• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam yardim :(

Niye onlarin kararina göre? Ilk evliligini nasil ailen istiyor diye yaptin ki? Bence senin de gönlün varmis da ya nasip demissin. Ya da kendi kararini alip sorumluluk almak istemiyorsun. Böylesi daha kolayina geliyor.
Canim gonlum yoktu bes yilimi verdim cunku esya bakioduk ev bakioduk :( ama cok sert tepki verdiler benimle gorusmeyeceklerini soylediler :( bu yuzden evlendim :(

Genelde hep aileyi seçme taraftarıyımdır ama ailenizin verdiği insandan dayak yemişsiniz, ihanet görmüşsünüz ailenizin verdiği karardan bir cacık olmamış. Kendi kararını kendin ver canım. Seviyorsan evlen.

10 aay evli kaldın ama adam 5 yıl sonra mı tekrar döndü? Olgun bir insanın yapması gereken ailesiyle konuşup iZin vermeselerde istediğini yapmaktır. Karşı tarafa güveneniliyorsan tabi

10 yıllık mesele bilemedim inandırıcı değil bi kere. Adam evlenmedi mi yıllardır?

Genelde hep aileyi seçme taraftarıyımdır ama ailenizin verdiği insandan dayak yemişsiniz, ihanet görmüşsünüz ailenizin verdiği karardan bir cacık olmamış. Kendi kararını kendin ver canım. Seviyorsan evlen.
Her insan bosanabilir bu bir suc degildir kimse bosanmak icin evlenmio ama cnm eski sevgilimin yerinde bir baskasi olsa tekrar beni kabul etmezdi belki cunku baskasiyla evlendim :(

Ailen yüzünden mutsuz bir evlilik yapmışsın sonra binbir türlü şiddet aldatma vs boşanmışsın ve hala ailem mi diyiyorsun.Seni yıllardır beklemiş ve gerçekten sevmiş bir adamla illa evlen demiyorum ama bence artık ailen fikirlerini kendine saklasın.Onları dinledin ve sonucunu gördün dinleme derim artık

10 aay evli kaldın ama adam 5 yıl sonra mı tekrar döndü? Olgun bir insanın yapması gereken ailesiyle konuşup iZin vermeselerde istediğini yapmaktır. Karşı tarafa güveneniliyorsan tabi
Canim ailemin yanina donup boşanma davasi acinca duymus ulasmaya calisti erkek kardesime ulasti bes yildir gorusmek istiodu hep reddediodum gorusmeye baslayali daha uc ay oldu yada olmadi :(

Canim gonlum yoktu bes yilimi verdim cunku esya bakioduk ev bakioduk :KK43: ama cok sert tepki verdiler benimle gorusmeyeceklerini soylediler :KK43: bu yuzden evlendim :KK43:

Iyi de ikisiyle de evlenmeseydiniz. Biri sizin istedmediginiz biri onlarin istemedigi. Yazi tura mi cektiniz anlamadim ki? Bekar kalsaydiniz biraz olmuyor muydu?

Son kullanma tarihiniz mi geciyordu?o_O

Ailen yüzünden mutsuz bir evlilik yapmışsın sonra binbir türlü şiddet aldatma vs boşanmışsın ve hala ailem mi diyiyorsun.Seni yıllardır beklemiş ve gerçekten sevmiş bir adamla illa evlen demiyorum ama bence artık ailen fikirlerini kendine saklasın.Onları dinledin ve sonucunu gördün dinleme derim artık
Evet cnm sevgisinden suphem yok :( bir kere bile neden birakip baskasiyla evlendin demedi kizkardesleri bile herkesin basina gelebilir herkes bosanabilir ama abim cok seviyo seni kac defa evlenmesi icin birileriyle tanisti ama istemedi dedi :(

Her insan bosanabilir bu bir suc degildir kimse bosanmak icin evlenmio ama cnm eski sevgilimin yerinde bir baskasi olsa tekrar beni kabul etmezdi belki cunku baskasiyla evlendim :KK43:

ben boşanmana bir şey demiyorum canım suç işlemişssin demedim zaten ama ailenin istediğimiz biriyle evlendirdik ama hayırlı olmadı belki hayırlısı bu çocuktur ne kadar istemesekte diyebilmeliler artık.

