- 2 Ocak 2016
- 121
- 31
- 13
- 39
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
bence cok sanslisinki cocuk seni cok seviyor ve ne olursa olsun kabulumsun diyor ailenle ciddi ciddi konus eger istiyosan ailende hakli bi kere agizlari yanmis ama herkes ayni degil ins mutlu olursun
canim ailem insanliktan cok mezhebe takmis durumda ve senide kapatirlar diyor diyorum ki bunlar beni ilgilendiren konular tekrarmi bosanmak istiosun bizi millete rezilmi ediceksin diolarbence cok sanslisinki cocuk seni cok seviyor ve ne olursa olsun kabulumsun diyor ailenle ciddi ciddi konus eger istiyosan ailende hakli bi kere agizlari yanmis ama herkes ayni degil ins mutlu olursun
Seni bu kadar isteyen birine bence bu zulmi yapma!! Hala seni seviyor ve her kosulda kabul ediyor ben olsam ailemi ikna etmeye calisir ha olmuyor mu rest cekerdim cok net!!Kizlar merhaba
Yeni uyeyim ama kadinlar kulubunu uye olmasamda takip eden bir bayanim yaptiginiz destekleyici ve yapici yorumlardan dolayi bende sizden akil almak istiyorum simdiden herkese cok tsk ederim...
Ben bosanmis bir bayanın cocugum yok bosanali bes yil olucak nerdeyse ailemle yasiyorum eski esimden sonra karsima cok kisi cikti ama hepsinin tek derdi vardi yatmak ...
Eski esimden once tam bes yil gorustugum biri vardi birbirimizi cok seviyorduk aileside beni cok seviyordu ailesiylede cok sik gorusuyordum... Ben aleviyim ve dogu kokenliyim cocukta doguluydu ama alevi degildi ve ailesi tesetturlu acik yok ama hepsi modern kapali oyle peceli kara carsafli degiller... İki kere beni istemeye geldiler ben cok istedim ama ailem hem mezhep farkindan dolayi hemde kapali olduklari ve benim onlara ayak uyduramayacagimi dusunerek istemediler ve vermediler
Cok mucadele ettim her seferinde bana eger onunla evlenirsen arkanda biz yokuz bizi silip gidebilirsin dedileristemeye gelen her talibimi reddettim cunku onu seviyordum ayni sirkette calisiyorduk isi biraktim bana cok ulasti ama konusmadim tlf kapattim numarami degistirdim sonra istemeyerekte olsa cunku ailem beni secim yapmaya zorlamıştı
Sonra bir akraba vasitasiyla gorucu geldi ayni mezhepten ailemde istedigi icin evet dedim icim aglaya aglayanisanlandim...eski sevdigim cocuk duymus bunu babasini gondermis babamla konustular babam kizim nisanli artik dedi
Ve evlendim bes alti ay icerisindegelinligi giydigime gun kuzenime kimin icin giymeyi hayal ederken baskasi icin giydim dedim sonra baska bir sehire gelin gittim esim aldatti dovdu kaynana deseniz ayri dert 10 ay icinde baba evine dondum ihanetini siddetini belgeledim ve bosandim sagolsunlar ailem arkamda durdu ve bosanali bes yil olucak nerdeyse eski sevgilim bosandigimi duymus defalarca evimizin oraya geldi erkek kardesime ulasmis ablani cok seviyorum bosanmista olsa kabulumdur seviyorum diye ailem tersledi sakin arama rahatsiz etme dava acariz diye haber gönderdiler...
