı bir cocugu seviyordu çok annneside kızın ben onlara asla vermem demişti kızı için sonra kız kaçtı kız için yaptıgı bütün çeyizi annesi evlerinin bahcesınde yaktıpskopat karı Yıllar geçti kızın uc tane cocugu oldu torunlarını filan hiç görmedi kadın derkeeeen artık barışmışlar. On sene filan olmuştur.
Ne demeye geliyorum. Adam seni bu kadar seviyor, evlenip boşanmış olmana rağmen ailesi süper iyi ama sen hala ailem ne derdesin. Ne derlerse desinler ayol. Kaç git boşver. En barışmam diyeni barışıyor çocuk olunca barışırlar en kötü.
Ben olsam kaçardım o çocuğa kesin.net
Canim oda ayrilmak istedi yukarida yazdigim sekilde noktaladik dunden beri de ne aradi ne yazdi
Ben ona degismemissin deyince oda degistimi nasil anlamazsin eski kafa yapim olsa evlendin bosandin bunu kabul etmezdim dedi bu cok kirdi beniHaydaaa tam bulmuşsun sevdiğin insanı bırakma diyecektim.
Açıkcası bana yaptığı çok saçma geldi ve kavga sırasında da sen boşandın demesi içten içe bunu kafaya taktığını düşündürdü , bu kadar da sığ bir insan demek ki boşver.Ama çok da ilginç bu kadar uğraşıp da böyle bitmesi.
İnşallah mutlu olursun arkadaşım, ne diyelim hakkında hayırlısı olsun.
Acitti fazlasiyla cnmbana biraz seni acıtmaya çalışıyor gibi geldi.bunca sene beklemiş beklemiş..ancak sen ailenin ağzına bakarsan hayatta mutlu olamazsın..Kocaman insansın sonuçta.
Ben ona degismemissin deyince oda degistimi nasil anlamazsin eski kafa yapim olsa evlendin bosandin bunu kabul etmezdim dedi bu cok kirdi benibirde iyiki ailenle konusmamissin seninle olmazdin demesi uzucu sevgi bukadar ucuzmu ??? Birde bukadar seviyorsa silip atabilirmi ?? Dunden beri tik yok ne diyim kendi bilir
Sanmam cnm arayacagini cunku iyiki bitti ikimiz icinde hayirlisi ben de aramam rahatsiz etmem dedi yapicak bişey yok zaten cok sevseydi bu sozleri sarfetmezdi diye dusunuyorumEğer gerçekten seviyorsa bu kadar zor kazanmışken bu kadar kolay kaybetmezdi.
Kırılmakta haklısın söylenenler için.Bekle bakalım bir atak yapacak mı.
Slm kizlar ;
Dun aksam tartistik erkek arkadasimla son birkac gundur surekli umursamaz tavirlar sergiliyordu bende dayanamayip sorguladim tartisma ciktidedimki eskidende sorgulamami sevmezdin degismemissin dedim bana verdigi cvp ;
Degistigimin kaniti eger eski kafa yapimda olsaydim evlendin baskasiyla ayrildin kabul etmezdim dedi... Bu beni cok uzdu ben bosanmak icin evlenmedim ki kimse bosanmak icin evlenmiyor
Whatsaba resmimi koymami sevmezdi bende resmimi koymustum dediki bak tartistik hemen resmini koydun sevmedigim seyi yaptin demekki biz seninle evlensek ve tartissak hemen baska seyler yapicaksin dedi iyi ki ailenle konusmamissin seninle evlenmek istemedigimi zaten seninle olmazmis deditmm dedim bende bu defteri kapatiyorum birdaha ne arar nede sorarim hoscakal dedim bencede bitsin by dedi ve birdahada aramadi sormadi...
Benmi haksizim omu bilmiyorum ama bildigim tek sey bu hayatin beni cok yordugu
Tsk ederim zaman ayirip yazmışsınızİyi de siz hata üstüne hata yapmışınız:
1) Onunla ve ailesiyle hiçbir probleminiz olmamasına rağmen aileniz öyle buyurdu diye ondan ayrılıp başkasıyla evlenmişsiniz.
2) Şu an bekarsınız, onunla çıkıyorsunuz, o sizi ailesine götürüyor, hepsiyle aranız yine iyi. Çok sevdiğiniz halde yine ailenize karşı durup sevginizi savunmamışsınız.
3) O sizden Whatsapp'a fotoğraf koymamanızı rica etmiş, siz de koymamışsınız. Sonra tartışır tartışmaz fotoğraf koymuşsunuz.
Ben insanların kendi mutluluklarını sabote etmelerini üzücü buluyorum. Sanki bilinç altınızda "bir tartışma çıksa, ayrılsak da aileme karşı gelmek zorunda kalmasam" demiş gibisiniz. Sevdiğiniz adamla ve mutluyken çok stresli şeyler yazıyordunuz. Şimdi sanki hafif rahatlamış gibi, bu defteri kapadım, kendi hayatımı yaşayacağım gibi karar vermek zorunda olmamanın verdiği hafiflikle kararlı şeyler yazmışsınız.
Ben ayrılma sebebinin fotoğraf olayı olmadığını, bunun sadece son damla olduğunu düşünüyorum. Siz ailenizin karşısında duracak cesarete sahip değilseniz, biz ne deseydik derman olacaktı? Hiçbir şey. Sizin derdiniz çözümsüzdü çünkü olası çözümleri uygulayabilecek kadar güçlü değilsiniz.
Tam tersini düşünün, buraya biri gelip derdini yazsaydı. Şöyle deseydi:
1) Biriyle beraberdim. İlk aşkımdı. Çok iyi anlaşıyorduk, hayatımın aşkıydı. Sırf ailesi evlenmemizi istemedi diye benden ayrıldı. Başkasıyla evlendi. Yıllar sonra ondan boşandı. Ben onu affettim, ailem de affetti. Hem ben hem ailem ona çok iyi davrandık.
2) Hala ailesine tekrar beraber olduğumuzu söylemedi. Adımı bile söyleyemezmiş. Oysa hiçbir kötülüğümü görmediler.
3) Artık çok sinirlerim bozuldu. Hala ailesine söylemedi. Tartışmalarımız oluyor. Ben ondan Whatsapp'a fotoğraf koymamasını rica etmiştim, o da koymuyordu. Tartıştıktan sonra bir baktım fotoğrafını koymuş. Bana zerre değer vermiyor. Hiçbir zaman vermedi zaten. Birden sinirlendim. Tartıştık, ayrıldım. Sizce iyi mi yapmışım? Arayıp özür dilesem mi?
Biri böyle dese, "Çok iyi yapmışsın. Sakın kararından dönme. Özür falan da dileme" deriz.
Ayrılmışsınız, size bu konuda artık diyecek bir şey yok. Ama artık hayatınıza sahip çıkın. Hayatınızı ailenizin boyunduruğu altında, onların her dediğini yaparak geçirmeyin. Biraz güçlü olun. Sadece sevgili konusu da değil. Kaç yıldır çalışıp nasıl hiç birikiminiz olmaz? Güçlü olmakta zorlanıyorsanız da iyi bir psikolog bulup gidin. Bari kendiniz için bu kadarcık bir yatırım yapın. Umarım güçlü olamama sorununuzu halledip, bir an önce çok mutlu olursunuz.
Tsk ederim zaman ayirip yazmışsınızoda hakli tabiki benim gibi korkak birinden kurtuldu ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?