Valla hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Ailenin rızası olmadan evlenme sakın. Kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. Eski sevgilin ve ailesi kötüdür demiyorum ama tanımadığın birçok yönleri olduğunada eminim. Allah vermesin rıza olmadan evlenir ve yine anlaşamayıp boşanmaya kalkarsan arkanda duracak ailende olmaz. Ya ikna et ya da bilmiyorum....

Eski esimde sormustu benden once biriyle gorustunmu diye evet demistim simdi tekrar bu kisiyle evlenirsem cevremde demekki buyuzden bosandi derler cunku akrabalarim cevrem herkes onu biliodu ailemin vermediginide :KK43:

Siz de ne kadar korkaksıniz ya. En fazla ailenizle aranz açılır o zaman da sizi seven bir es sizi bekliyor olur. Yani bu kadar da olmaz.

Oturmussunuz bir koseye yapamam da edemem de diyip duruyorsunuz. Oturdugunuz yerden kimse sizin önünüze mutlu bir yuva getirmez.

Ne yaşarsanz mustehak size. Sizi birakmayan sevgilinizi hakedin biraz!

Canim se
ben boşanmana bir şey demiyorum canım suç işlemişssin demedim zaten ama ailenin istediğimiz biriyle evlendirdik ama hayırlı olmadı belki hayırlısı bu çocuktur ne kadar istemesekte diyebilmeliler artık.[/QUOTE

Canim sen oyle demedin pardon yanlis anlasildi :( hayirlisi ne bilmiorum ama yoruldum artik :(

Kb cnm yanlis bir cumle sarfetmisim :KK43: az once aradi gel annem sevdigin yemegi yapio seni cagiriyo dedi gelemem dedim cunku bugun tatil ve evden cikamam :KK43:
Tmm :)
Aileside seviyor cocuk zaten cok seviyor bence ikinizde sizin ailenizi biraz idare edin ve evlenin inanin insan kendini bu kadar seven birini zor buluyor yumusatmya calisin ailenizi ne inatlarmis yaa

Ark
Siz de ne kadar korkaksıniz ya. En fazla ailenizle aranz açılır o zaman da sizi seven bir es sizi bekliyor olur. Yani bu kadar da olmaz.

Oturmussunuz bir koseye yapamam da edemem de diyip duruyorsunuz. Oturdugunuz yerden kimse sizin önünüze mutlu bir yuva getirmez.

Ne yaşarsanz mustehak size. Sizi birakmayan sevgilinizi hakedin biraz!
Arkalarini donerler diye korkuyorum :( kaybetmek istemiyorum :( ama sevdigim adamda artik bunaldi bu durumdan :(

Tmm :)
Aileside seviyor cocuk zaten cok seviyor bence ikinizde sizin ailenizi biraz idare edin ve evlenin inanin insan kendini bu kadar seven birini zor buluyor yumusatmya calisin ailenizi ne inatlarmis yaa
İkna edemezsem sevdigim adamida kaybedicem biliyorum :( seven adam bulmak cok zor biliorum cunku karsima cikan bircok kisinin tek derdi yatmakti :(

Ailenize duygu somurusu yapın ne kadar mutsuz oldugunuzu onu hala cok sevdiginizi . Yanlis evlilik yapip hayatinizin mahvoldugunu falan surekli belli edin o kadar katı olduklarini dusunmuyorum . Mezhep farkinında bu kadar sorun olmasi bana saçma geliyor önemli olan saygı, sevgi, guven.. Herkes mutlu olmayı hakeder siz bi kere ailenizin sozunu dinlemissiniz malesef kotu sonuclanmis bu sefer kendi kararinizi kendiniz verin ama ailenizin rizasini alarak .Kolay gelsin

Kizlar merhaba

Yeni uyeyim ama kadinlar kulubunu uye olmasamda takip eden bir bayanim yaptiginiz destekleyici ve yapici yorumlardan dolayi bende sizden akil almak istiyorum simdiden herkese cok tsk ederim...