Ama pes etmedi isyerimin kapisina geldi defalarca konusmadim sonra on dk ayir lutfen soz bidaha rahatsiz etmiycem dedi...ve konustuk karsimda agladi ailenin zoruyla evlendigini biliyorum nolur sans ver dedi hayir dedim...defalarca geldi isyerime ve gorusmeye basladik biliyorum gene hata yapiyorum cunku ailem gene istemiycekailesi beni gormek istedi gittim gorustuk cok sicak davrandilar sanki bosanmamisim eskisi gibiydiler evlenme teklifi etti bisey diyemedim aileside artik kizim ailenle konus artik evlenin diyolar ama ailemin tepkisinden cok korkuyorum
Esya bakmaya baslamis bana koltuk modelleri atiyor napicam kizlarr nolurrr akil verin
Baskasi olsa belki kabul etmezdi onu terkedip baskasiyla evlenen birini degilmi bu kabul etti inan eskilerimi acmiyor hicSeni bu kadar isteyen birine bence bu zulmi yapma!! Hala seni seviyor ve her kosulda kabul ediyor ben olsam ailemi ikna etmeye calisir ha olmuyor mu rest cekerdim cok net!!
Ohooo cnm millet ne der diye hareket edersek yandik..hayat senin hayatin bakma millete desinler eski esinin ailesi onun o oldugunu nerden bilecek bilse de ayrica onlara ne!!sehir degistir hayatini yasaBaskasi olsa belki kabul etmezdi onu terkedip baskasiyla evlenen birini degilmi bu kabul etti inan eskilerimi acmiyor hicbirbirimizin kismetiyizki sen bosandin ve tekrar biraraya geldik diyor biliyorum onunla evlenirsem cevremde eski esim ve eski esimin aileside cok laf edicek ozellikle eski esimin annesi demekki oglumdan buyuzden bosandi eski sevgilisiyle evlendi diyecek
Evet.Siz evlimisiniz
Kizlar merhaba
Yeni uyeyim ama kadinlar kulubunu uye olmasamda takip eden bir bayanim yaptiginiz destekleyici ve yapici yorumlardan dolayi bende sizden akil almak istiyorum simdiden herkese cok tsk ederim...
Ben bosanmis bir bayanın cocugum yok bosanali bes yil olucak nerdeyse ailemle yasiyorum eski esimden sonra karsima cok kisi cikti ama hepsinin tek derdi vardi yatmak ...
Eski esimden once tam bes yil gorustugum biri vardi birbirimizi cok seviyorduk aileside beni cok seviyordu ailesiylede cok sik gorusuyordum... Ben aleviyim ve dogu kokenliyim cocukta doguluydu ama alevi degildi ve ailesi tesetturlu acik yok ama hepsi modern kapali oyle peceli kara carsafli degiller... İki kere beni istemeye geldiler ben cok istedim ama ailem hem mezhep farkindan dolayi hemde kapali olduklari ve benim onlara ayak uyduramayacagimi dusunerek istemediler ve vermediler
Cok mucadele ettim her seferinde bana eger onunla evlenirsen arkanda biz yokuz bizi silip gidebilirsin dedileristemeye gelen her talibimi reddettim cunku onu seviyordum ayni sirkette calisiyorduk isi biraktim bana cok ulasti ama konusmadim tlf kapattim numarami degistirdim sonra istemeyerekte olsa cunku ailem beni secim yapmaya zorlamıştı
Sonra bir akraba vasitasiyla gorucu geldi ayni mezhepten ailemde istedigi icin evet dedim icim aglaya aglayanisanlandim...eski sevdigim cocuk duymus bunu babasini gondermis babamla konustular babam kizim nisanli artik dedi
Ve evlendim bes alti ay icerisindegelinligi giydigime gun kuzenime kimin icin giymeyi hayal ederken baskasi icin giydim dedim sonra baska bir sehire gelin gittim esim aldatti dovdu kaynana deseniz ayri dert 10 ay icinde baba evine dondum ihanetini siddetini belgeledim ve bosandim sagolsunlar ailem arkamda durdu ve bosanali bes yil olucak nerdeyse eski sevgilim bosandigimi duymus defalarca evimizin oraya geldi erkek kardesime ulasmis ablani cok seviyorum bosanmista olsa kabulumdur seviyorum diye ailem tersledi sakin arama rahatsiz etme dava acariz diye haber gönderdiler...
Ama pes etmedi isyerimin kapisina geldi defalarca konusmadim sonra on dk ayir lutfen soz bidaha rahatsiz etmiycem dedi...ve konustuk karsimda agladi ailenin zoruyla evlendigini biliyorum nolur sans ver dedi hayir dedim...defalarca geldi isyerime ve gorusmeye basladik biliyorum gene hata yapiyorum cunku ailem gene istemiycekailesi beni gormek istedi gittim gorustuk cok sicak davrandilar sanki bosanmamisim eskisi gibiydiler evlenme teklifi etti bisey diyemedim aileside artik kizim ailenle konus artik evlenin diyolar ama ailemin tepkisinden cok korkuyorum
Esya bakmaya baslamis bana koltuk modelleri atiyor napicam kizlarr nolurrr akil verin
iyi de 5 sene geçmiş BEŞEski esimde sormustu benden once biriyle gorustunmu diye evet demistim simdi tekrar bu kisiyle evlenirsem cevremde demekki buyuzden bosandi derler cunku akrabalarim cevrem herkes onu biliodu ailemin vermediginide
Kizlar merhaba
Slm kizlar ;
Dun aksam tartistik erkek arkadasimla son birkac gundur surekli umursamaz tavirlar sergiliyordu bende dayanamayip sorguladim tartisma ciktidedimki eskidende sorgulamami sevmezdin degismemissin dedim bana verdigi cvp ;
Degistigimin kaniti eger eski kafa yapimda olsaydim evlendin baskasiyla ayrildin kabul etmezdim dedi... Bu beni cok uzdu ben bosanmak icin evlenmedim ki kimse bosanmak icin evlenmiyor
Whatsaba resmimi koymami sevmezdi bende resmimi koymustum dediki bak tartistik hemen resmini koydun sevmedigim seyi yaptin demekki biz seninle evlensek ve tartissak hemen baska seyler yapicaksin dedi iyi ki ailenle konusmamissin seninle evlenmek istemedigimi zaten seninle olmazmis deditmm dedim bende bu defteri kapatiyorum birdaha ne arar nede sorarim hoscakal dedim bencede bitsin by dedi ve birdahada aramadi sormadi...
Benmi haksizim omu bilmiyorum ama bildigim tek sey bu hayatin beni cok yordugu
Ailendeki bu körü körüne olan inanç nedir ya. Hayatının içine tükürmüşler resmen. Gerçekten hala yanındaysa bu adam, şans verilmeyi kesinlikle hakkkk ediyor
Bende bu defteri kapadim yoluma yalniz devam edicem artik cunku kirginliklarim cok fazla mutlu olamiycam hicccIyy dediğimden vazgeçtim, bu da ayrı ruh hastasıymış meğerse
Erkeklerin ciddi ciddi sorunlu varlıklar olduğunu düşünmeye başladım. Kendi ayakların üstünde duruyorsan kimseye eyvallahın olmasın. Hiç bir erkeğede körü körüne bağlanma, hayatında öncelik her zaman sen ol. Kadınlarımız şunu bi kavrasa erkeklerin bi tarafları bu kadar kalkmaz belki yada bu fırsatı vermemiş oluruz.....Bende bu defteri kapadim yoluma yalniz devam edicem artik cunku kirginliklarim cok fazla mutlu olamiycam hiccc
Bitti iliskim ama bundan sonrasi için cok gec kaldim belki ama kendi hayatimi yasiycamİşin varsa paran varsa ailenden uzaklaş.
30 yaşında eşşek kadar kadınsın kardeşim. Okurken gözlerime inanamadım, sen 15 yaşında çocuk msuun ki ailenin lafıyla evlenmeye kalktın? Sen ne dersen o , karar ver arkasında dur bu kadar. Ailen de kabul ederse ala, etmezse de kendileri bilirler.
Oda arıza çıkmış malesef, Allah.tan çok geç olmadan belli etmişde...Bak güzel kardeşim... gerçek sevgi öyle herkesin önüne çıkmaz.sonsuza kadar da ailenle yaşayamazsın..Bu insan seni gerçekten seviyor bu belli.Bence düşünme ...birgün 60 70 yaşına geldiğinde keşke dememek için..nasıl olurdu dememek için.
sevdiğin ve seni sevenin yanına git..inşallah çok mutlu olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?