Ben bosanmis bir bayanın cocugum yok bosanali bes yil olucak nerdeyse ailemle yasiyorum eski esimden sonra karsima cok kisi cikti ama hepsinin tek derdi vardi yatmak ...

Eski esimden once tam bes yil gorustugum biri vardi birbirimizi cok seviyorduk aileside beni cok seviyordu ailesiylede cok sik gorusuyordum... Ben aleviyim ve dogu kokenliyim cocukta doguluydu ama alevi degildi ve ailesi tesetturlu acik yok ama hepsi modern kapali oyle peceli kara carsafli degiller... İki kere beni istemeye geldiler ben cok istedim ama ailem hem mezhep farkindan dolayi hemde kapali olduklari ve benim onlara ayak uyduramayacagimi dusunerek istemediler ve vermediler :KK43:

Cok mucadele ettim her seferinde bana eger onunla evlenirsen arkanda biz yokuz bizi silip gidebilirsin dediler :KK43: istemeye gelen her talibimi reddettim cunku onu seviyordum :KK43: ayni sirkette calisiyorduk isi biraktim bana cok ulasti ama konusmadim tlf kapattim numarami degistirdim sonra istemeyerekte olsa cunku ailem beni secim yapmaya zorlamıştı :KK43:

Sonra bir akraba vasitasiyla gorucu geldi ayni mezhepten ailemde istedigi icin evet dedim icim aglaya aglaya :KK43: nisanlandim...eski sevdigim cocuk duymus bunu babasini gondermis babamla konustular babam kizim nisanli artik dedi :KK43:

Ve evlendim bes alti ay icerisinde :KK43: gelinligi giydigime gun kuzenime kimin icin giymeyi hayal ederken baskasi icin giydim dedim :KK43: sonra baska bir sehire gelin gittim :KK43: esim aldatti dovdu kaynana deseniz ayri dert 10 ay icinde baba evine dondum ihanetini siddetini belgeledim ve bosandim sagolsunlar ailem arkamda durdu ve bosanali bes yil olucak nerdeyse eski sevgilim bosandigimi duymus defalarca evimizin oraya geldi erkek kardesime ulasmis ablani cok seviyorum bosanmista olsa kabulumdur seviyorum diye ailem tersledi sakin arama rahatsiz etme dava acariz diye haber gönderdiler...

Ama pes etmedi isyerimin kapisina geldi defalarca konusmadim sonra on dk ayir lutfen soz bidaha rahatsiz etmiycem dedi...ve konustuk karsimda agladi ailenin zoruyla evlendigini biliyorum nolur sans ver dedi hayir dedim...defalarca geldi isyerime ve gorusmeye basladik biliyorum gene hata yapiyorum cunku ailem gene istemiycek :KK43: ailesi beni gormek istedi gittim gorustuk cok sicak davrandilar sanki bosanmamisim eskisi gibiydiler :KK43: evlenme teklifi etti bisey diyemedim aileside artik kizim ailenle konus artik evlenin diyolar ama ailemin tepkisinden cok korkuyorum :KK43:

Esya bakmaya baslamis bana koltuk modelleri atiyor napicam kizlarr nolurrr akil verin :KK43:

Böyle bu kadar çok sevecek biri asla vazgecmezdimmm bunu bil...

Calisan bir kadin olarak kimseye bagli olmadan kendi kararlarini kendin verebilirsin bence
Ayrica da kapali olmanin modernitesi nasildir bilemedim carsafli olunca modern degilsin ama sıkmabasli olunca mi modernsin? tesetturun her turlusu de aynidir yani

Back